Bosch Serie 8 KGF56PI40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
375 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 KGF56PI40 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 14-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

diepe koelkast met prachtige ledverlichting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,0
Koelkast is ruim door haar diepte. Hierdoor kun je producten die wat minder vaak worden gebruikt naar achteren plaatsen en de meest gangbare producten vooraan. De led-verlichting zorgt voor duidelijk zicht in heel de koelkast. Mooie diepe laden voor het vriesgedeelte, waardoor er veel plaats is. Kortom een Super koelkast!!

Pluspunten

  • diepte
  • mooi licht

Minpunten

  • kan maar op 1 manier open draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjanelleke 15-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,0
We hadden echt een andere koelkast nodig, deze gevonden wat een supergave koelkast, zowel in gebruik als om te zien, alles is lekkerkoel,de aparte ruimtes voor groente,kaas en beleg/vlees zijn erg fijn. Hij is erg zuinig in energie verbruik , je hoort hem ongeveer niet, heel fijn want we hebben een open keuken, al met al een hele fijne en goede aankoop.

Pluspunten

  • Super de aparte vakken voor groente,fruit en vlees
  • Ziet er heel mooi uit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mskeuker 26-07-2019

Great usage of space! Icon design!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

10,0
My wife & I like the zero degree drawer very much, that was one of the key reasons why we have chosen for this fridge. And the wide size of the fridge is also very convenient. Almost like a wide body americain fridge. Also the external display and the wifi ready prep is a plus. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rahma 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,0
Prachtige koelkast om te zien! En van binnen zo veel ruimte door de diepte in zowel de koelkast en vriezer! Koelt goed en houd alles netjes inboet zicht!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dayna Matsari 26-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koelkast!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,0
De koelkast is erg ruim, het heeft ook grote vriesvakken waar je gemakkelijk zonder te moeten proppen je pizza dozen in kwijt kan. Verder is hij zuinig en maakt hij weinig lawaai. Het design is heel modern.

Pluspunten

  • Zeer ruime koelkast
  • Grote vriesvakken + no frost
  • Zuinig, heeft een vakantieschakelaar

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P.J. Iriks 29-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Topper van Bosch uit serie 8

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

10,0
We zijn mobiel niet meer helemaal in goede doen, daarom hebben wij geen mogelijkheid om relatief vaak boodschappen te doen. We hebben dus gekozen voor een grote koel-vries-combinatie van het degelijke merk Bosch. Gelet op de drie plussen op de A gaan we uit van zuinig koelen en zorg voor het milieu, maar dat moeten we nog ervaren, want we gebruiken 'm pas twee weken. We goed geruisloos (we hebben nog goede oren!) Lekker veel inhoud, zowel in koel- als in vriesgedeelte en koelt heel goed!
Kortom toppie toppie!!

Pluspunten

  • inhoud
  • geluid
  • prijs-kwaliteit
  • € 75,= retour van Bosch i.v.m. actie A+++

Minpunten

  • nog niets ontdekt en we zijn kritisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddie 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Aanschaf zeer ruime staande koelkast en vriezer/koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,0
Tienen geef ik niet maar anders waren beide Siemens apparaten ervoor in aanmerking gekomen. Wij wilden ruimte, overzicht, energiezuinig, simpel en handig in gebruik (bijv, no frost), voor diverse producten en nog veel meer, kortom een lange wenslijst. Na het uitkammen van de markt en lezen van beoordelingen viel de keuze op de KGF56PI140 en de KSV36AI41omdat deze apparaten simpelweg als enige alles boden wat we wilden. Ja, we zijn 100% geslaagd. Over een poosje moeten we ook extra vriesruimte en we weten nu al dat het de GSN58AW41 wordt. Onderweg bij het uitpluizen mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Ruimte en overzicht
  • Divers gebruik
  • Zuinig
  • Simpel en handig in gebruik

Minpunten

  • Na aanschaf niet.
  • Prijzen variëren nogal per dealer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

smulkabouter 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fraai ogende en functionele koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,0
Nu een maand in gebruik. In vergelijking met onze vorige (Amerikaanse ) koelkast opeens opmerkelijk stil in de keuken.
Door zijn grootte (en diepte) bijna evenveel ruimte als onze oude Amerikaan. Ideaal voor opslag voorraad (wij wonen buitenaf).
Temperaturen exact in te stellen en duidelijk afleesbaar. Misstaat zeker niet in deze edelstaal-front uitvoering in onze Bulthaup keuken waar wij ook een Bosch vaatwasser in hebben laten monteren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marcel dT 26-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi design en giga veel inhoud

Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,0
Zo ideaal dat de producten naast elkaar liggen overzichtelijk en super goed gekoeld.
Dan de groenten en fruit laden perfecte houdbaarheid , had deze koelvriescombi maar jaren eerder bestaan, een aanrader.

Pluspunten

  • ruimte in koel en vries gedeelte
  • mooi design
  • erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 19-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een machtig apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 8 KGF56PI40

Algemene score

9,3
We hebben hem pas een halve dag maar wat een blikvanger in onze keuken en wat een ongelooflijke ruimte in het apparaat. De week boodschappen kwamen een paar uur later en nog hadden we ondanks dat we een gezin van 5 zijn nog zeeën van ruimte over in de koelkast en de vriezer. Geluidsniveau valt alleszins mee ondanks dat hij en zichzelf en al die boodschappen moet koelen en vriezen. En de jongens doen eindelijk maar wat graag de deur dicht door het alarm!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer