Samsung RB37J5015SS - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
269 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor 01-10-2017 Product paar weken in bezit

PRIMA KOELKAST COMBI

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en praktisch vorm gegeven koelkast, ruime en slim ingedeelde koel lades geven een overzichtelijk beeld van de inhoud.
De koelkast is stil en energie zuinig.
Deuren zijn natuurlijk rechts of links draaiend aan te passen, heb dit ik wel door de leverancier laten doen (nogal een klus)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 26-09-2017 Product paar weken in bezit

Mooie koelkast

Algemene score

8,0
Het is een mooie koelkast, prijs/kwaliteit prima. Genoeg inhoud en ruimte, handige lades in de bovendeel van de koelkast. Het is wel een hoge koelkast

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Francis 23-07-2017 Product paar maanden in bezit

Grote ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel ruim (bakken, laden, vakken), goede verlichting. Maakt niet veel geluid. Eenvoudig schoon te houden (binnen- en buitenzijde). Wij zijn er heel tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Roze bril 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig groot!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wauw... wat een mooie koelkast om te zien en wat een ruimte! Niet langer je eten hoeven weg proppen, op elkaar stapelen... zo veel overzicht! En zo veel opberg ruimte.
Wat een lust voor de ogen en onze buiken glimlach...
Maakt haast geen geluid. Wij zijn er super blij mee!!!

Pluspunten

  • ruimte
  • overzicht
  • mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mohammed Amin 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung RB37J5015SS

Algemene score

9,0
Deze koelkast gisteren gekocht via Bemmel-Kroon. Over de afwikkeling ben ik meer dan tevreden. De koelkast is het beste wat ik ooit heb gekocht. De koeling en de no frost functie zijn fenomenaal. Deze Samsung koelkast is echt heel erg ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

mOOIE kOEL/VRIESCOMBINATIE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige koelkast was ook een Samsung, maar die hebben we bij verkoop van ons huis meeverkocht. De nieuwe werd een ander merk, alleen ellende mee gehad, een echt maandagochtend model. Nu terug naar dezelfde Samsung vanwege de prima kwaliteit en gebruiksgemak. Alles is overzichtelijk in te delen en de lades gaan een stuk verder open, dat maakt het inleggen of uitpakken van de inhoud eenvoudig

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • goed berijkbaar
  • stil

Minpunten

  • tot nog toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 07-06-2017 Product paar maanden in bezit

Koelkast Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima koelkast. Je kan zelf je temperatuur instellen. Verder genoeg ruimte. Wij zijn met zn 2en, maar mochten wij ooit 4 kinderen hebben is dat nog geen probleem!

Pluspunten

  • Temperatuur zelf instellen
  • Ruim

Minpunten

  • Maakt een beetje herrie af en toe

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

saar 26-05-2017 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fraaie koelkast met veel koelruimte voor niet al te veel geld.
Relatief energiezuinig, fijne indeling en een grote verbeterin ten opzichte van de twee losse tafelmodellen die we eerst hadden.

Pluspunten

  • veel koelruimte
  • fraai uiterlijk
  • redelijk zuinig
  • wieltjes aan de achterkant

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Samsung topper 16-04-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung topper

Algemene score

9,2
Mooie vorm en veel ruimte aan de binnenkant. Het ingebouwde handvat is zeer ruim waardoor het gebruiksgemak alleen maar toeneemt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Gerard 27-08-2017

Gaat de deur ook vanzelf dicht? Dus blijft de deur niet op een kier open staan? Een ander type van Samsung deed dat wel.

Reageer

inkiepinkie 12-04-2016 Product paar dagen in bezit

prima koelkast

Algemene score

8,3
Deze koelkast net in ons bezit. Wat meteen opvalt is het mooie uiterlijk van de koelkast en de ruimte binnen in. we hebben hem nog niet zolang maar ik weet wel al dat hij heerlijk groot is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paolaruth 02-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi vorm gegeven koel vries combi
met enorm veel ruimte

Jammer dat ik het starters piepje niet uitkrijg maar is vast maar eventjes

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Chris 26-10-2015

Beste Paola, ik heb een vraagje over de buitenkant van deze koelkast, is dit rondom RVS, of is het plastic met een RVS look?

Dank alvast en groeten,
Chris Lambregts

Reageer