Bosch KGE36EW43 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 203 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, mooiematerialen gebruikt, compleet en inventief ingericht gebruiksvriendelijk in de instellingen

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Inventief met de ruimte

Minpunten

  • Vak push systeem is teer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koelkast vriescombinatie 23-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidarm, laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super koel vries combinatie, geluid arm, goede indeling,overzichtelijk,uitstekende koeling,past uitstekend in de keuken

Pluspunten

  • geluidarm
  • overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Huiberts 15-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koelvries combinatie met handige vershoudbox

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De indeling en grote van de koelkast is superhandig en vooral groente en vlees zijn netjes op te ruimen door de boxen verder is de middelste la van het vriesgedeelte lekker ruim.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Melanthe de Witte 14-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Koel- vries combi

Algemene score

8,8
Mooi apparaat om te zien, veel opbergruimte, mooi vormgegeven, diverse nieuwe 'snufjes' die aantrekkelijk zijn, zuinig in energieverbruik.
Nadeel zijn de laden van de vriezer, er zit geen stop op, je trekt ze er te gemakkelijk helemaal uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GPB 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

gemak en uitstraling

Algemene score

8,8
De indeling is goed. Met de koeling bovenin, kun je de spullen pakken zonder te bukken.
De vriesladen zijn ruim. Je kunt de vriesspullen prima bergen.
De combinatie heeft uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 12-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne grote groentelade

Algemene score

8,5
Heerlijk die vlees en groentelade op temperatuur. Maar als ik inderdaad voor een week groente haal kan ik niet mijn zuivelproducten voor een week kwijt. Ook is het niet prettig om geopende flessen plat te moeten bewaren. Daar moet ik nog wat op vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Nendels 06-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
prima koelvriescombinatie. Zou dit product aan een ieder adviseren. Super stille en duurzame oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Langbroek 26-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koel/Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We merkten al direct het verschil met koelen. Het apparaat koelt veel efficentier. Mooie led verlichting erin. Ruime vakken. Is heel stil in geluid maken. Je merkt amper dat hij aanstaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Tank 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Model en energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Model en energieverbruik en de prima service welk bij EP Groot Zevert mochten ontvangen.
Er werd goed doorgevraagd aan de klant wat precies de bedoeling was, uitstekende verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie Koel/Vriescombinatie Energie zuinig

Algemene score

9,0
Mooie ruime energie zuinige kast, met veel nieuwe snufjes.
Gekocht tijdens een goede cash back actie maakt de verhouding prijs kwaliteit wel heel goed

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Kast met ruime mogelijkheden

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marja 28-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne koel/vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de verlichting en de 2 groente lades ideaal, verder is het heel prettig dat hij amper geluid maakt. Minpunt vind ik dat je geen sausflesjes staand in de koelkast kwijt kunt, die moeten daardoor in de deur staan waardoor je minder plek hebt voor de frisdrankflessen en de melkpakken..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sytske 27-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Meerdere elektroische producten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een koel - vries combinatie en een vriezer en een wasmachine en warmte pomp droger van bosch.
Deze elektronische producten bevallen ons erg goed. De uitstraling van de producten is mooi. Wij hebben vrij zuinige elektrische apparaten. Zijn er heel erg tevreden mee. Door de acties met de producten goed betaalbaar. Ik zou bosch aanbevelen bij mijn vrienden en familie omdat het goed bevalt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

RCW 21-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

koel vries combinatie van Bosch

Algemene score

3,0
1 jaar geleden problemen met ons apparaat: KGE36EW43, alarm ging af temperatuur niet goed en vriesgedeelte ontdooide.
Monteur langs geweest (binnen reparatie) probleem zou zijn verholpen. Nu een jaar verder zelfde problemen alleen nu iets erger. Reactie van Bosch. we kunnen een monteur langs sturen a € 59,-- en dan heeft u 2 jaar garantie ! op de reparatie. Op de vraag heb ik geen garantie op de reparatie binnen de garantie ... u moet € 59,-- betalen en geen garantie !! ONS ADVIES Koop deze koelkast niet !!!

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • Zou de naaam Bosch moeten zijn.

Minpunten

  • problemen met koelling
  • problemen met vries gedeelte
  • lades scheuren snel (plastic)

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Marcel Verstegen 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie koelkast, stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze koelkast vandaag ontvangen. Nu al erg tevreden over onze aankoop. De opbergruimte in deze koelkast is precies goed voor ons gezin, ook het vriesvak is erg fijn. De bijbehorende accessoires zoals de eierrekjes en ijsblokjesmaker is een leuke extra.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • stijlvol uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels & Susan 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi strak en praktisch ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteit gaven voor mij de doorslag.
Zeer praktisch ingerichte koel vries meet veel bakjes/lades/deksels etc. helemaal naar eigen wens in te stellen!
A+++ is natuurlijk mooi meegenomen

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Super koel/vries fuctie
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Ruimte in vriezer in net aan..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wolf 17-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch koel/vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
nu een paar dagen de koel/vrieskast van Bosch in huis en deze bevalt prima. het koelgedeelte werkt meer dan goed en is naar verwachting van het uitstekende bedrijf Bosch. De vriezer werkt perfect en kan via de button super heel snel invriezen en daarna schakelt hij het snel invriezen automatisch uit en gaat weer naar normaal. Gewoon een koel/vrieskast die je van Bosch mag verwachten.

Pluspunten

  • koelt fantastisch
  • vriezer meer dan goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beer 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, super zuinig! En veel opbergruimte! Wat ik prettig vind is de aparte lade voor groente en fruit en voor vlees en vis.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 12-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

KoelvriecombinTie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede indeling, bedieningspaneel duidelijk in zicht en makkelijk. Energiezuinig A+++. 2 groentelades en voldoende ruimte op planken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 11-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie gestroomlijnde kast, met veel verrassende ruimte,s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede koop, mooi van buiten en het is dat die dicht moet, maar van binnen is die nog mooier.
Wat belangrijk is, de indeling is heel efficiënt ingedeeld, met veel bergruimte, prettig is de groentelade met extra los vak.
Deurverdeling is goed en als de deur langer dan 1 min, open blijf staan, gaat er een alarm af.
(goed met kinderen)
Ook de vrieslades veel ruimte. Kortom een hele goede aankoop voor een betaalbare prijs !

Pluspunten

  • robuust
  • veel ruimte
  • goede prijskwaliteit

Minpunten

  • n.v.t.
  • n.v.t.
  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote ruimte, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs -kwaliteitverhouding. Ziet er robuust en luxe uit. Fijne handgrepen. Goed overzicht in de koelkast. Goede verlichting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews