Siemens iQ300 KG33VXW30 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
193 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 KG33VXW30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirjam 26-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

8,0
Na een paar zaterdagen koelkasten bekeken te hebben kwam deze als degelijkste uit de bus.
Prima koelkast mooi stevig een flinke groentela die niet met een bloemkool vol is. Ook het vriezer ziet en voelt mooi stevig aan. Onderaan de vriezer zit opgeklapt een gootje. Wanneer je de vriezer ontdooit klap je die uit en kan het water zo afgevoerd worden in een bakje. Ik heb een termometer in de koelkast gelegd en op stand 3 is het nu 3 graden.
De vriezer houd keurig - 18 aan.

Pluspunten

  • stevig
  • mooie vormgeving
  • stil

Minpunten

  • bovenop zit de bevestiging van het deur scharnier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Simon 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/Vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat met een nuttige indeling en alles van goede kwaliteit en is fluisterstil. een echte aanrader!

Pluspunten

  • Degeljke kwaliteit
  • Fluisterstil
  • Stabiele temperatuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens iQ300 KG33VXW30

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

2,0
In het begin erg te spreken over de koelkast, op het moment is het de slechtste keus van het jaar geweest. De koelkast vriest namelijk alleen wanneer de omgeving warmer is dan 10 graden. Als dit niet het geval is slaat hij uit, dat is 'by design'. Kortom in de wintermaanden vind je je koelkast terug in een plasje water en je producten kun je weggooien, als je hem niet in een verwarmde woonkamer hebt staan maar in je garage of bijkeuken bijvoorbeeld. Om dit te omzeilen moet er worden gekozen voor een duurder model. Kortom, volgend model is geen zelfuitschakelende Siemens meer maar een goedkoper B-merk die gewoon koelt en vriest.

Pluspunten

  • Mooi handig design
  • Volgens de specificaties erg zuinig

Minpunten

  • Vriezer en koelkast schakelen steeds uit.
  • Kan alleen in verwarmde kamer functioneren.

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nelis 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

10,0
Mooi, zeer ruim en practies van binnen zowel het koel gedeelte en de vrieslades. Bovendien zeer zuinig en stil en makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Zeer scherpe prijs voor deze kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Jansen 04-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast heeft een overzichtelijke ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

8,0
Koelkast is ruim, apart rek voor flessen. De vrieskist is kleiner, smaller dan dat wij hadden. Ik vind het ook prettig dat wij bijna alles van Siemens hebben. De service van jullie is goed

Pluspunten

  • Koelkast ruimte
  • Flessengedeelte
  • Ruime groentelade

Minpunten

  • Diepvries gedeelte is smal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 29-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne betrouwbare koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

8,0
De indeling van het koelgedeelte is ideaal voor diverse producten zoals groente, vleesbakjes flessen drinken etc.

Het vriesgedeelte bevat 3 lades waarvan 1 big box waardoor je er alles in kwijt kan en enigzins geordend.

Tot slot is de koelkast zuinig (A++) en stil. Kortom een goede prijs kwaliteit verhouding, en een echte aanrader!

Pluspunten

  • Vriescapaciteit
  • Diversiteit in koel opslag
  • Energieverbruik
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Uiterlijk erg simpel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ciska 25-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

10,0
Ziet er heel mooi uit .Fijne koelkast zeer ruim goede indeling goed overzicht makelijk zo maken vriesvak heeft geen elementen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raad 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens koel-vries combi KG33VXW30

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

8,0
prima kwaliteit/prijs verhouding
ruim en goed ingedeeld voor beide gedeelten.
mooi apparaat om te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sas 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

10,0
Heerlijk in gebruik! Zeer ruim opgezet en goede indeling. De verhouding tussen koel en vries gedeelte is perfect. Hij is geruisloos en een plaatje om te zien.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Indeling

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi en stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

8,0
Helaas is onze vorige koelkast net na 5- jaar precies na de garantieperiode
stuk gegaan. We hopen en gaan ervanuit dat deze Siemens langer meegaat.
wij hebben deze koelkast gekozen omdat hij erg stil is, vergeleken met andere
koelkasten.

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco D. 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

8,0
Op zoek naar een koel/vries combinatie zonder merk op het oog te hebben maar uiteindelijk toch gekozen voor een Siemens die na een korte rekensom (verbruikt 200 kWh ipv een 'A+' concurrent met 300 kWh per jaar) konden we besluiten dat we de meerprijs net na het eerste jaar er al uit hadden! Laat het in de praktijk misschien het derde jaar zijn, dan nog zijn we uiterst tevreden. De inhoud is erg ruim en handig ingedeeld (schuifjes bij de eieren ipv een klep) en nog meer details waarover gewoon duidelijk nagedacht is. Geen spijt van!

Pluspunten

  • Indeling is over nagedacht
  • Erg stil ('doet hij het wel?' :) )

Minpunten

  • Even wennen aan de superfreeze optie.
  • Flessenhouder in de deur lijkt kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kees van kouwen 01-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en energie zuinige koel-/diepvriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

9,0
Handig en energie zuinige koel-/diepvriescombinatie.
Mooie led binnen verlichting.
Deuren makkelijk te open.
Geluid bijna niet te horen (geluidsarm)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

radam 01-12-2015

Ruime koel-/vries indeling

Geschreven voor: Siemens iQ300 KG33VXW30

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht en geeft een grote tevredenheid in het dagelijkse gebruik. De koel-/ diepvriesproducten passen door de handige indeling van de plateau's en laden naast en op elkaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer