Bosch KGE36EW43 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 157 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, mooiematerialen gebruikt, compleet en inventief ingericht gebruiksvriendelijk in de instellingen

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Inventief met de ruimte

Minpunten

  • Vak push systeem is teer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koelkast vriescombinatie 23-08-2016 Product paar dagen in bezit

geluidarm, laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super koel vries combinatie, geluid arm, goede indeling,overzichtelijk,uitstekende koeling,past uitstekend in de keuken

Pluspunten

  • geluidarm
  • overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Huiberts 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Koelvries combinatie met handige vershoudbox

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De indeling en grote van de koelkast is superhandig en vooral groente en vlees zijn netjes op te ruimen door de boxen verder is de middelste la van het vriesgedeelte lekker ruim.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Melanthe de Witte 14-07-2016 Product paar weken in bezit

Koel- vries combi

Algemene score

8,8
Mooi apparaat om te zien, veel opbergruimte, mooi vormgegeven, diverse nieuwe 'snufjes' die aantrekkelijk zijn, zuinig in energieverbruik.
Nadeel zijn de laden van de vriezer, er zit geen stop op, je trekt ze er te gemakkelijk helemaal uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GPB 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

gemak en uitstraling

Algemene score

8,8
De indeling is goed. Met de koeling bovenin, kun je de spullen pakken zonder te bukken.
De vriesladen zijn ruim. Je kunt de vriesspullen prima bergen.
De combinatie heeft uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 12-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne grote groentelade

Algemene score

8,5
Heerlijk die vlees en groentelade op temperatuur. Maar als ik inderdaad voor een week groente haal kan ik niet mijn zuivelproducten voor een week kwijt. Ook is het niet prettig om geopende flessen plat te moeten bewaren. Daar moet ik nog wat op vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Nendels 06-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
prima koelvriescombinatie. Zou dit product aan een ieder adviseren. Super stille en duurzame oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekemaedje 24-07-2017 Product paar weken in bezit

Ruime koelkast en voldoende vriesinhoud goede prijs

Algemene score

10,0
Mooie koel/vries combinatie
Ruime koelkast met veel bergruimte en handige indeling
Voldoende vriesruimte met handige lades.
ook aan de buitenkant mooi afgewerkt
koelt/vriest erg snel !!!

Pluspunten

  • grote inhoud
  • moooie uitstraling
  • snel koel
  • veel bergruimte
  • handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helmond 21-07-2017 Product paar dagen in bezit

mooi uitziende koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na enige tijd op internet te hebben rondgekeken deze koelkast uitgezocht.
Stille, ruime, energiezuinige koel-vries-combinatie. Zit er super mooi uit aan de buitenkant en met een
ruime indeling binnen, inclusief een box voor fruit en groenten en een voor vlees en vis.
Conclusie: een superaankoop.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • stil
  • ruime indeling

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch koel-vries combinatie KGE36EW43 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer mooie koel-vries combinatie van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude Bosch koel-vries combinatie was 23 jaar oud en nooit geen problemen mee gehad en weer gekozen voor deze
zeer zuinige en fluisterstille koel-vries combi van Bosch met mooie afwerking en binnenzijde ook met een mooie uitstraling en
goede indeling. vriezer met 1 grote lade in het midden met veel ruimte.Goede led verlichting, LowFrost en zeer zuinig
met energie, ook daarom gekozen voor deze koel-vries combinatie. Al met al zijn we heel te vreden.

Pluspunten

  • zeer zuinig met energie A+++
  • mooie indeling en fluisterstil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellie Jansen 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

mooi afgewerkt en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede koelkast, zeer goede prijs kwaliteit verhouding had veel eerder deze aanschaf moeten doen, top product.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom van der Pijl 15-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer grote en stijlvolle koelkast, met prachtige handgrepen , mooie en slimme inrichting, we zijn zeer tevreden over onze aankoop!!!!
Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Zuinig met stroom

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thonny 13-07-2017 Product paar weken in bezit

Koel-vries combinatie met de juiste inhouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koel- vriescombinatie was precies wat ik zocht, een diepvries met laden en een koelkast op hoogte,
van binnen netjes en deugdelijk afgewerkt
hier ga ik weer jaren plezier van hebben

Pluspunten

  • compact
  • compleet
  • rubuust
  • niet te groot en niet te klein

Minpunten

  • geen horizontaal flessen rek
  • het klepje in de deur is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wim 32 13-07-2017

Veelbelovende kenmerken

Algemene score

10,0
Overtrof mijn verwachting met name voor wat betreft de instelling van de temperaturen en de mogelijkheid via de 'super'toetsen de koel en invries mogelijkheden te beïnvloeden. De 'nulgraden' lade vind ik een ware uitkomst.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Martien 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastisch mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een hele mooie grote koelkast. Super handige indeling met een aparte groente lade en een nul graden lade voor het vlees en de vleeswaren.
Ik heb de koelkast vanmorgen bezorgd gekregen en ben er nu al heel erg blij mee.
Ook de buitenkant van de koelkast ziet er supermooi uit.
Hier zal ik heel wat jaren van kunnen genieten.

Pluspunten

  • Handige indeling
  • grote lade in het vriesvak
  • de motor is fluister stil
  • de holiday button is een hele goede vondst

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Wentink 12-07-2017 Product paar weken in bezit

vrijstaande koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed geïsoleerde koel- vriescombinatie, met twee aparte, duidelijk afleesbare displays voor de instelling van de temperaturen voor het koel- en het vriesgedeelte. De indeling van de koelkast is handig en doelmatig en door de heldere LED-verlichting is de inhoud goed zichtbaar. De handgreep is erg prettig en de deur opent lekker licht.
Bovendien is het energiegebruik heel erg laag (149 Kwh / jaar)

Pluspunten

  • goede overzichtelijke indeling
  • heel laag energiegebruik
  • goede LED-verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Energiebesparend, overzichtelijk interieur.Mijn oordeel over dit profijt is kort maar krachtig : erg goede prijs/ kwaliteitverhouding!

Pluspunten

  • Led-verlichting
  • Enorm energiebesparend
  • Energiebesparend

Minpunten

  • Heb ik nog niet ontdekt
  • Idem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

mooie,zuinige en stille koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal apparaten vergeleken te hebben hebben we deze gekocht om de goede voorlichting van de verkoper en de mooie, degelijke uitvoering van de koel- vriescombinatie. Ook de indeling die erg variabel is, bevalt ons zeer!

Pluspunten

  • erg zuinig
  • zeer stil
  • wordt snel koud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch exclusief A+++ 09-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie bosch koelkast A+++

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn eigen ijskast ging kapot en ben ik naar molenaar gegaan advies en alles gevraagt welke koellast de beste en zuinig en ruimte en hierdoor heb ik de keuze gemaakt uit de bosch exlusive A+++ omdat mijn zus hem ook al 2 jaar heeft en ze vind het een topijskast ook het merk dus de prijs voor een goede kwaliteit ijskast zal je er ook uithalen en vind molenaar top met bezorgen tot aan de deur en ook plaatsen in huis echt goede service 👌🏻👍👍👍

Pluspunten

  • Geluidstil prachtig uitstraling van de ijskast
  • Veel opbergruimte mooi van binnen en zuinig
  • Mooie grote vriesladen veel opbergruimte
  • Mooi ledverlichting

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel Hulsebosch 02-07-2017 Product paar weken in bezit

Mooie ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vorige koelvriescombinatie , eveneens van Bosch, heeft het 28 jaar prima gedaan. Bij de aanschaf van een nieuwe werd het vanzelfsprekend weer een Bosch. Deze heeft een nog mooiere, overzichtelijker indeling dan de vorige. Alles is goed aangegeven, het materiaal is heel mooi, de werking uiteraard prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>