Samsung RB33J3219SS - Reviews

9,5 06 - 2016 Samsung RB33J3219SS
Testpanel score 9,5 - juni 2016
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
206 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

derya1001 20-06-2016 Product paar weken in bezit

Super coole koelkast.

Algemene score

9,8
Super coole koelkast. Hij is echt super mooi. De vakken en de lades zijn erg ruim. Na twee weken gebruik geen ijsvorming in de diepvries gedeelte en geen condensvorming in de koelgedeelte. Temperatuur voor koel- en vriesgedeelte makkelijk apart in te stellen.
Met een woord : Toppie....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mc 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie koelkast en werkt perfect. Zuinig en voldoende ruimte. Ben er erg blij mee. Hij staat mooi in onze keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • zuinig
  • voldoende ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 16-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie

Algemene score

8,0
Goede koelkast met voldoende ruimte om alles in kwijt te kunnen. Ook de vriezer biedt voldoende ruimte en de temperatuur kun je voor zowel de koelkast als de vriezer separaat instellen. De deur kun je ook omhangen zodat deze naar de juiste kant open gaat. Heel handig, gemakkelijk in gebruik en ziet er goed uit!

Pluspunten

  • Aparte temperatuur regeling
  • Deur om te hangen
  • Voldoende ruimte
  • Zowel vlees/vis bak als groente bak
  • Aparte houder voor frisdrankflessen

Minpunten

  • Redelijk hoog(!)
  • Felle lamp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelvriescombinatie 09-06-2017 Product paar weken in bezit

geruisloze koelkast en een sieraad in je keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze koelvriescombinatie. Het is overzichtelijk, geruisloos en het staat nog mooi in de keuken met heel veel ruimte.

Pluspunten

  • mooie vormgeving en kleur
  • handige handvaten, voorkomt vingervegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb al eerder eerder een nofrost koelkast van Samsung gehad deze is no stiller en veel overzichtelijker gewoon weer een topkast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi groot en mooi uitelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi uitelijk mooi uitstraling en kompakte inhoud en ruime vriezer overzichtelijk en ik ben er blij smile.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Teunissen 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne koel Ries combi, met veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, goede indeling. Veel inhoud!
Lekker koel ook! Mooie display aan de voorzijde, die aan gaat zodra de deur is geopend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B van der M 28-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer ruime koel/vries kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie en zeer ruime koel/vries kast.
Zeer veel berg ruimte verdeeld over goede en ruime vakken.
Diepvries bakken ook zeer ruim.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruuubje 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Erg ruim, veel licht, zeer goed verpakt, deur val wel dicht

Algemene score

8,0
Deze koelkast gekocht ter vervanging van een zeer oude LG die minstens 3e hands was. De bezorging was over de drempel dus hoefde ik hem enkel uit te pakken en op de juiste plek plek te zetten.

De koelkast zelf was al goed ingepakt in stevig piepschuim, maar ok elke plank die er in lag was voorzien van goede plakkers met piepschuim.

Bij aansluiten maakt de koelkast direct een irritant piepgeluid alsof je de lichten van je auto aan hebt gelaten. Dit is omdat hij nog kort moet worden ingesteld (de tempraturen van de drie zones) en omdat de deur niet goed sloot door een stukje piepschuim. De koelkast maakt best wat geluid als hij bezig is om de eerste keer af te koelen, maar na een tijdje is dit naar beneden gegaan naar een heel zacht geluid.

Omdat ik hem nog maar net in gebruik heb weet ik niet wat de koelprestaties zijn maar als ik de verschillende tests door consumentenbond etc moet geloven erg goed (deze is bij hen getest als de RB29FERNBWW). Dit zou de best koelkast zijn die lager is dan 200cm.

De greeploze deur is best even wennen maar dat gaat helemaal goed komen.

Het licht in de koelkast komt bijna overal en ik zie de koude lucht gecirculeerd worden door de kast heen, leuk om te zien na zo'n oude kast.

Omdat dit een metallic is, is de kast wel vingerafdruk gevoelig.

Het enige minpunt dat ik tot nu toe heb is dat de deur altijd dicht valt, en als ik boodschappen aan het inladen ben moet ik er dus iets tussen zetten.

Pluspunten

  • Kleur
  • Prijs
  • Instellen temperatuur via touch
  • Goed ingepakt

Minpunten

  • Gevoelig voor vingerafdrukken
  • Deur kan niet open blijven staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 21-02-2017 Product paar weken in bezit

mooi model met genoeg ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vind hem erg mooi en heeft genoeg ruimte binnenin. 2 lades in de koelkast zijn erg handig en lades in de vriezer zijn diep genoeg om er veel in op te bergen. wel jammer dat de planken in de koelkast niet zelf in te delen zijn en alleen op een vaste plaats kunnen. Ook het flessenrek is nogal krap, de standaardflessen van 1,5 ltr. passen er niet goed in, zodat de plank erboven omhoog wipt. Verder een superkoelkast met genoeg ruimte voor een klein gezin.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • zuinig

Minpunten

  • planken vaste plaats
  • flessenrek te klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie design koelkast

Algemene score

10,0
Mooie ruim opgezette koelkast die qua functionaliteit en design wat mij betreft een 10 verdiend.
Ziet er mooi uit. Koelt goed en snel en heeft veel ruimte. De dubbele lade in het koelgedeelte zijn ideaal wat mij betreft omdat ik nu onderscheid kan maken in vlees/kaas/zuivel producten en een aparte lade voor groente en fruit. Dus geen geprop meer! Ook het vriesgedeelte is logisch en ruim opgezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer