Siemens KG36NHI32 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
234 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KG36NHI32 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Berry 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige eigentijdse koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

10,0
Heel mooi apparaat, zeer eigentijds door cameratechnologie. Werkt als een tierelier. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • mooie luxe uitstraling

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.de ligt 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle koelvriescombinatie met nieuwste snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

9,0
Mooie koelvriescombinatie met meer dan voldoende ruimte voor 2 personen.
Groentelade en aparte hyperfresh lade voor vlees en vis.
Handig is ook de ingebouwde camera in het koelgedeelte. Via een app. kan je in de supermarkt de inhoud van je koelkast bekijken!
Tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Aparte lade voor vlees en vis
  • App Home connect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruben 04-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Antifrost en wifi homeconnect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

10,0
Mooi groot koelkast met wifi home connect en anti frost. Alles werkt primma en genoeg plek om je voedsel en groenten er fris te houden.

Pluspunten

  • Antifrost
  • Homeconnect
  • Genoeg plek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rouzbeh 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Netjes prijs voor een goede merk .heeft bijna alles.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

10,0
Goede merk en kwaliteit.trouwbaar.goed prijs voor een koelkast die bijna alles heeft.ook wifi en antifrost

Pluspunten

  • Wifi
  • Zuinig energy
  • Antifrost

Minpunten

  • Geen waterdispenser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yavuz 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast, mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

8,0
Toen mijn oude koelkast het minder goed deed deze aangeschaft. Goede prijs/kwaliteit verhouding: Mooie RVS koelkast van Siemens. Met NO Frost functie. Stil apparaat. Gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs/Kwaliteit
  • Stil

Minpunten

  • Kan nu nog niks bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Vermeij 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-vriescombinatie KG36NH132

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast gekocht omdat ik weg was van de uitstraling , camera inside etc. en aan te sturen via een app
Na installatie werkt deze koelkast voorbeeldig en vooral niet te vergeten no frost wat mijn vorige koelkast niet had en na het ontdooien begonnen de vriesladen al heel snel slecht te schuiven, daar zijn we nu van verlost gelukkig!

Pluspunten

  • no frost
  • mooie laden etc

Minpunten

  • losse eierenhoudertjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling met RVS deuren en display, goede overzichtelijke indeling en de leuke gadget die een foto van het interieur maakt.

Pluspunten

  • wienig geluid
  • overzichtelijk met ledverlichting
  • display op deur
  • op afstand te controleren
  • alarm indien deur open staat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramos 23-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede koelkakst

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

10,0
Ik vind het de beste koelkast die ik tot nu toe heb gehad. Vooral dat er een camera in zit en ik in de winkel kan zien wat ik mis in mijn koelkast en de camera werkt prima. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Camera
  • Genoeg ruimte
  • Wordt niet vies

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WW 21-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima Ijskast

Geschreven voor: Siemens KG36NHI32

Algemene score

9,0
Strakke IJskast met Temperatuur display op de deur.
App werkt prima, en foto's van acceptabele kwaliteit.
Sterkste punt is de constante temperatuur, waardoor de producten veel langer vers blijven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer