Bosch KGE36BW41 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 103 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Delft 27-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi model koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er mooi uit met zijn metaalkleurige handgrepen, heeft een lang snoer en oogt van binnen heel helder. De berging kan goed naar wens worden ingesteld. De temperatuurinstelling is eenvoudig. Het is even wennen aan het rochelende geluid van het moderne koelmiddel, alhoewel zacht, zoals dit voor ieder merk koelkast geldt.

Pluspunten

  • mooi aanzicht, helder binnen
  • zuinig

Minpunten

  • bijgeluiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

KOELE ROB 14-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

EXCELLENT KOEL EN PRAKTISCH !!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bijzonder fijne koel- en vrieskombinatie. Zéér praktisch in gebruik met vele
mogelijkheden en accessoires in koelgedeelte. Ideale hoogte voor koelgedeelte. Mooie LED verlichting ik koelkast. Drie stevige lades in vriesgedeelte. VITA FRESH werkt echt, het houdt vlees groente en fruit écht langer houdbaar. Zéér zuinig, laag energieverbruik.
Kortom een TOPPER waar je jarenlang plezier van hebt !!!

Pluspunten

  • Perfecte Koeling
  • Zéér energie zuinig
  • Flexibele indeling
  • Goede verlichting
  • VITA FRESH

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der Klooster 17-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Geruisloos en zeer energiezuinig

Algemene score

10,0
Prima koel vriescombinatie,ideaal voor een open keuken maakt totaal geen geluid. Koelt uitstekend door de hele ruimte. zeer weinig ijsafzetting in de vriezer.

Pluspunten

  • geruisloos
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon Dean 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Wasmachine Varioperfect serie 6

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde eerst voor een andere Bosch wasmachine kijken, maar deze was toevallig in de aanbieding. We hebben deze netjes thuis laten bezorgen en aangesloten. Ik ben zeer tevreden over het uiterlijk. Niet teveel poespas qua knopjes en lichtjes, zoals gewend van Bosch. Ook de was-prestaties zijn vele malen beter dan m'n vorige (niet Bosch) wasmachine. Garantie is 10 jaar. JA, ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Veel programma's keuze

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie uitstraling en fijne bruikbare indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze Bosch koelkast gekozen omdat de oude kast van Bosch meer dan 35 jaren goed werkend was tot op heden. Nieuwe kast gekocht i.v.m. energie verbruik en als deze 15 jaren meegaat zijn wij dik tevreden.

Pluspunten

  • goede indeling
  • energie gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastiaan 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi licht van binnen en degelijk van buiten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een goede koel-vries combinatie kwam ik veel verschillende apparaten tegen.
Deze koelkast in de A+++ klasse, was uiteindelijk de winnaar.
De binnenkant is goed en prettig verlicht, ook wanneer je de koelkast wat voller zet.
Het vriesvak is in het echt ook groot genoeg om een stapel pizza-dozen op elkaar in kwijt te kunnen en dan heb je nog voldoende ruimte over voor een heleboel andere zaken.

Handige details zijn er ook genoeg: Zo zit er onderaan het vries-gedeelte een randje waar condenswater zich kan verzamelen, én een klepje wat je eenvoudig om klapt om dat water af te voeren.
Aan de planken in de koelkast zit aan de achterkant een opstaand randje waardoor je producten niet snel tegen de achterwand zet.
Voordeel: de luchtstroom in de koelkast blijft goed en daardoor is de koelkast een stuk zuiniger dan wanneer die luchtstroom geblokkeerd is.

Nadelen: Op dit moment heb ik nog geen grote nadelen gevonden, hooguit een paar aandachtspuntjes:
De deksel van de lade / kaasdoos die aan een plank hangt moet goed op de lade liggen, anders klemt deze soms.
De afstandhouders om de koelkast van de muur af te zetten moet je zelf even installeren, kleine moeite, maar doe dit voordat je de koelkast tegen de muur zet want een beetje ruimte is wel prettig! Hierover was niet veel te vinden in de gebruiksaanwijzing.
En tot slot: Het "Alarm lampje" van de koelkast blijft bij het in gebruik nemen branden.
Met logisch nadenken kwam ik tot de conclusie dat dit is omdat de koelkast warmer is dan de ingestelde temperatuur (dus alarm met piepsignaal), maar in de gebruiksaanwijzing wordt dit niet genoemd.
Eenmaal op temperatuur is het lampje uiteraard gewoon uit.

Verder een mooie koelkast, en een groot oppervlak voor diverse koelkastmagneten!
Kort in gebruik, dus de levensduur is nog te beoordelen op een later moment.

Pluspunten

  • licht: veel en goed led-licht
  • deuren sluiten goed stevig
  • weinig geluid
  • alarmfunctie voor de temperatuur (met geluid)
  • prettige indeling

Minpunten

  • geen uitleg over alarm-lampje bij eerste gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joke 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed gekozen hoop ik'. kan er verder nog niet veel van zeggen . te kort in bezit....................

Pluspunten

  • mooi product
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbib 30-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Top koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooier ruime koel/ vries combinatie!
Maakt geen lawaai! Gewoon een top product! Makkelijk intestellen!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon Dean 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koelkast Bosch KGE36BW41 (A+++) 214L inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wauw, wat een prachtig apparaat! De buitenkant heeft een super strakke uitstraling. Maar het is de binnenkant die het echte wauw factor geeft. Zoveel ruimte. Practisch ingedeeld. Handige uitschuifbare-bladen, Hang lade voor brood beleg, ruime lade voor vlees en vis verstelbaar in temperatuur, flessen houders, etc. Ook het vries gedeelte is erg ruim. Ook nog stil en zuinig. Dus JA, ik beveel deze zeker aan!

Pluspunten

  • Ruim en stil
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc Buis 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, lekker snel koel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben gekozen voor deze koelkast omdat deze in onze ogen een mooi design en prima prijsstelling heeft. De actie heeft ons wel over de streep getrokken. Wat voor ons belangrijk was was het gegeven dat de koel vries combinatie voldoende ruimte heeft EN afzonderlijk in te stellen is.

Pluspunten

  • Design
  • Ruimte
  • Afzonderlijke thermostaten
  • Voel robuust aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlies 21-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik nu een open keuken heb (en sowieso wilde investeren in een zuinige koelkast) kocht ik deze. Hij bevalt prima. Ik ben gecharmeerd van de nul graden zone en groenten blijven duidelijk langer vers in de ruimte met de extra luchtvochtigheid.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Groente, vis en vlees langer vers

Minpunten

  • Merkje voorop ziet eruit als stickers

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nicole 19-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Energiezuinige koelkast KGE36BW41

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi, zuinig model koel- vrieskast waar ik op werd geattendeerd door de verkoper van de winkel waar ik hem kocht.
Top model met vele extra's zoals vochtigheidsregelaar in de groentelade, extra inzetbak, big box diepvrieslade enz.
Zeer duidelijke gebruiksaanwijzing en tips. En service worldwide.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Service
  • Indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Genesis 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb dit product één week geleden aangeschaft en ben er nu al erg blij mee.
Grote lades waardoor je alles netjes kan hebben met een goed overzicht.
Het doet zijn werking en hoop er nog lang mee te gaan.
Echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Veel lades
  • Temperatuurknopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jayuubee 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi koelkast, veel ruimte en super stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De koelkast is top, zuinig in gebruik, super stil, veel ruimte en veel opties voor het koelen van verschillende producten. Geweldig apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot en licht

Algemene score

8,0
Wat een heerlijke grote en lichte koelkast. Door de led verlichting is de koelkast ook 's avonds goed verlicht. Er zit meer dan voldoende ruimte in met bakjes en vakjes voor vanalles en nogwat. Een echte plus is het wijnrek en de lades voor groente/vlees/vis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

John Kanon 11-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooiste item in mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Juweeltje in mijn oude keuken.
Mooi uiterlijk,minimaal geluid,je hoort hem alleen als je er echt naast staat.
Als er al een minpuntje is,dan is dat de hoogte.
Ik had daar geen rekening mee gehouden.
Hij is bijna 40 cm hoger dan mijn oude koeljjast en nu kan de magnetron er niet meer op,maar dat is mijn probleem en is geen algemeen minpuntje.
Ook nog mooie aanbieding en daarbij nog 75 euro cashback.
En die cashback stond ook nog eens binnen 24 uur na aanmelding op mijn rekening.
Kreeg vanmorgen bericht dat het binnen 4 weken gestort zou worden,maar dit is wel heel snel.
Mijn vaatwasser is net als de oude koelkast ook 20 jaar oud en ook van Bosch.
Doet het nog perfect.
3 Keer raden wat er komt als die onverhoopt de geest geeft.
Ik was al van van Bosch door de lange levensduur van de vaatwasser, maar nu helemaal.
En nee,ik heb geen aandelen Bosch,gewoon een dik tevreden consument.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Geluid
  • Ruimte
  • Licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

ruime koelkast goed indeelbaar

Algemene score

10,0
mooie ruime koelkast+lades voor vlees/fresh/vrieslades, helder licht door led, zelf in deelbaar, geluidloos, goede display boven in deur opening,
verhouding prijs en A+++ en bovenstaand met Bosch haar cashback teruggave als cadeau aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zorgboerderij 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super moderne koel vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zeer handige indeling van koel en vries gedeelte. Dankbaar voor alle geharde glasdelen (veilig)
Hoogte koelgedeelte fijn.

Pluspunten

  • indeling
  • veilig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L.Karim 03-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Zuinig

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend blij met deze koelkast. Het is niet te groot maar ook zeker niet te klein. Wij hebben een open keuken dus de koelkast staat haast in de woonkamer maar je hoort het bijna niet. De bigbox in de vriezer is ideaal maar ook de twee verschillende lades. kortom top

Pluspunten

  • 2 lades
  • flesrek
  • zuinig
  • alarm
  • big box vriezer

Minpunten

  • geen minpunten tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 01-08-2017

Stil en super zuinig

Algemene score

10,0
We hebben deze koelkast mn gekocht vanwege de zuinige energieklasse van A+++. We zijn blij verrast met de mooie uitstraling vd koelkast. Hij is ook groot en ruim. Voor ons gezin voldoende ruimte in het koel en het vries gedeelte.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Toon meer reviews