Samsung RB33J3205SA - Reviews

Testpanel score 9 - juni 2016
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
230 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super koel/vriescombinatie

Algemene score

9,2
Het fijne van deze koelkast dat die overzichtelijk is ingedeeld, ja kan in 1 oogopslag zien wat er in de lades ligt doordat ze ongelijk zijn.
Het is ook heel aangenaam dat er geen condens in de koelkast aanwezig is, geen natte producten meer.
In het vries gedeelte heb ik ook geen condens/ ijsvorming gezien.
Ook de lades in het vries gedeelte zijn zeer ruim.
De koelkast heeft ook een zeer laag geluidsniveau, en is heel makkelijk met instellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.S. 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Blij met aankoop Samsung koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over indeling en gebruiksgemak. Zeer ruime koelkast. Zelfs inhoud van vriezer is ruim voldoende voor een gemiddeld gezin. Fijne diepe laden. Ook buitenkant is belangrijk. Moderne strakke uitstraling.
Aanrader!

Pluspunten

  • mooie uitsraling
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lotje75 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design en zeer praktisch

Algemene score

9,0
We mochten deze koelkast testen via het testpanel. Leuk om te doen en zeer positief.
De producten blijven goed vers, zeer praktische indeling en amper geluid. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 30-07-2016 Product paar weken in bezit

Degelijke rvs koelkast

Algemene score

8,8
Een mooie uitstraling met de temperatuur aanduiding met de blauwe led verlichting op het front
Indeling is ook perfect met de tweede la
Indeling vriezer is ook ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hoogdonker 28-07-2016 Product paar dagen in bezit

Nu al tevreden

Algemene score

8,0
We hebben deze koelkast net een dag in huis. Wat een vormgeving prachtig niet heel erg stil, een hoge zoom hoor je . Verder erg praktisch en ruim.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sue 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

erg mooie vormgeving

Algemene score

8,7
veel ruimte vanbinnen.even wennen aan de verlichting,led dat erg koud/kil aanvoel en ik nu niet meer zo lang in in de koelkast blijf kijken waar ik zin in heb. Heb nu 3 vriesboxen ipv 2 en is wel prettig om 1 box te bewaren voor het voedsel wat ik dan nog in moet vriezen.wel jammer dat de koelkasten van nu zo hoog zijn ( zijn maar met 2 man en erboven stond altijd mijn microwave). maar al met al erg blij met de keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fahrettin 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Chic and quality product

Algemene score

9,2
Chic Design, good quality. Good interior design very easy to use. Little noise when working. I definitely recommend it

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samsung koelkast 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast heeft heel veel ruimte, is overzichtelijk en ziet er prachtig uit. Ook het vriesgedeelte is mooi groot en ruim. De koelkast ziet er aan de buitenzijde ook nog eens heel mooi uit. Superblij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design koelvries combinatie van Samsung

Algemene score

10,0
We zochten speciaal een Samsung koelvriescombinatie omdat het design bij onze keuken moest passen en dat is supergoed gelukt. De indeling van de koelkast is perfect en we hadden er veel eerder eentje moeten kopen.

Pluspunten

  • mooie indeling
  • veel ruimte
  • mooie deurindeling
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilborg 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Koelkast Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koelkast met nieuwe technieken. Super blij mee. Lekker ruim en fijn voor grote flessen. Ook de vriezer veel ruimte. Nog niet lang in huis dus nog geen verdere ervaringen. Op dit moment dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chelseapigui 17-06-2017 Product paar weken in bezit

Super en praktissch koel/vriescombinatie

Algemene score

10,0
Mooievormgeving koel/vriescombinatie, ook super groot vergelijk met mijn oude koelkast (ook een samsung) , de deseign is ook super mooie en trendy.

Pluspunten

  • A++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bernd 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

perfecte koelkast (samsung RB33J3205SA/EF)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben deze koelkast gekocht omdat we meer ruimte wouden hebben, de koelkast voldoet aan al onze eisen en heeft een zeer goede prijs kwaliteits verhouding.
de koelkast is erg stil

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte
  • mooi design
  • overzichtelijk

Minpunten

  • grote groentes achterin in lastig bij komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tjoocky 13-06-2017 Product paar weken in bezit

Ideale famile koelkast

Algemene score

9,0
Als eerste valt de mooie vormgeving op, daarna de duidelijke heldere indeling met grote lades. Ideaal en het blijft overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Feenstra 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Top koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast heeft een mooie uitstraling, en is erg overzichtelijk.
Er is genoeg ruimte en de koelkast is goed belicht. Als de deur te lang open staat gaat er een alarm af (ideaal voor gezinnen met kinderen).
Het enige minpuntje is dat de lades van de vriezer niet heel diep zijn, daarin tegen zijn ze wel hoog.

Pluspunten

  • Strak design
  • Goed belicht
  • Overzichtelijk
  • Graden makkelijk aanpassen
  • Alarm als hij te lang open staat

Minpunten

  • Diepte vriezerlade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vera 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooi koelkast

Algemene score

10,0
Mooi interieur en indeling van de koelkast , heel ruim, werd nagedacht in details.
We zijn heel erg blij mee

Pluspunten

  • ruim
  • mooi interier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allan 11-06-2017 Product paar weken in bezit

Mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superfijne koel/diepvries combinatie die overzichtelijk is ingedeeld.
En je kunt in een oogopslag zien waar alles in de koelkast en diepvries ligt.

De lades in zowel de koelkast als de diepvriezer zijn ruim en er kan veel in.

Ook geen condens en ijsvorming meer en de koelkast hoor je ook niet.

De temperaturen van de koelkast en diepvriezer zijn makkelijk in te stellen en ook de LED verlichting geeft de koelkast iets extra's.

Ook nog een complimentje voor het strakke design, ziet er perfect uit.
Zoals ik al had verwacht, weer een top apparaat van Samsung.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosanne 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Lekker ruim qua inhoud en een prachtig design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat wij een kleine koelkast hadden waren wij op zoek naar een combinatie van stijlvol en veel ruimte. Omdat wij tevreden zijn met de producten van Samsung hebben wij opnieuw voor Samsung gekozen. We zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Mooi qua uiterlijk
  • Ruimte!

Minpunten

  • Met schoonmaken valt de deur dicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R van de Goor 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime overzichtelijke koel-vriescombinatie. Zeer comfortabel en overzichtelijk ingericht. Handig zijn de verstelbare vakjes in de deur. stil in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sass 08-06-2017 Product paar weken in bezit

mooi design en gebruiks vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wat gelijk opvalt is het mooie strakke maar vooral moderne design. het kleine schermpje in de deur is erg handig en vooral makkelijk voor het instellen van de temparaturen, vrieskast en koelkast zijn apart te regelen. je hoort de koelkast ook totaal niet. wat voor mij vooral ideaal is dat ik de vrieskist niet hoef te ontdooien vanwege de no frost functie.

Pluspunten

  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • design
  • no frost

Minpunten

  • penis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Het Zonnetje in Huis 06-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie Kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Modern uitziende koel/vries combinatie met een MegA inhoud en een heel wijs LED (disco) licht in de koelkast. (Vinden wij erg leuk omdat onze oude koelkast al jaren geen licht meer wilde geven) Unit is stil, deuren voelen prettig aan, willen vanzelf net een beetje dicht vallen (dus het "open-deur-alarm" nog niet geprobeerd.
Vriezer met mooie grote lades, het enige wat eigenlijk mist is een IJsblokjes / Pizza lade.
In de handleiding staat nog iets over een grijs blokje wat je achterop moet plaatsen en wat tussen de vries- en koeldeur zou zitten maar dat was bij onze kast niet aanwezig. Staat door dikke plint toch al van de muur af dus niet getreurd. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • inhoud

Minpunten

  • geen ijsblokjes lade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews