Samsung RB37J5018SA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 172 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan-Pieter 27-02-2017

coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht. Ik vind alleen dat hij best veel geluid maakt voor een 'stille koelkast' zoals ze zelf beweren. Hij slaat vaak aan en produceert dan 42 of 43 dB. Als hij niet aan het koelen is, dan produceert hij nog 21 dB wat zeker acceptabel is.

Pluspunten

  • Led verlichting aan de binnenkant
  • flessenhouder
  • 2 ruime laden voor groente en vlees/vis

Reageer

Margreth 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast. Heldere verlichting. Speciale lade voor langer vers houden van vlees en vis. Handig flessenrek. Royale indeling met vakjes en lades. Vriesgedeelte ruime lades.
Koelkast heeft mooie strakke uitstraling. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Lade voor vlees en vis
  • Flessenrek
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot formaat,
energieklasse A+++
Ruime vakken in zowel het koel-, als het vriesgedeelte
Anti vingerafdruk is erg fijn op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kezos 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker Ruim en hoog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een Ruime en lekker hoge koelkast waar ik heel veel in kwijt kan. Ruimte is toch wel mijn voorkeur voor een gezin met 3 kinderen. Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peterd333 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is vanochtend bezorgd. De koelkast was netjes verpakt, het kost je ongeveer een half uur om alle plakbandjes en beschermstukjes te verwijderen.

Hierna stekker er in.... Binnen no-time was hij op de goede temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid koelen

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SanGeoff 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Bromt veel, zeker de eerste dag. Koelkast wordt niet zo koud als ingesteld. Ik heb hem op 1 graad gezet in het koel gedeelte, maar de thermometer geeft 3 a 4 graden aan. Het vries gedeelte geeft nog steeds een ijslaag op je producten. Verder een heerlijk grote koel-vries combinatie. De beschrijving en foto uitleg van de deur omdraaien mag wel heel wat duidelijker. Vergeet niet met het omdraaien van de deur, dat de gaten onder je poten open gemaakt moeten worden, deze zitten dicht door piepschuim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. Rook 19-09-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung koelkast die erg goed bevalt, erg zuinig qua stroom en een leuke aanbieding erbij voor extra voordeel. Veel ruimte in de kast en weinig geluid. Vergelijkbaar met andere merken ben je veel goedkoper uit.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Zuinig met stroom
  • Goede service
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May 18-09-2017 Product paar weken in bezit

Grote stille koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs deze koelkast gekocht. Ik ben er super blij mee. HIj biedt veel ruimte in zowel de koeling als in het vriesgedeelte. Ook is hij erg stil.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tristão 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime en mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze 12 jaar oude koel vries combinatie begon wat krap te worden en dus gingen we op zoek naar een waardige vervanging. Ons oog viel al snel op deze ruime en zuinige koelkast. Wij vinden hem oogstrelend en vooral het koelgedeelte is zeer ruim en praktisch ingedeeld. Nadat wij het toestel hadden ingeschakeld vonden wij hem wat luider klinken dan verwacht, gelukkig ging de compressor na een paar uur een stuk minder hard werken en horen wij hem nagenoeg niet meer. We hebben het gevoel een prima koop gedaan te hebben en gaan er van uit dat we nog lang plezier zullen hebben van dit apparaat.

Pluspunten

  • ruim koelgedeelte
  • mooi uiterlijk
  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BasMania 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

Grote inhoud en zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ter vervanging van inbouw apparaten. Veel meer ruimte en veel zuiniger door A+++. Koelkast is heel ruim. Maar wel een beetje meer geluid dan onze oude inbouw, maar dat went snel.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zuinig

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

S.Schippers 12-09-2017 Product paar weken in bezit

Een geweldige ruime koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde na mijn losse koeler heel graag een koelvriescombinatie. We hebben voor deze gekozen omdat hij er in de winkel, heel compleet en ruim uitzag. Nu een week in gebruik is het hele gezin er superblij mee. Heerlijk die twee lades in het koelgedeelte, alles netjes opgeruimd, geen geslinger door de hele koelkast heen van bakjes en zakjes. Je kan ook heel duidelijk merken dat hij de themperatuur door de hele koelkast verdeelt. De vriezer werkt ook perfect en had in zeer korte tijd ons vlees bevroren, ik was echt verbaasd hoe snel dat ging. Ik kan iedereen aan raden deze koel/vriescombinatie aan te schaffen.

Pluspunten

  • perfect verdeelde themperatuur
  • vriest produckten snel in
  • 2 ruime laden
  • instelbare themperatuur koeler en vriezer
  • heldere verlichting in de koeler

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mart 11-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design met zeer veel ruimte

Algemene score

9,0
De koelkast heeft een handige indeling, met diepe lades voor zowel de groente/fruit als het vriezergedeelte. Bovendien heeft de koelkast een mooi design.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Diepe lades
  • Mooi design

Minpunten

  • Maakt af en toe lichte knalgeluiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Holland 10-09-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, ruime, stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Superveel ruimte in vries en koelgedeelte. Ziet er mooi uit, stil en energiezuinig!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 10-09-2017 Product paar weken in bezit

Samsung koelkast RB37J5018SA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer ruime koelkast en goed koel.
Het flessenrek is helaas wel erg krap en niet zo hoog waardoor je maar een aantal frisdrank flessen kwijt kan (3 ipv 4)

Pluspunten

  • ruim
  • goed koel

Minpunten

  • kleine flessenrek

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wemmetje 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Ruim, stil, energiezuinig, handige indeling mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een stille en energiezuinige (A+++) koel-vriescombinatie. Ik vind het zelf erg handig dat er verschillende mogelijkheden zijn om hem in te delen (4 deurplateaus met 6 opties om te plaatsen en de legplateaus en het flessenrek zijn op meerdere plaatsen mogelijk). De lades hebben een beveiligingsstop, zodat je ze er niet per ongeluk helemaal uit kan trekken. Zowel bij het koel- als het vriesgedeelte zijn de temperaturen apart op meerdere standen te zetten. Een super koelkast voor een mooi prijsje.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Energiezuinig
  • Indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Grote ruime koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote stille koelvrieskast met veel licht in koelgedeelte. Vriesgedeelte helaas niet verlicht. Koelkast koelt gelijk na het sluiten van de deur

Pluspunten

  • Goed verlicht koelgedeelte
  • Stil
  • Ruim
  • Handig flessenrek
  • Koelkast makkelijk te openen, trekt niet vacuum

Minpunten

  • Geen licht in vriezer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

luik 07-09-2017 Product paar weken in bezit

mooie grote koelkast plus diepvies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer energie zuinige koelkast ,
en zeer mooie groente lade's en je kan je producten er netjes in sorteren,
met een mooi flessenrek.
er is zeer goed over nagedacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 04-09-2017 Product paar weken in bezit

GOEDE STYLING

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast met mooi design. Aparte vlees en groentelade. De LED verlichting maakt het helemaal af.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

FS01 04-09-2017 Product paar weken in bezit

Ruime koelkast, degelijk en stil

Algemene score

9,0
Deze Samsung is een bovengemiddeld ruime koelkast, praktisch qua indeling en solide afgewerkt. Maakt tijdens het koelen nauwelijks geluid. Kortom aanbevelenswaardig.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Praktische indeling
  • Solide

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Nette koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
hele compacte koelkast met veel opties en ruimte. alles kan zn plaats vinden in deze koelkast. al om al leuke koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews