Bosch KGE36EW43 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 228 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, mooiematerialen gebruikt, compleet en inventief ingericht gebruiksvriendelijk in de instellingen

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Inventief met de ruimte

Minpunten

  • Vak push systeem is teer
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.M 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koel/vriescombinatie Bosch KGE36EW43

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie van Bosch, luxe uitstraling,fijne l.e.d.-verlichting zodat je door de hele koelkast licht hebt.
Ook niet geheel onbelangrijk......superzuinig met de kostbare stroom. Anders 10 punten gekregen maar vanwege dat je hem toch nog 1x per jaar moet ontdooien toch een dikke 9. goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Mooi luxe uitstraling
  • Super zuinig
  • Heel erg stil
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • slimme indeling

Minpunten

  • Geen Nofrost !
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelkast vriescombinatie 23-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidarm, laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super koel vries combinatie, geluid arm, goede indeling,overzichtelijk,uitstekende koeling,past uitstekend in de keuken

Pluspunten

  • geluidarm
  • overzichtelijke indeling
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Huiberts 15-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koelvries combinatie met handige vershoudbox

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De indeling en grote van de koelkast is superhandig en vooral groente en vlees zijn netjes op te ruimen door de boxen verder is de middelste la van het vriesgedeelte lekker ruim.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Melanthe de Witte 14-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Koel- vries combi

Algemene score

8,8
Mooi apparaat om te zien, veel opbergruimte, mooi vormgegeven, diverse nieuwe 'snufjes' die aantrekkelijk zijn, zuinig in energieverbruik.
Nadeel zijn de laden van de vriezer, er zit geen stop op, je trekt ze er te gemakkelijk helemaal uit.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GPB 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

gemak en uitstraling

Algemene score

8,8
De indeling is goed. Met de koeling bovenin, kun je de spullen pakken zonder te bukken.
De vriesladen zijn ruim. Je kunt de vriesspullen prima bergen.
De combinatie heeft uitstraling.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 12-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne grote groentelade

Algemene score

8,5
Heerlijk die vlees en groentelade op temperatuur. Maar als ik inderdaad voor een week groente haal kan ik niet mijn zuivelproducten voor een week kwijt. Ook is het niet prettig om geopende flessen plat te moeten bewaren. Daar moet ik nog wat op vinden.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Nendels 06-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
prima koelvriescombinatie. Zou dit product aan een ieder adviseren. Super stille en duurzame oplossing.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A vd Berg 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie, overzichtelijke koelkast. Het is goed verlicht. De hoogte van de koelkast is erg prettig. Een fijn groot groentevak. Het vriesgedeelte heeft drie lades. De middelste is dieper dan de anderen.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • goed verlicht
  • prettige hoogte van de koelkast
  • rustig/stil
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tilly 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
energiezuinig en geen lawaai plus goed merk het belangrijkste vonden we superzuinigste want de kosten haal je eruit omdat hij jaren mee moet gaan en dat kan want wij kennen het merk

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geen lawaai en staat stevig

Minpunten

  • heb ik niet
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willy van dellen 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte in.koelkast en diepvries. Mooi groentebak je kunt alles mooi er in verdelen. Diepvries ruime bakken erin. Kun je ook heel wat in kwijt

Pluspunten

  • Veel ruimte
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annita Dijkstra-Oosterman 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

onze koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede en mooie ruime koel-vriescombi. We vonden de tweede lade, boven de grote lade, niet heel handig. Die neemt veel ruimte in beslag, terwijl dat niets oplevert. Ook het uitklapplankje gebruiken we niet. Wat we wel vervelend vinden, is dat de deuren niet echt goed sluiten. Al verschillende keren is het alarm afgegaan - dat werkt dus goed :-). We moeten dus goed opletten dat we de deuren goed sluiten. Dat was bij de vorige kast - ook een Bosch - beter.
Verder zijn we een tevreden klant.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijke kast
  • mooie ruime vriesladen

Minpunten

  • deuren sluiten niet zo goed
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, ruim en zeer goed verlicht, maakt weinig geluid en stroomverbruik is heel weinig
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiny Jahn 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vergeleken met mijn oude liebherr fluisterstil ziet er veel luxer uit maar de doorslag was toch wel dat dat het van alle koelkasten van binnen het mooist eruit zag.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Josten 22-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en COOL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch biedt zuinige en efficiënte combi's in koelen en vriezen.
Een echt COOL apparaat met praktische indelingen en speciale vakjes voor extra vers houden van groenten en vlees/vis.
De KGE36EW43 is daarnaast ook nog eens mooi om te zien en misstaat in geen enkele keuken.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Praktische opbergmogelijkheden
  • Speciale vershoud-vakjes groenten/vlees en vis.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gretha 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs is zeer gunstig en hij is mooi om te zien en heeft veel ruimte zeer goede keus ik zou dit product iedereen aanbevelen zuinig in gebruik en een mooi apparaat

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • veel ruimte
  • van binnen overzichtelijk en mooi

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Van Beekhuizen 15-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Extreem zuinig en een praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor de koel-vriescombinatie van Bosch KGE36EW43 gekozen, omdat deze A+++ is. Ik vind het belangrijk dat een koel-vriescombinatie zuinig is. Daarnaast vind ik de indeling erg prettig. Veel ruimte en het oog wil ook wat. De buitenkant van deze koel-vriescombinatie ziet er qua vorm erg mooi uit. De prijs was ook nog eens zeer gunstig. En bosch staat toch bekend om zijn goede producten m.b.t. koelen.

Pluspunten

  • A+++, daardoor erg zuinig
  • Mooie indeling
  • Buitenkant ziet er qua vorm goed uit
  • Handgrepen vind ik er erg mooi uit zien
  • Prijs was ook erg gunstig

Minpunten

  • geen no frost
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie en paktische combinatie

Algemene score

9,0
Bij gelegenheid van onze verhuizing naar een kleinere woning zochten wij naar plaatsbesparende apparatuur, niet een separate koelkast en diepvries, maar een combinatie; we hebben verscheidene modellen bekeken maar ons oog en gevoel stopte telkens bij deze Bosch combinatie; we zijn nu dik tevreden met onze aankoop: echt cool!

Pluspunten

  • mooi om te ien
  • riante indeling
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Algemene score

8,0
Het is een zeer mooie koelkast lekker groot met goede functies zo kan de groentelade vochtiger zetten. En is er een speed knop zodat je producten sneller koud worden. Het is zeer zuinig

Pluspunten

  • Speedfunctie
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tine 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische, zuinige koelkast met slimme indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime koel-/vriescombinatie met slimme indeling, energiezuinig, goed afgewerkt. Ruime vriesladen, praktische vakindeling met mogelijkheid deze naar wens aan te passen

Pluspunten

  • Vitafresh vak om vlees langer vers te bewaren
  • LED interieurverlichting
  • Indeling van de deur
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews