Samsung RB37J5018SA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 126 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan-Pieter 27-02-2017

coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht. Ik vind alleen dat hij best veel geluid maakt voor een 'stille koelkast' zoals ze zelf beweren. Hij slaat vaak aan en produceert dan 42 of 43 dB. Als hij niet aan het koelen is, dan produceert hij nog 21 dB wat zeker acceptabel is.

Pluspunten

  • Led verlichting aan de binnenkant
  • flessenhouder
  • 2 ruime laden voor groente en vlees/vis

Reageer

Margreth 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast. Heldere verlichting. Speciale lade voor langer vers houden van vlees en vis. Handig flessenrek. Royale indeling met vakjes en lades. Vriesgedeelte ruime lades.
Koelkast heeft mooie strakke uitstraling. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Lade voor vlees en vis
  • Flessenrek
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot formaat,
energieklasse A+++
Ruime vakken in zowel het koel-, als het vriesgedeelte
Anti vingerafdruk is erg fijn op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kezos 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker Ruim en hoog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een Ruime en lekker hoge koelkast waar ik heel veel in kwijt kan. Ruimte is toch wel mijn voorkeur voor een gezin met 3 kinderen. Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peterd333 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is vanochtend bezorgd. De koelkast was netjes verpakt, het kost je ongeveer een half uur om alle plakbandjes en beschermstukjes te verwijderen.

Hierna stekker er in.... Binnen no-time was hij op de goede temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid koelen

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SanGeoff 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Bromt veel, zeker de eerste dag. Koelkast wordt niet zo koud als ingesteld. Ik heb hem op 1 graad gezet in het koel gedeelte, maar de thermometer geeft 3 a 4 graden aan. Het vries gedeelte geeft nog steeds een ijslaag op je producten. Verder een heerlijk grote koel-vries combinatie. De beschrijving en foto uitleg van de deur omdraaien mag wel heel wat duidelijker. Vergeet niet met het omdraaien van de deur, dat de gaten onder je poten open gemaakt moeten worden, deze zitten dicht door piepschuim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam. Tevreden 22-07-2017 Product paar weken in bezit

strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke koelkast met flink wat ruimte voor koelen en vriezen.
De 2 lades in het koelgedeelte zijn heel fijn, alsook de ruime deurvakken waar ook brede pakken en flessen goed inpassen. De koelkast is voldoende diep voor een grote pan. De vriezer heeft 3 soepel lopende lades die lekker ver open kunnen. Prettig dat hij ook nog A+++ is, dat scheelt flink in energie verbruik. Wij zijn heel blij met deze aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Junior Reviewer 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Compacte koelkast met groot volume en handige opbouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast biedt voldoende horizontale uitsparingen om de schappen eenvoudige aan te passen.
Ruime fresh bakken waarin je veel kwijt kan.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • Ruime opbergmogelijkheden

Minpunten

  • deurschappen fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Connie 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

grote koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker grote koel vries combinatie, na installatie lekker stil,
prettig alarm koelt goed en blijft lekker "droog"
blij met aankoop hoop er nog lang plezier van te hebben

Pluspunten

  • groot volume
  • lekker stil

Minpunten

  • nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula 20-07-2017 Product paar weken in bezit

Hele mooie koelkast!

Algemene score

8,0
Wij moesten een grote koelkast hebben voor het drinken enzo. Het is echt een super koelkast! Alles past er in, we hebben er 2,5 krat bier in kunnen zetten en dan zijn er nog maar 2 vakken gebruikt! De onderste 2 laden zijn super handig voor groenten/fruit en vleeswaren! Het enige nadeel is dat hij wel geluid maakt, een beetje een borrelend geluid. Voor ons is dat niet erg aangezien we hem in een nadere kamer hebben staan. Wij hadden hem bij Coolblue besteld en hebben een super service gekregen!!

Pluspunten

  • Groot dus veel opslag
  • Goede service van Coolblue
  • Gratis BBQ
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Borrelend geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjaak Wever 19-07-2017 Product paar dagen in bezit

Moderne Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen kocht ik deze koelkast. Deze heb ik al 3 dagen, geen moment spijt. Het is een mooie, slanke, goedwerkende koelkast. Ik beveel dit apparaat zeker aan.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • stil
  • modern

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lana 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

goede acuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede koelkast met 10 jaar garantie op de motor. Ontdooien is niet nodig. Houd producten lang vers. veel ruimte. werkt zeer goed en maakt ook geen geluid. Ik kan alleen zeggen beter kan niet voor zo een prijs en kwaliteit !

Pluspunten

  • geen geluid
  • werkt zeer goed
  • ontdooien hoeft niet
  • producten blijven lang vers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alan 18-07-2017 Product paar maanden in bezit

Grote en ruime koelkast met nette opbergmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung koelkast is een ruime en nette koelkast met vele en nette opbergmogelijkheden. De buitenkant ziet er erg neutraal uit, maar toch met een bepaalde 'sjieke' staal. Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede koelkast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote inhoud, mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele ruime koelkast met grote diepvries, mooie buitenkant, goede hoogte past goed bij de hoogte van mijn keukenkastjes. Het geluid valt heel erg mee (is voor mij zeker niet storend)

Pluspunten

  • grote Inhoud
  • mooie buitenkant
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Valerie 16-07-2017 Product paar weken in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze koelkast gekozen omdat 'ie beschreven werd als stil en groot. Stil is hij zeker, groot vind ik bij het vriesgedeelte wel meevallen, maar het koelgedeelte is zeker groot genoeg voor de wekelijkse boodschappen. Enige nadeel is dat je wel snel vinger afdrukken op de koelkast ziet, en dat hij snel deukt bij vervoeren - maar other than that; heel tevreden!

Pluspunten

  • Groot koelvak
  • Stil

Minpunten

  • Snel beschadigd bij vervoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cindy 16-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stille koelkast met strak design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is mooi hoog en erg stil. Aan de binnenkant een duidelijke lay-out waarin duidelijk is waar welke producten heb beste geplaatst kunnen worden voor optimale koeling. Ook mooi is het rek in de koelkast waar onze cola flessen in passen, dit scheelt ons ruimte in de deur. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Stil
  • Groot
  • Flessenrek
  • Duidelijke indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 16-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze koelkast nog maar een dag, maar hij is ontzettend ruim. En mooi genoeg om midden in de keuken te zetten. Hopen eten en drinken lekker ''cool'' te houden met zo'n koele kast.

Pluspunten

  • Ruimte
  • A+++

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sander B 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zuinig, ruim en muisstil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast/vriezer combinatie van Samsung is niet alleen in estetisch opzicht een mooie aanvulling van het keukeninterieur. De geluidsproductie van dit apparaat is werkelijk nihil en de binnenkant biedt verrassend veel ruimte voor opslag. Het zeer lage energieverbruik (A+++) is bovendien mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Veel opslagruimte
  • Geen geluid
  • Zeer laag energieverbruik
  • Minimalistisch en praktisch design

Minpunten

  • Geen ijsblokjesmachine
  • Geen display aan de voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abu Hidaya 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor het produkt gekozen omdat hij lekker ruim is en niet veel stroom verbruikt ook vind ik het een mooi design hebben vind het wel jammer dat er geen ijsblokjes machine in de deur zit maar daar kan ik mee leven

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zuinig
  • Mooi design
  • Maakt wienig lawaai
  • 10 jaar garantie op de compressor

Minpunten

  • Geen auto ijsblokjes machine in deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 15-07-2017 Product paar weken in bezit

Grooot

Algemene score

8,0
Erg groot, fijn hoog, extra ruimte voor flessen neer te leggen. Zo blijft er extra ruimte over in de deur om spullen neer te zetten. Goed energieverbruik en erg stil, staat bij ons in de keuken, maar die is erg dicht bij de huiskamer en we horen er niets van.

Pluspunten

  • groot
  • grote koelkast

Minpunten

  • lastig te vervoeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>