Liebherr CN 3915 - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Liebherr CN 3915
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
221 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 3915 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.G.H. Pinkster 12-02-2020
  • Product gekocht

Eindelijk een geschikte koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Na lang zoeken hebben we eindelijk een koel-vriescombinatie gevonden met 4 vrieslades, vreemd genoeg konden we die alleen bij Liebherr vinden. Hiervoor hadden we ook een Liebherr 13 jaar oud en als we geen 4 vriesladen nodig hadden dan had de vorige Liebherr het nog jaren volgehouden. Fijn dat Liebherr kwalitatief zo goed is.

Pluspunten

  • 4 ruime vriesladen
  • Betrouwbaar merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 09-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr maakt naam niet waar!

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

2,0
Toestel eind 2016 aangeschaft en inmiddels toe aan de 3e reparatie. Koelkast is zeer storingsgevoelig. Enkele dagen geleden is het koelgedeelte 's nachts uitgevallen. De volgende dag voor enkele tientjes aan groente en vleeswaren weg kunnen gooien. Het lijkt er op dat de elektronische module voor de tweede keer stuk is in 6 maanden. Mocht deze module na de garantie stuk gaan ben je zo maar meer dan 500 euro kwijt. Dat wat we met de aanschaf aan stroom hadden willen besparen zijn we inmiddels ruimschoots weer kwijt door het moeten weggooien van etenswaren en de vrije dagen voor de servicemonteur.

Pluspunten

  • groot vriesgedeelte
  • stil

Minpunten

  • storingsgevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed
Officiële reactie van Liebherr 15-05-2018

Geachte meneer,

Wat vervelend dat u deze problemen met uw koel-/vriescombinatie ervaart.
Als importeur van het merk Liebherr, kennen wij een uitgebreide garantie- en coulanceregeling. Voor verdere vragen en reacties kunt u altijd contact met ons opnemen via 0297-239955 of via info@buram.nl.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.

Celf11 27-08-2018

Hoewel Liebherr deze kwestie netjes heeft opgelost (reparatie) blijf ik toch bij mijn standpunt dat 3 storingen bij een A-merk koelkast van 1000 euro die nog geen twee jaar oud is erg veel is. Omdat het toestel bij de genoemde storingen nooit een waarschuwingssignaal heeft gegeven en het display geen bijzonderheden liet zien, controleer ik het toestel wekelijks door even de temperatuur een graadje te wijzigen en weer terug te zetten.

Reageer

Peter Groenen 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrij uniek door 4 vriesvakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
We hebben voor Liebherr gekozen omdat we een kleine Liebherr vrieskast wilden vervangen die probleemloos 20 jaar heeft gefunctioneerd. De Keuze maken was dus niet moeilijk, het moest weer een Liebherr worden. De 3915-20 met 4 vriesvakken en uitschakelbare koelkast is combineert gebruiksgemak met mooie indeling en afwerking.

Pluspunten

  • Zuinig
  • 4 vriesvakken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liebherr Koelvriescombinatie 3915-20 01-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
GEKOCHT,OMDAT LIEBHERR DE ENIGE IS MET EEN KOELVRIESCOMBIENATIE MET 4 VRIESLADEN .
Onze ervaring is dat Liebherr al jaren een goede kwaliteit en service leverd .

Pluspunten

  • nofrost
  • goede afwerking
  • zunig in gebruik
  • Stil

Minpunten

  • tot opheden geen min punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een geweldige combi weer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Liebherr is 1 van de weinig merken die deze maat koelkast en vriezer combi heeft en ook de kwaliteit van dit apparaat is geweldig

Pluspunten

  • prijs
  • inhoud,verdeling
  • blij met deze maat vriezer-koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Hageman 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermooie koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekozen omdat de inhoud van de vriezer groter is dan bij andere merken. Het is het geld dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Ruime vriezer
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime tweede koelkast voor in garage

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Wederom uitgekomen bij Liebherr voor onze tweede koelkast in de garage.
Dit vanwege de ruime koel- en vries unit. Geluidsniveau is laag. In de groente laden blijven de producten lang vers en goed van structuur. Indeling met de flessenrekken ook handig voor wijnflessen.

Pluspunten

  • Ruim en geluidsarm
  • Groente e.d. blijft langer goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast met enorme plaats en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Zeer goede koelkast met enorm veel ruimte in zowel de koeling alsook in het vriest gedeelte. De koelkast is erg stil en de aangeduide temperatuur klopt precies.
Deur-opener werkt super, met een lichte handeling is de de deur te openen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel plaats

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuilman 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Vooralsnog zeer tevreden, maar de koel/vriescombinatie is pas een paar dagen in ons bezit. De koelkast is erg flexibel in te delen naar eigen wensen. Erg stil, je hoort hem nauwelijks. Makkelijke bediening. Fijn licht in de koelkast. Jammer dat de deuren niet zelfsluitend zijn.

Pluspunten

  • heel erg stil
  • flexibel in te delen
  • gemakkelijk in te stellen menu
  • deur links- of rechts draaiend

Minpunten

  • geen zelf sluitende deuren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Danny 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Hele mooie strakke koel vries combinatie
Werkt perfect en je hoort hem helemaal niet
Er is volop ruimte zowel in het koel als in de 4 lades in het vries gedeelte

We zijn er super blij mee is een hele goede keus geweest om voor Liebherr te kiezen

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuiper 14-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

8,0
Een goede koelkast. Doet wat die moet doen. Goed in te richten/ flexibel.mooi vorm gegeven. Gebruik van lade in koelkast wat lastig; kan alleen helemaal open als deur 90 graden open kan.

Pluspunten

  • Goed in te richten
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Lade wat lastig open (deur >90 graden open)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dick 12-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vries combinatie zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
We hebben voor Liebherr gekozen vanwege de kwaliteit. Je betaalt iets meer dan maar krijg je ook een heel fijn en gebruiksvriendelijk apparaat wat erg lang meegaat.

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • Optische vormgeving
  • Kwalitatieve uitstraling
  • Keuzemogelijkheden assortiment

Minpunten

  • De prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger Brouwer 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstil en praktische indeling, ook door de 4 vrieslades

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit model omdat dit 1 van de weinige koel-vrieskasten zijn met 4 lades.
Hiervoor had ik een Miele koel/vriescombinatie en deze is praktisch zelfde indeling.
Koelkast is in vergelijking met de vorige Miele koelkast weer een stukje stiller. Duidelijke aanduiding van de ingestelde temperatuur en de no-frost optie is een aanrader. Nooit meer ondooien.

Pluspunten

  • Super stil
  • Duidelijk display
  • Mogelijkheid tot Smartdevice box
  • Fijn in te delen

Minpunten

  • Enorme handvatten, zou wat stijlvoller mogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Menno 06-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Wij zochten een tweede koel-vriescombinatie voor in de garage. Het is daarbij van belang dat ook bij lagere omgevingstemperaturen alles goed blijft functioneren. Normaal moet de omgevingstemperatuur meer dan 10 graden zijn, bij de Liebherr CN 3915 is dit echter 0 graden of hoger. Verder is de vriezer met 4 laden erg ruim ten opzicht van veel andere modellen. De uitvoering is degelijk en is ook mooi om te zien. Nu met 5 jaar extra garantie. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Geschikt voor garage/schuur (omgevingstemperatuur)
  • Eenvoudige bediening
  • Vriezer hoeft niet ondooid te worden
  • Mooi om te zien

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Barenkamp 03-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, perfecte sluiting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Deze Liebherr CN 3915-20 Comfort is echt stil! En zo ruim.! Goede indeling voor koeling en voor diepvriesproducten. Wat ik het fijnste vind is: dat de dragers van de laden van glas zijn dus super makkelijk schoon te maken. Geen lastige metalen roosters die je nooit goed droog krijgt. En top is ook dat er een alarmbelletje afgaat mocht je per ongeluk de deur niet goed sluiten. Ik beveel deze koelvriescombinatie van harte aan.

Pluspunten

  • glazen lade dragers
  • alarmbelletje als je de deur open laat staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
Maakt weinig lawaai, veel ruimte (zowel koel als vries). Gemakkelijk in gebruik. Tevens heb ik de deur zelf omgedraaid, dit ging gemakkelijk.

Pluspunten

  • Veel vriesruimte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van den Berg 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne ruime koeling en vrieskast ++ nooit meer ontdooien

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

9,0
fijne ruime koeling en vrieskast ++ nooit meer ontdooien
ik hoop dat ik er net zoveel plezier van heb als onze eerste vriezer nu 20 jaar

Pluspunten

  • ruim
  • nooit ontdooien
  • snel invriezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Rossen 31-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed en duidelijk display

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

10,0
Zeer ruimekoeling en makkelijk indeling vrieskast. Zeer geruisloos dus geen storingen van het horen lopen van de motoren. Zeer goede service en goede garantie verkregen bij Liebherr.

Pluspunten

  • goed overzicht temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lex van Galen 04-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/vriescombinatie CN3915=20

Geschreven voor: Liebherr CN 3915

Algemene score

7,0
Als geheel een goed product, maar in vergelijking met producten van gelijke kwaliteit iets te duur.
Pluspunten: Makkelijk instellen met display. Grote inhoud. Makkelijk plaatsen door wieltjes in bodem. Keurige afwerking. Vriesgedeelte ruim en handig.
Minpunten: Foeilelijke handgrepen, veel te grof en te groot. Buitengewoon onhandige indeling van het koelgedeelte, Rare afstanden voor de plateaus waardoor lastig met name grote dingen als flessen te plaatsen. Het tweedelige glasplateau is nergens goed te plaatsen en dus volstrekt overbodig. Het metalen flessenrek is zo vormgegeven dat zowel grote als kleine flessen en blikjes er niet goed of zeer inefficient inpassen. M.i. een behoorlijk ernstig fout ontworpen interieur! Jammer voor zo'n peperduur apparaat.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi afgewerkt
  • Wieltjes in de bodem
  • Mooi en ruim vriesgegeelte
  • Makkelijk instellen met display

Minpunten

  • Foeilelijke te grote handgrepen
  • Onbruikbare gedeelde glasplaat
  • Volstrekt onbruikbaar flessenrek
  • Onhandige indeling koelgedeelte

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer