Bosch KGE36BW41 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 85 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Delft 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi model koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er mooi uit met zijn metaalkleurige handgrepen, heeft een lang snoer en oogt van binnen heel helder. De berging kan goed naar wens worden ingesteld. De temperatuurinstelling is eenvoudig. Het is even wennen aan het rochelende geluid van het moderne koelmiddel, alhoewel zacht, zoals dit voor ieder merk koelkast geldt.

Pluspunten

  • mooi aanzicht, helder binnen
  • zuinig

Minpunten

  • bijgeluiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

KOELE ROB 14-09-2016 Product paar maanden in bezit

EXCELLENT KOEL EN PRAKTISCH !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bijzonder fijne koel- en vrieskombinatie. Zéér praktisch in gebruik met vele
mogelijkheden en accessoires in koelgedeelte. Ideale hoogte voor koelgedeelte. Mooie LED verlichting ik koelkast. Drie stevige lades in vriesgedeelte. VITA FRESH werkt echt, het houdt vlees groente en fruit écht langer houdbaar. Zéér zuinig, laag energieverbruik.
Kortom een TOPPER waar je jarenlang plezier van hebt !!!

Pluspunten

  • Perfecte Koeling
  • Zéér energie zuinig
  • Flexibele indeling
  • Goede verlichting
  • VITA FRESH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Schippers 21-07-2017 Product paar dagen in bezit

Grote mooie koelkasten en vooral stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren erg toe aan een nieuwe koelkast. Deze koelkast viel op, omdat het A+++ keurmerk gegeven wordt en de prijs niet heel hoog is. We zijn erg blij met onze aankoop. Een klein minpuntje is dat bij het omwisselen van de handvatten van links naar rechts de pluggen die in de schroefgaten zitten heel erg vast zaten en heel zacht waren. Deze zijn dus helaas gesneuveld. De rest van het ombouwen ging heel gemakkelijk. Goede beschrijving zit er bij de koelkast. Voor ons een koelkast met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Veel accessoirres
  • Vakantie optie
  • Snel vriezen optie
  • Ingestelde temperatuur digitaal weergegeven

Minpunten

  • pluggen van handvatten bij ombouw

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamila 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruime en praktische indeling. Nagedacht over verdeling van vlees en/of groente en fruit en andere levensmiddelen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Besparing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 14-07-2017 Product paar weken in bezit

heerlijk ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
alle producten blijven heerlijk fris en vers, koelkast is heerlijk ruim en overzichtelijk, het vriesgedeelte vriest ijsjes binnen een paar uur in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch 12-07-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer grote koelkast, geweldige indeling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op de eerste plaats veel opberg ruimte! Grote koelkast, zeer veel plaats, aparte vakken voor vleeswaren, kaas , ect, rekjes voor flessen e.d egoede prijs kwaliteit verhouding zeer lage stroom verbruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda te Boome 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

BOSCH KGE36BL41 koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote koeling met 1 ruime 0 gradenlade en een kleinere 0-gradenlade voor vlees en vis.
Super uitvinding die extra koude zone!
Verder is er nog genoeg ruimte in de rest van de koelkast.
Het liefst had ik een grote vrijstaande koelkast gehad met 2, 0-graden lades en geen vriesgedeelte er onder.
Helaas is dit (voornamelijk) alleen als inbouwkoelkast te krijgen.
Het vriesgedeelte neem ik maar voor lief en is best handig als extra vriesruimte.
Het vriesgedeelte heeft 3 lades is 3 verschillende formaten.
De lades hebben geen stop dus je trekt ze makkelijk uit de vriezer,
als je dit een keer is overkomen ben je daar ook op verdacht en zal het niet meer zo snel gebeuren.
Het geluid is ook goed te doen je hoor m wel maar niet storend. Bij de superfrost* maakt hij meer geluid maar dat is ook logisch.(* Als het goed is heb je die toch niet standaard aan.)
De RVS-look neemt snel vlekken en vingerafdrukken aan maar ook die zijn weer makkelijk te verwijderen.
Ik heb de kast nog maar een week maar ben er echt heel blij mee!!
Vooral met die 2 0-graden lades!

Pluspunten

  • 0-graden lades

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fay 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie, ruime, duurzame koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de koelkast pas net nieuw. Maar mijn ervaring tot nu toe is positief. Ik schrok na het aan doen van de koelkast wel even van het geluid wat eruit kwam en was ontzettend in paniek en hoopte dat dit puur was omdat hij momenteel hard aan het werk was om de juiste temperatuur te behalen. En ja, na een aantal uur was de koelkast opeens geluidloos. Verder is de koelkast ruim en fijn ingedeeld. Ook ziet hij er strak, simpel maar luxe uit.

Pluspunten

  • A+++ energielabel
  • Design
  • Indeling
  • Na een aantal uur amper geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Co ten Wolde 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

goede koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de koelkast nu 1 week. De oude gebruikte teveel elektra. De nieuwe doet dat niet. Tot op dit moment voldoet hij volledig aan onze verwachtingen. Vooral de indeling is heel fijn. Diverse mogelijkheden de koelkast compact en efficient vol te kunnen laden.

Pluspunten

  • efficient ingedeeld
  • doorzichtige voorkant vriesla: snel inzicht
  • vriesladen zijn diep en groot

Minpunten

  • kast 186 cm hoog: ruimte moet passen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van den Hoogen 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch koelvriescombinatie die aan alles voldoet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken de koelvriescombinatie gevonden en gekocht. De bosch doet het nu drie dagen en boven verwachting. Zo stil dat ik echt vlakbij moet staan om te horen dat deze echt aan staat. De indeling is robuust afgewerkt en heeft vele mogelijkheden voor de indeling. Zuiniger was er ook geen een.

Pluspunten

  • Goede indeling en robuust.
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

samdereli A.O 07-07-2017 Product paar weken in bezit

groot en 10 jaar motor garantie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima toestel... met drie vriezen gedeelte prima inhoud...lengte pas goed...ik vindt het beste merk van koelkast...enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Meggie Doeze 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie

Algemene score

10,0
Ben aangenaam verrast over de praktische indeling van het koelgedeelte. Lekker veel ruimte en grote lade voor groente en fruit. De verlichting maakt de hele koelkast goed overzichtelijk en alles is daardoor makkelijk bereikbaar. Hij is ook super geruisloos. Erg fijn dat het vriesgedeelte ook zonder lades te gebruiken is, hierdoor ontstaat in een keer nog meer laadruimte.
Het open deuralarm is ook erg handig, vooral als de kleinkinderen vergeten de deur goed te sluiten na het z.g. "stelen" van een ijsje!! Ik ben erg blij met deze keuze.

Pluspunten

  • Zeer veel ruimte voor alle spullen
  • Overzichtelijke indeling
  • Open deur alarm
  • Luxe uitstraling, is in elke keuken een blikvanger
  • Zeer geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mejanneke 04-07-2017 Product paar weken in bezit

Koelvriescombinatie Bosch KGE36BW41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort hebben wij de Bosch koelvriescombinatie KGE36BW41, een superstrak apparaat. Heel stil, mooie inrichting, koelt heel goed. Een aanrader!

Pluspunten

  • Heel stil
  • Snel invriezen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product gekozen ter vervanging van 25 jaar oude koel-vriescombinatie. Oude was nog niet versleten, maar voor deze gekozen door het zeer gunstige energieverbruik en iets grotere afmetingen. Duurzaamheid kan ik eigenlijk nog weinig over zeggen, maar het oogt degelijk.

Pluspunten

  • Laag energieverbruik
  • Behoorlijk stil
  • Deuren openen gemakkelijk
  • Goede led-verlichting
  • Ontdooien met gemakkelijke wateropvang

Minpunten

  • Alleen de ingestelde temperatuur zichtbaar
  • Geen no-frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van der Klooster 28-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Geruisloos en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een van mijn beste aankopen ooit. Hebben hem een half jaar en zeer weinig ijsvorming in de vriezer. Maakt vrijwel geen geluid, ideaal voor bv. een open keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana van Rooy 27-06-2017 Product paar weken in bezit

Amazing fridge/freezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Very good quality/price! It is very easy to use, low energy cost, low frost - no icing at all, big enough, it maintains very clean

Pluspunten

  • Quality
  • Price

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kasper_12 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Veel opbergruimte

Algemene score

9,0
Koelkast ziet er goed uit en de indeling (vakken, drankrek en lades) is ideaal. Zo past er veel in en is het makkelijk om producten uit de koelkast te halen.
Enige nadeel, in hoeverre dat een nadeel is is de afmeting -- Is tamelijk groot

Pluspunten

  • Zuinig verbruik
  • Opbergruimte en indeling
  • Is goed te verplaatsen (gewicht valt mee)
  • Ziet er mooi uit
  • Binnenverlichting werkt goed en ziet er mooi uit

Minpunten

  • Erg groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oumkeltoum 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Briljant ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden aanrader voor iedereen
Complimenten aan bosch design
Duurzaam kwaliteit en luxe
Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch koel/vriescombinatie 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

mooie Bosch koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de koelkast gekocht vanwege de zeer praktische indeling. Er zitten er twee lades in voor het opbergen van groente en fruit en ool het flessenrek is handig voor het opbergen van flessen of drankpakken. Het vriesgedeelte is groot genoeg voor ons huishouden van 2 personen.

Pluspunten

  • praktische indeling
  • A+++
  • twee lades voor groente en fruit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrin1 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koelkast heeft een fijne indeling. Hoogte is ideaal. Kortom wij zijn er blij mee en hopelijk zien we dat ook terug op de energie rekening!

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi uiterlijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>