Bosch KGE39EI43 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W.H. van der Heide 29-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sierlijke ombouw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede service winkel, overzichtelijk indeling ,goede koeling , geluid niet hoorbaar.
Kortom goede koel vries combinatie
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooie grote koelvries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De rvs kleur van deze kast is er mooi. Geen last van vingerafdrukken op rvs. Dit is een mooie grote en ruime koel/vries combinatie. Heb deze nu een week in huis en de combinatie koelt/vriest goed.
Heb temperatuur met thermometer getest en deze klopt precies.

Pluspunten

  • Aparte groente lade
  • Aparte vlees lade
  • Neerklapbaar flessen rek
  • Veel ruimte in koel gedeelte

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Betsy Hengeveld 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige, comfortabele,unieke koelkast

Algemene score

10,0
Ik keek mijn ogen uit,toen hij gebracht werd. Ik wist niet dat hij zo mooi en zo groot was!! En...hij past in mijn voormalige paardenstal, nu bijkeuken!!
Ik ben er erg blij mee. Heerlijk om met kerst, als de kinderen en kleinkinderen komen, alles te kunnen bewaren en wat overblijft, in te kunnen vriezen! Bedankt Bosch.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fatima 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is tot nu toe de fijnste koelkast die ik heb gehad. Bij mijn vorige Samsung koelkast ging na korte tijd de deur kapot en hij maakte een hoop lawaai. De Bosch koelkast heeft een grote inhoud daar ben ik erg blij mee! De koelstanden zijn makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Grote inhoud
  • Nofrost

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sieraad in de keuken

Algemene score

10,0
Ik heb deze koel/vriescombinatie gekocht omdat hij energiezuinig is, er prachtig uitziet en heel veel ruimte heeft die heel goed is ingedeeld. Bovendien ziet hij er binnenin heel mooi uit. Goede verlichting.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Mooi vormgegeven
  • Veel ruimte
  • Goede indeling
  • Intern heel mooi met goede verlichting

Minpunten

  • Heb ik gelukkig niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h.schurink 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
vervanging van de vorige bosch. was goed blijft goed... strak design, mooie indeling en gunstige prijs.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bos 02-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast is erg overzichtelijk en heeft glazen platen, waardoor je precies ziet wat er in zit.
Ook de ruimte voor de groenten en vleeswaren is apart. Hierdoor kun je de koelkast goed inrichten.
Het vriesgedeelte bestaat ook uit meerdere delen, waardoor je hier ook alles goed kunt scheiden.
Verder geeft de led-verlichting voldoende licht

Pluspunten

  • Glazen platen
  • Led-verlichting
  • Groentenlade
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

meike 08-08-2017
  • Product paar weken in bezit

koelkast met vriezer

Algemene score

9,0
Het is een mooie ruime koelkast met mooie vormgeving en kleur. Heeft handige groente- en vlees lades. Blij mee.

Pluspunten

  • ruime groentelade
  • ruime vleeslade
  • veel ruimte

Minpunten

  • deurschappen, bepaalde prod vallen eruit.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote koelkast met veel inhoud. Handige indeling. Stil en energiezuinig. Makkelijk zelf af te stellen

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Energiezuinig
  • Indeling
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs 11-10-2016

Grote fraai uitziende rustige koelkast

Algemene score

8,0
De koelkast vriest goed in en is goed koelen en is vrij stil. De groentelade is groot maar moet wel met een volledig geopende deur geopend worden.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eefje 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie en ruime koelvriescombinatie

Algemene score

9,0
De koelvriescombinatie is mooi vorm gegeven, energiezuinig, over de indeling van de binnenkant is goed nagedacht en je hoort het apparaat niet!
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Canvasmike 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en stil

Algemene score

8,8
De koel vries combinatie is goed afgewerkt van binnen en buiten. Alles klopt gewoon. Veel ruimte en goed afgewerkt.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 12-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hele goede koelkast

Algemene score

9,3
Ik ben heel erg tevreden met deze koelkast. Hij heeft een mooi design en maakt weinig geluid. Ik heb voor deze koelkast gekozen omdat ik goede ervaringen heb met de duurzaamheid van Bosch koelkasten. Ook de binnenkant van de koelkast is gemaakt van degelijk materiaal.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FRED 05-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch KGE39EI43

Algemene score

8,0
Snel gekocht na advies site en verkoper. snel geleverd. staat goed bij rest van keuken. veel ruimte en goede overzicht vooral de speciale lades.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hany 04-07-2016
  • Product paar weken in bezit

EXCLUSIV* Zo kun je deze koelkast wel noemen

Algemene score

10,0
Wat een prachtige koelkast! Enorm veel ruimte, mooi design en voornamelijk afgewerkt met Chroom en RVS details. Genoeg ruimte om eten en drinken te bewaren voor een grote familie. Tevens de Superkoel functie is enorm handig als je bijv. heel veel hapjes en drankjes voor een feestje wilt koelen in een korte tijd.
Met A+++ is deze enorme koelkast ook enorm zuinig.

Als extra accessoire kun je ook een chromen flessenrek voor €20,- kopen via Bosch-home.nl, dit is echt een aanrader!
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima koelkast!

Algemene score

9,0
De koelkast heeft een mooi design, RVS uitgevoerd. Binnenkant is praktisch ingedeeld en ruimer dan verwacht. Wel aanvulling van flessenrek gekocht. Lekker handig en zeer betaalbaar via de webshop van Bosch. Licht is helder.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 22-06-2016
  • Product maand in bezit

Fanrastische koelkast cq vriezer

Algemene score

10,0
Groente, fruit en vleeswaren blijven in de laden veel langer vers dan in mijn oude. Veel bergruimte in de onderste lade door de practische indeling. Ik ben er heel blij mee.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozendal 23-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prettige koel/vries combinatie. voor mij persoonlijk is de bovenste etage bijna te hoog (ik ben 1.70 m) maar voor mijn man erg prettig (hij is bijna 2 meter). We hadden een grotere vriezer dus de ruimte is even wennen, maar voldoende om broden en etenswaren op voorraad te hebben. Wat mij betreft zou in de koelkast een plank minder hoeven. Die hebben we er direkt uitgehaald. De lade voor groentes bevalt boven verwachting De etenswaren blijven beduidend langer vers. Qua geluid: hij staat in de bijkeuken en af en toe valt hij me op qua geluid als ik daar ben. Niet storend.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

marjolein 30-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Ontzettende mooie koelkast met een mooie indeling uitgevoerd in duurzaammateriaal. Hij is stil en heeft voor ons een heel praktische indeling. Zeker een aanrader
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ella53 13-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ik ben er nu al heel tevreden over. Veel gebruiksruimte. Mooie verlichting. Buitenkant heel mooi afgewerkt.
Geschreven voor: Bosch KGE39EI43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews