Samsung RB37J5015SS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
269 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J5015SS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Samsung topper 16-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung topper

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,2
Mooie vorm en veel ruimte aan de binnenkant. Het ingebouwde handvat is zeer ruim waardoor het gebruiksgemak alleen maar toeneemt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Gerard 27-08-2017

Gaat de deur ook vanzelf dicht? Dus blijft de deur niet op een kier open staan? Een ander type van Samsung deed dat wel.

Reageer

paolaruth 02-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi vorm gegeven koel vries combi
met enorm veel ruimte

Jammer dat ik het starters piepje niet uitkrijg maar is vast maar eventjes

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Chris 26-10-2015

Beste Paola, ik heb een vraagje over de buitenkant van deze koelkast, is dit rondom RVS, of is het plastic met een RVS look?

Dank alvast en groeten,
Chris Lambregts

Reageer

rjvd 23-06-2019

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

10,0
Dit product online gekocht en was zwaar onder de indruk van de plaats en indeling die deze koel/vriescombinatie biedt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

rvd 23-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel/vriescombinatie voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,0
Super prijs/kwaliteitverhouding. Zoveel plek hadden we nog nooit en bovendien is het allemaal van uitstekende kwaliteit

Pluspunten

  • indeling vakken en laden
  • meer dan voldoende plaats

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miriam24 03-06-2019

Mooi ruim apparaat

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

10,0
Mooie koelvriescombinatie in RVS look. Veel inhoud, grote lades in koelgedeelte, waarvan een zelfs héél groot. Veel handige vakjes in de deur. De vrieslades zijn iets ondieper dan ik gewend was. Enige jammere is dat het flessenrek slechts geschikt is voor 4 frisdrankflessen van 1,5 l. Alleen als je literflessen hebt passen er 5 in (maar wie heeft die nog?). Ben toch heel blij met mijn aankoop.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Fons Jansen 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,0
Mooie koel/vriescombinatie, maakt bijna geen geluid, vriest goed en snel in, goede verlichting en indeling en staat mooi in onze keuken ( oog wilt ook wat).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige ruime koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

8,0
No-frost werkt prima. Zeer mooie en ruime koelvries combinatie. Stil genoeg. Erg blij met mijn keuze. Goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kay2019 05-05-2019

Mooi design, koelt goed

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

10,0
Prima koelkast voor een prima prijs. No frost en dat is een plus. Is verder aardig stil. Ik ben er uiteindelijk zeer content mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Luigi 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt goed koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

10,0
Ik ben super tevreden ik raad iedereen aan om deze te kopen. Heel ruim!
Grote koelkast, hoog, maar goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan B 05-03-2019

Mooie ruime koel/vries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

10,0
Mooie ruime koel/vries combinatie, hij heeft een ruime vriesruimte en een mooie heldere koelruimte door de led verlichting
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bibi1970 25-02-2019

Koel-/vrieskast ziet er strak uit!

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

8,0
Ik heb deze koel-/vriescombinatie net gekocht, maar deze ziet er super uit in mijn keuken. Ook de indeling vind ik geweldig!!
Ik heb er zin in om deze snel te gebruiken!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

jamb 14-12-2018

Mooie grote koelkast!

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu 1 maand in bezit en ben zeer tevreden.
Hij is zeer ruim, goed ingedeeld en fluisterstil.
Bovendien is hij mooi vormgegeven.
ik vind het een uitstekende keus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gootje 01-09-2018

Prima koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

8,0
Mooie en goed werkende koel-vriescombinatie.
Veel ruimte
Prima indeling van alle planken en bakjes.
Ben er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

coen 23-07-2018

goede koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

8,0
we hebben de koelkast pas net, maar eerste indruk is goed.
Handig veel ruimte en de twee lades onderin de koelkast zorgen dat alles super vers blijft.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daddy Cool 59 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

10,0
heb deze uit gekozen omdat die ruim is, in de deur kun de zelf de indeling maken met kleine of hoge pakken of flessen, daarnaast is hij energie zuinig. kortom een aanrader en zeker voor deze prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 01-10-2017
  • Product paar weken in bezit

PRIMA KOELKAST COMBI

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,0
Mooi en praktisch vorm gegeven koelkast, ruime en slim ingedeelde koel lades geven een overzichtelijk beeld van de inhoud.
De koelkast is stil en energie zuinig.
Deuren zijn natuurlijk rechts of links draaiend aan te passen, heb dit ik wel door de leverancier laten doen (nogal een klus)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

8,0
Het is een mooie koelkast, prijs/kwaliteit prima. Genoeg inhoud en ruimte, handige lades in de bovendeel van de koelkast. Het is wel een hoge koelkast

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Francis 23-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,0
Heel ruim (bakken, laden, vakken), goede verlichting. Maakt niet veel geluid. Eenvoudig schoon te houden (binnen- en buitenzijde). Wij zijn er heel tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Roze bril 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig groot!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,0
Wauw... wat een mooie koelkast om te zien en wat een ruimte! Niet langer je eten hoeven weg proppen, op elkaar stapelen... zo veel overzicht! En zo veel opberg ruimte.
Wat een lust voor de ogen en onze buiken glimlach...
Maakt haast geen geluid. Wij zijn er super blij mee!!!

Pluspunten

  • ruimte
  • overzicht
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mohammed Amin 18-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung RB37J5015SS

Geschreven voor: Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,0
Deze koelkast gisteren gekocht via Bemmel-Kroon. Over de afwikkeling ben ik meer dan tevreden. De koelkast is het beste wat ik ooit heb gekocht. De koeling en de no frost functie zijn fenomenaal. Deze Samsung koelkast is echt heel erg ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews