Samsung RB37J5029SS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
267 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5029SS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede indeling ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteitsverhouding beviel mij. Daarnaast ziet de koel- vries combinatie er mooi en strak uit.

Pluspunten

  • koelt erg goed
  • goede indeling
  • ziet er strak uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EricdJ 04-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede koeler en redelijk stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Gekozen voor de combinatie van goede koeler, stil en zuinig. Na ruim half jaar blijkt dat ook het geval. Je hoort de koelkast wel, maar dat is in geen verhouding met wat ik had. De achterkant is ook helemaal mooi afgedekt, dus geen stof e.d. meer op het koelelement. In de koelkast blijven mijn producten veel langer houdbaar dan in de vorige koelkast. Over de zuinigheid kan ik geen oordeel geven, want dat is lastig te meten.
De twee lades in de koelkast zijn trouwens zeer ruim en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Koeling
  • Geluid
  • Indeling (ruimte)

Minpunten

  • Vakken in deur niet in hoogte verstelbaar
  • Flessenvak deur is diep, flessen vallen om

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Eric dJ 10-10-2016

Ik heb na lang zoeken en proberen eindelijk het probleem met de omvallende flessen in de deur opgelost met een passende flessenklem type 00353095 uit de onderdelenwinkel.nl https://www.onderdelenwinkel.nl/flessenklem-00353095/

Reageer

AHMED ALRAHHAL 13-05-2016
  • Product maand in bezit

RB37J5029S

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
DE KOELKAST IS HEEL GOED
EN DE CADEATJE IS HEEL MOOIE
IK BEN HEEL BLIJ MEE
MET VEIENDLEKE GROET
AHMED ALRAHHAL
MEVROUW L.ALRAHHAL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 11-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Geweldige koelkast! lekker ruim, niet heel stil, maar op 7 graden in te stellen. Ik merk dat tegenover mijn vorige koelkast, de producten gewoon veel koeler en frisser zijn! top! pronkstuk voor je huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Mooie koel/vries combi voor een goede prijs. Veel ruimte en mooie uitstraling in de keuken. Zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • No frost
  • Ruime indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

robin_leiden 13-07-2019

Lekker groot!

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Lekker grote koel-vriescombinatie met de mogelijkheid flessen liggend weg te bergen zonder dat ze gaan rollen en veel handige, kleine bakjes aan de binnenkant van de deur. Geen ruimtegebrek meer!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

koelvriescombinatie 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
grote mooie koelvriescombinatie; mooi design.
zuinig in gebruik; perfect.
ben zeer tevreden; plupunt was ook direct leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 10-07-2019

Perfect!

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Deze koel/vriescombinatie bij BCC gekocht tijdens een superactie! Netjes geleverd en zoals altijd is Samsung supergoed en staat het voor kwaliteit!! Samsung staat gewoon op nummer 1 in ons huis!! Volgende aankoop word gewoon weer Samsung!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JAN 09-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Prachting vormgegeven en Samsung kwalitiet. De zilvergrijze achterwand is ook heel mooi. Je kan er heel fijn spullen in koel houden: wijn en vleeswaren, groente en fruit.

Pluspunten

  • MOOI
  • BETAALBAAR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.vander Blom 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en vrijwel geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Mooie koelkast, vrijwel geruisloos. Ruime indeling. Voordeel is ook de extra Fresh zone in het koelgedeelte voor het bewaren van vlees, vis en beleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-07-2019

Meer dan waard voor je geld

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Vorige week deze koelvriescombinatie gekocht. Aangezien ik erg tevreden ben over mijn Samsung telefoon en tv , nu ook een Samsung koelvriescombinatie aangeschaft.
Deze koelvriescombinatie heeft zowel van buiten als van binnen een fantastische uitstraling. Top, design met ongeloofelijk veel ruimte. Stille motor en alle extras die je kunt wensen. Dit voor een prijs waar je niets over kunt zeggen !
Top product
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nog niet lang in gebruik, maar erg tevreden 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, ruim en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Een grote ruime indeling van de koelkast met een liggend flessenrek. Ook de 2 vershoudladen zijn heel handig in gebruik De groentes liggen nu apart van het vlees en vis.
De diepvries heeft 3 ruime laden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MG 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

7,0
Ik heb voor deze koelkast gekozen vanwege de grootte en de inhoud. Ook de 'look' is heel goed. De werking ken ik nog niet want ik heb hem nog niet gebruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 04-07-2019

- Het is ruim, maakt wel rare geluid

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

6,0
Ongeveer 1 maand geleden gekocht. Ik ben tevreden met dit product. Alleen ventilatoren maken wel een vreemde geluid. Misschien is het een technische mankement. Ik ga dit bij Samsung melden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Catharina 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime stille koelvriescombi, strak model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

8,0
Mooie strakke koelvriescombi met freshzone. Stil en gebruiksvriendelijk. Koel en vriendelijk apart te regelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Strakke vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

basje 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koel-vries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
prijs en kwaliteit is geweldig, gewoon een goed product en een sieraad in de keuken, gebruiksvriendelijk met grote koel lades.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Malgorzata 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stil

Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Mooi en ruim van binnen en als je de deur open doet zie je gelijk kwaliteit, werkt echt stil
en zacht.

Pluspunten

  • Stilwerkend
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DR 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, Zuinig, NoFrost en Stil!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

10,0
Aanschaf bij BCC Veenendaal.
Ruime koelkast en met ruime vries gedeelte.
Stil, zuinig, no-frost en groot!
Mooie aanbieding voor €599,- en van Samsung nog een gratis Barbeque cadeau.
Een aanrader!!

Pluspunten

  • No-Frost
  • Stil
  • Ruim
  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rein van dijk 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung/ koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast met 2 vershoudlades, het diepvriesgedeelte is lekker ruim.
Heel tevreden en hopen dat we er lang plezier van hebben.

Pluspunten

  • ruim
  • perfecte koeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Elmi 17-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG RB37J5029SS/EF

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5029SS

Algemene score

9,0
We hebben onlangs een diepvries-combi gekocht. Dit product is lekker ruim en koelt goed af. Het is een winst in vergelijking met ingebouwd koelkast die normaliter veel kleiner en niet goed koelen (altijd fruit/eten bleven niet langer). Een aanrader

Pluspunten

  • Stille, koelt goed.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews