Samsung RB37J5018SA - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan-Pieter 27-02-2017

coole koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is ruim, ziet er mooi uit en hij koelt zoals je verwacht. Ik vind alleen dat hij best veel geluid maakt voor een 'stille koelkast' zoals ze zelf beweren. Hij slaat vaak aan en produceert dan 42 of 43 dB. Als hij niet aan het koelen is, dan produceert hij nog 21 dB wat zeker acceptabel is.

Pluspunten

  • Led verlichting aan de binnenkant
  • flessenhouder
  • 2 ruime laden voor groente en vlees/vis

Reageer

Margreth 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast. Heldere verlichting. Speciale lade voor langer vers houden van vlees en vis. Handig flessenrek. Royale indeling met vakjes en lades. Vriesgedeelte ruime lades.
Koelkast heeft mooie strakke uitstraling. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Lade voor vlees en vis
  • Flessenrek
  • Goede verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot formaat,
energieklasse A+++
Ruime vakken in zowel het koel-, als het vriesgedeelte
Anti vingerafdruk is erg fijn op de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kezos 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Lekker Ruim en hoog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een Ruime en lekker hoge koelkast waar ik heel veel in kwijt kan. Ruimte is toch wel mijn voorkeur voor een gezin met 3 kinderen. Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peterd333 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is vanochtend bezorgd. De koelkast was netjes verpakt, het kost je ongeveer een half uur om alle plakbandjes en beschermstukjes te verwijderen.

Hierna stekker er in.... Binnen no-time was hij op de goede temperatuur.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid koelen

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

SanGeoff 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Bromt veel, zeker de eerste dag. Koelkast wordt niet zo koud als ingesteld. Ik heb hem op 1 graad gezet in het koel gedeelte, maar de thermometer geeft 3 a 4 graden aan. Het vries gedeelte geeft nog steeds een ijslaag op je producten. Verder een heerlijk grote koel-vries combinatie. De beschrijving en foto uitleg van de deur omdraaien mag wel heel wat duidelijker. Vergeet niet met het omdraaien van de deur, dat de gaten onder je poten open gemaakt moeten worden, deze zitten dicht door piepschuim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

W.Hartstra 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

Grote, mooie koelkast

Algemene score

9,0
Prachtige kleur, veel ruimte en eenvoudig te installeren.
Met 37db had ik iets minder lawaai verwacht, echter niet heel erg storend, wel jammer.

Pluspunten

  • mooie kleur
  • veel ruimte
  • overzichtelijke kast
  • goede belichting
  • na installatie, snel op temperatuur

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

l.peltenburg 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

koelvriesconbinatie

Algemene score

9,0
Goed uitziemde koelvriescombinatie rB37J5018SA.
met erg veel ruimte,
Bijna niet te horen ,echt super,
verwacht dat hij heel erg lang mee gaat

Pluspunten

  • erg veel ruimte
  • hoge vries vakken
  • rustige uitstraling
  • rustig geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 22-05-2017 Product paar weken in bezit

mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we gingen voor een vriezer maar kwamen thuis met deze mooie ruime koel/vries combinatie. Lekker veel ruimte en overzichtelijk in te delen. Lades zijn lekker hoog, de producten kun je rechtop neer zetten en er kan in de onderste lade zonder problemen drie broden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor Mulder 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie koel-vries combinatie

Algemene score

8,0
Mooie combinatie die prima in de keuken past.
De indeling met verschillende koelzones is ruim en bijzonder overzichtelijk in gebruik.TOP KAST.

Pluspunten

  • Formaat
  • koel zones

Minpunten

  • Deuren veranderen naar andere draaikant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Dona 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Bijna geluidloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bijna geluidloos,koelt en vriest perfect, fijne indeling, eerst een Amerikaanse koelkastast,was nogal rumoerig, deze is ook nog energiearm.

Pluspunten

  • geluidloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 15-05-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit model gekozen i.v.m. de ruimte + geluid. Hij is lekker ruim en handig in te delen. Het geluid is, als hij op temperatuur is, inderdaad heel minimaal (maar hij slaat al snel aan het koelen, en dan hoor je hem wel goed). Tussen dit model en het model (5029) met RVS achterwand (binnen) zit een groot prijsverschil, terwijl zij, op de achterwand na, exact dezelfde functies + inhoud hebben... Daarom voor deze gekozen.

Pluspunten

  • ruim
  • handig in te delen
  • mooi om te zien
  • stil (indien op temperatuur)

Minpunten

  • slaat snel aan, waardoor er meer geluid is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vd Weide 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Prima kwaliteit, nette aflevering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Echt een zeer fraai apparaat met heel veel ruimte voor groente ed. De aflevering ging vlot en professioneel. Goed gevoel tot nu toe!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Strak design
  • Zuinig
  • Ruimte
  • Superstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koel vries combinatie met vers zone. Mooi hoog en grote inhoud.
Deur is om te keren. Energiezuinig en niet duur voor wat je ervoor krijgt.

Pluspunten

  • prettig in gebruik
  • mooi

Minpunten

  • grote flessen staan minder stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lenie 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne grote koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de Samsung koelkast erg fijn veel ruimte, nooit meer ontdooien en fijne Led verlichting. De boodschappen koelt en vriest erg snel.
Hij is erg ruim hij is in eén woord geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Koelkast: ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koelkast is heel ruim, bezorging via Coolblue ging ook heel goed. Apparaat is stil en is heel praktisch. Alleen het nut van een houder voor eieren heb ik nooit begrepen. Met beperkte ruimte in de keuken (maar voldoende hoogte) is deze koelkast een goede keus voor een middelgroot gezin. Apparaat ziet er ook mooi uit. Apparaat is wat duurder, maar omdat de koelkast heel zuinig is verdien je dat na een paar jaar terug.

Pluspunten

  • Behoorlijk stil
  • Veel ruimte
  • Past ook in kleine keuken
  • Weinig energieverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schuurman. 01-02-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastische Koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer ruime koelkast staat mooi in de keuken en koelt & vrieste goed.
Echter de koelkast maakt een snerpend & borrelend geluid, wat volgens de helpdesk van SAMSUNG normaal is bij dit type, ik krijg een vermoeden dat Samsung iets onder de Pet probeert te houden na het lezen van diverse onderstaande recensies en de verschillende beoordelingen hiervoor 🤔

Pluspunten

  • Mooi Design mooie kleuren stelling en goed licht.
  • Zeer ruim en overzichtelijk & praktische indeling.
  • Zeer goede kwaliteit voor deze prijs.
  • Koelt en vriest zeer goed.

Minpunten

  • De plakbandjes en bescherming loshalen.
  • Het lawaai tijdens het koelen.
  • Er mag wat mij betreft ook licht in de vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Sarah 11-12-2016 Product paar weken in bezit

fijne koelkast

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze koelkast. Prima formaat en handig met de grote groentela en wijnrekje. Ik heb hem uitgezocht op de energiezuinigheid. Ander pluspunt is dat de koelkast erg stil is.

Ik heb deze koelkast gekocht met de cashbackactie van Samsumg. Niet aan te raden. Pas na drie pogingen is het gelukt om het cashbackformulier op te sturen, de site liep telkens vast.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • veel ruimte en handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angel 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie koelkast maar erg lawaaierig

Algemene score

4,0
De koelkast is erg mooi, praktisch ingericht en handig in gebruik. Echter een heel groot nadeel is dat de kast veel lawaai maakt. Er staat op het label 37 bd (gefluister) en dat doet hij maar even. Daarna slaat hij aan en hoor ik het zelfs op de tweede etage (als de deur open staat). Daar hij bij ons in een open keuken staat hoor ik dit dus constant in mijn woonkamer. Niet echt 'lekker rustig'

Pluspunten

  • mooie indeling
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

DaJo 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi, lang koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product RB37J5018SA/EF gekozen omdat het bij de tech specs het voldoet en voldeed aan de meeste eisen die klant zou willen hebben over het algemeen. De prijs voldoet ook aan de tech specs en ook aan het uiterlijk van het product. Alle Samsung koelkasten die jullie aanbieden zijn voor mij wel een winnaar,"zou ik nu meer geld hebben gehad dan had de Smart(ter) koelkast hebben gekocht!!" Het koelt goed, het vriest goed, inhoud ook goed maar alleen als het werkt hoor je wel grappig ratel geluidje dat kan iets minder ratelig (het is niet heel erg hard het geluidje).

Pluspunten

  • Mooi Kleur
  • Mooi verlichting
  • Inhoud Uitstekend

Minpunten

  • geen verlichting vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews