Bosch KGE49AW41 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
301 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d van Hell 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvriescominatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast is erg breed en kan heel veel in. Vooral voor verjaardagen kan de taartdoos in zijn geheel er in. En nu met het mooi weer lekker vlees op de barbecue en hou je nog ruimte over voor de andere boodschappen.
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuk_holding BV 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en inhoud groot en ruim.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik echt te vreden ben. Al een ruim opzoek geweest voor zo een mooie en ruime koelkast.
Ziet er practig uit.

Pluspunten

  • Ruim
  • Houd lekker je produkten vers

Minpunten

  • Tot nu tie nog geen.
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Layla 22-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
LowFrost koel-vriescombinatie met VitaFresh bewaarsysteem. Dankzij LowFrost met ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien

VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers, dankzij een luchtvochtigheidsregeling.
Energieklasse A+++: koelt uiterst zuinig.
FlexShelf: extra flexibiliteit door in- en uitklapbare etage.
LowFrost: dankzij ingeschuimde verdampers eenvoudig en snel ontdooien. Dat betekent minder werk en lagere energiekosten.
VarioZone: meer flexibiliteit en ruimte dankzij uitneembare glazen plateaus in het vriesgedeelte.

Veel ruimte voor grote diepvriesproducten in de BigBox-lade

Een extra diepe vrieslade om al uw diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of u nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

EasyLift leggers en -deurvakken: altijd op de juiste hoogte

De glazen EasyLift leggers zijn in hoogte verstelbaar en kunnen tot wel 6 cm worden verplaatst. Daarbij hoeven de producten niet verwijderd te worden. En als u in de deur meer hoogte nodig heeft, kan het EasyLift-deurvak tot maximaal 40 cm worden verplaatst, zelfs als het vol staat.

LED-verlichting: zet de inhoud van uw koelkast in de schijnwerpers

LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

LowFrost: minder vaak ontdooien

LowFrost bespaart u een hoop werk doordat de vorming van ijs wordt verminderd. Koel-vrieskasten hoeven veel minder vaak te worden ontdooid en het energieverbruik blijft constant. En als u toch eens moet ontdooien, hebben wij voor u een handige oplossing: dankzij een afvoer onderin het apparaat gaat het namelijk een stuk sneller en gemakkelijker.

Pluspunten

  • Ruime diepvriesvakken
  • Snel ontdooien dankzij LowFrost
  • VitaFresh; fruit en groente blijft langer vers
  • Easylift leggers en deurvakken
  • Ledverlichting

Minpunten

  • Geluid; minimaal
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fatih 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor een redelijk prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een ruime koelkast met een vriezer. Mooie indeling en design. Voldoende instellingsmogelijkheden en dat allemaal voor een acceptabele prijs.

Pluspunten

  • Ruim
  • Kwalitatief goed
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Cantay 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch KGE49AW41 Grote koelkast met vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie grote koelkast voor mijn grote gezien . Ik kan alles kwijt en is overzichtelijk vav binnen. Groenten en fruit blijven lang goed vers.

Pluspunten

  • koel ruimte is groot
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ouarda 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast voor groot gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast, genoeg ruimte
Koelt goed en maakt niet veel geluid
Ideaal voor grote huishouden, mooie vorm

Pluspunten

  • Kwaliteit prijs verhouding
  • Groot/ruim
  • Koelt goed

Minpunten

  • Alarm gaat te snel af bij iets te lang open
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 28-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een buffel...prachtig design.

Algemene score

10,0
Zeer mooie koelkast die 70cm breed is! Zeer ruim met 301 liter koelkast en 111 liter vriezer. De indeling is perfect en techniek is over nagedacht. A+++ met 175 kwh/u verbruik. Erg blij mee.
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Willem 06-11-2017

Ruim maar lawaaiig!

Algemene score

4,0
De koelkast is erg ruim, handig ingedeeld.
De ingebouwde ventilator maakt erg veel lawaai, eigenlijk is de koelkast niet geschikt voor een open keuken.
Verder maak ik mij zorgen over de gebruikte materialen, ondanks voorzichtig gebruik zit er al een scheur in de flessenhouder in de deur.
Geschreven voor: Bosch KGE49AW41
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer