Bosch KGE36BW41 - Reviews

8,7 Lees 49 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
214 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 49 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vonk 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie Bosch KGE EW 43

Algemene score

9,0
De koelvriescombinatie is prijs/kwaliteit bezien een goede machine. De grote ruimte, zuinige energieverbruik en nagenoeg geruisloos zijn de punten waarop ik deze machine heb beoordeeld.

Pluspunten

  • Grote ruimte
  • zuinige energieverbruik
  • nagenoeg geruisloos

Minpunten

  • De deurde deuren slaan helemaal open.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Overzichtelijke indeling koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een heldere (ledverlichting) en overzichtelijke indeling van het koelgedeelte inclusief de 0 gr. lade en een grote groentenlade.
Ook de indeling van de deur is optimaal.
De diepvriesladen zijn makkelijk eruit te halen en het schoonmaken/ontdooien van het diepvriesgedeelte is ideaal wegens de gladde wanden, dus geen bevroren leidingen/roosters meer ontdooien.
Een ideale koel/vries combinatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwaliteitskoelvriescombinatie !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met mijn koel vries combinatie. Precies geschikt voor mijn single huishouding, en blijft er ook nog ruimte over ..handig voor verjaardagen ed. Duidelijke indeling, en fijn dat de deur gedraaid kan worden. Het schoonmaken gaat een stuk eenvoudiger dan met mijn vorige. Blij met het apparaat !

Pluspunten

  • ruim
  • duidelijke beschrijving
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Siebe 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Super zuinige koelkast, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al mijn keukenapparatuur is van Bosch. Hierdoor was de keuze voor een nieuwe koelkast dus ook snel gemaakt. Deze koelkast heeft een modern ontwerp en is goed verlicht van binnen met LED-lampen.
Daarnaast zijn er zeer veel functionele laden en is het praktisch ingericht. Bovendien is de koelkast uiterst zuinig.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Functionele laden
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotz 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijne ruime indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruime koelkast voor goede kwaliteit/prijs verhouding. Zeker na de cash back actie. Indeling van koelkast is fijn. Zeker de laden in de deur en de groente lade zijn ruim.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding
  • indeling ruim
  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Antoinette 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Ruime koel/ vriescombinatie; goed ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Meerdere laden in de koelkast, fijn om groente en fruit apart te leggen. Klein laatje in de grote la voor uien etc. Erg praktisch. Door de goede indeling wordt de ruimte volledig benut.
In de deur flessenrek iets hoger, waardoor de groentelade prettig groot is.
Vriezer met 3 laden: prima!
Gemakkelijk in te delen en schoon te maken.

Pluspunten

  • ruimte
  • schoonmaak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Delft 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooi model koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er mooi uit met zijn metaalkleurige handgrepen, heeft een lang snoer en oogt van binnen heel helder. De berging kan goed naar wens worden ingesteld. De temperatuurinstelling is eenvoudig. Het is even wennen aan het rochelende geluid van het moderne koelmiddel, alhoewel zacht, zoals dit voor ieder merk koelkast geldt.

Pluspunten

  • mooi aanzicht, helder binnen
  • zuinig

Minpunten

  • bijgeluiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Henk Wildekamp 23-12-2016 Product paar weken in bezit

De koelkast/vriezer bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben maar blind Nu heeft Bosch een geluidje als de deur per ongeluk open blijft staan, dat is fantastisch.
De vriezer doet het geweldig nog ni! et eerder bij andere vriezers mee gemaakt.
Minpunten:
. De deur valt te veel in de koelkast lastig om staande flessen te plaatsen
Mogelijk anders indelen, was dit niet zo gewend.

Pluspunten

  • Geluidje als de deur per ongeluk open blijft staan
  • De vriezer doet het geweldig

Minpunten

  • Lastig om staande flessen te plaatsen in de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.wagendorp 23-12-2016

Goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij voldoet aan onze voorstelling is zuinig en goed ingedeeld.
Bovendien is de prijs aantrekkelijk. En hij passt perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie de Haas Ochten 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

AHC van Ommeren BV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote zuinige koelkast met vriesgedeelte thuis afgeleverd gekregen waarbij de deuren van koelkast zijn omgezet in de juiste draairichting en tevens is geholpen met TV instellingen en electriciteitsschakelaars. Wat een service!

Tevens is uitleg gegeven over de mogelijkheden van klik aan klik uit systemen en wordt hiervoor een aanbieding gedaan.

Nu hebben we Koel-vriesruimte genoeg. Laat de kerst en festiviteiten maar komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheepers 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed merk

Algemene score

8,0
Apart koelen en vriezen gemakkelijk te ontdooien en zuinigin gebruik. Gebruiks vriendelijk degelijk apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurrian 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie KGE36EW43

Algemene score

9,0
Wij vervangen onze, nog wel werkende - maar veel energie slurpende koelvriescombinatie door een zuinige A+++ versie. Nu hij er staat zien we dat we goed gekozen hebben, ook de indeling is veel moderner dan we gewend waren.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • practische indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim oussoren 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een zuinige koelkast en een goede gebruiksaanwijzing

Algemene score

9,0
Deze koelkast voldoet aan mijn gestelde wensen en is veel zuiniger dan
mijn vorige en goed in te stellen

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijk
  • grote laden
  • een 0 graden lade

Minpunten

  • geen
  • onderste vrieslade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CL van dér Wende 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Combiekoelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een Mooie Combie koelkast ! zuinig in gebruik! een mooie indeling met led velichting! Super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaconline 09-12-2016 Product paar weken in bezit

A+++ koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product heeft een goede indeling, zowel in de koelkast als in het vriesgedeelte. We hebben gekozen voor dit product, uit het oogpunt van energie en gescheiden instelling van temperatuur voor koel- en vries gedeelte.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Goede indeling
  • Gescheiden instelling koel en vries gedeelte
  • Duidelijke instelling koel en vries gedeelte

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B.van der Velde 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie stijlvolle en vooral stille koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze combinatie gekozen, omdat onze vorige ook een Bosch was. Hier waren we erg tevreden over. Vooral bij deze is de indeling ook erg fijn en handig/gemakkelijk. Al met al een zeer goede en fijne koel-vries combinatie voor een redelijke prijs. Aanbeveling waard!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • stil
  • goede indeling
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stan 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Strak design,laag stroomverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Laag stroomverbruik met een grote kastinhoud heeft de doorslag gegeven om deze koelvries combinatie te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.Vink 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Zuinigheid voorop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product heeft goede hoogte, fijne handgrepen. Functionele indeling. Zuinig en goed voor het milieu!!

Pluspunten

  • Handige indeling
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Vries 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie koelvriescombi

Algemene score

7,0
goede prijs kwaliteitsverhouding; blij met lowfrost; past goed in keuken; fijn bedrijf met goede service

Pluspunten

  • grote koelast

Minpunten

  • vriezer is wat klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gvanp 30-11-2016 Product paar weken in bezit

zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille en zuinige koelkast met een handige indeling! Een koud vak voor het vlees en een grote overzichtelijke groentelade!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • goede indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews