Bosch KGE36EW43 - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Bosch KGE36EW43
Best Reviewed juli 2018
Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 235 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, mooiematerialen gebruikt, compleet en inventief ingericht gebruiksvriendelijk in de instellingen

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Inventief met de ruimte

Minpunten

  • Vak push systeem is teer
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.M 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe koel/vriescombinatie Bosch KGE36EW43

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie van Bosch, luxe uitstraling,fijne l.e.d.-verlichting zodat je door de hele koelkast licht hebt.
Ook niet geheel onbelangrijk......superzuinig met de kostbare stroom. Anders 10 punten gekregen maar vanwege dat je hem toch nog 1x per jaar moet ontdooien toch een dikke 9. goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Mooi luxe uitstraling
  • Super zuinig
  • Heel erg stil
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • slimme indeling

Minpunten

  • Geen Nofrost !
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelkast vriescombinatie 23-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

geluidarm, laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super koel vries combinatie, geluid arm, goede indeling,overzichtelijk,uitstekende koeling,past uitstekend in de keuken

Pluspunten

  • geluidarm
  • overzichtelijke indeling
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Huiberts 15-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koelvries combinatie met handige vershoudbox

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De indeling en grote van de koelkast is superhandig en vooral groente en vlees zijn netjes op te ruimen door de boxen verder is de middelste la van het vriesgedeelte lekker ruim.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Melanthe de Witte 14-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Koel- vries combi

Algemene score

8,8
Mooi apparaat om te zien, veel opbergruimte, mooi vormgegeven, diverse nieuwe 'snufjes' die aantrekkelijk zijn, zuinig in energieverbruik.
Nadeel zijn de laden van de vriezer, er zit geen stop op, je trekt ze er te gemakkelijk helemaal uit.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GPB 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

gemak en uitstraling

Algemene score

8,8
De indeling is goed. Met de koeling bovenin, kun je de spullen pakken zonder te bukken.
De vriesladen zijn ruim. Je kunt de vriesspullen prima bergen.
De combinatie heeft uitstraling.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 12-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne grote groentelade

Algemene score

8,5
Heerlijk die vlees en groentelade op temperatuur. Maar als ik inderdaad voor een week groente haal kan ik niet mijn zuivelproducten voor een week kwijt. Ook is het niet prettig om geopende flessen plat te moeten bewaren. Daar moet ik nog wat op vinden.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Nendels 06-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
prima koelvriescombinatie. Zou dit product aan een ieder adviseren. Super stille en duurzame oplossing.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.Hempenius 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Extra mooie bigbox. Heerlijk de 2 lades in de koeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne koel/vriescombinatie. Vooral de 3 lades in de koeling zijn erg handig. De big box in de vriezer is een uitkomst voor vlees in voorraad.

Pluspunten

  • lades koeling
  • big box vriezer
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjeu 04-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot, groter grootst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Superfijne Bosch koel-vriescombinatie gekocht nadat mijn antieke Zanussi er de brui aan had gegeven. Wat een top apparaat en wat een ruimte!

Enige nadeel is dat ik regelmatig iets uit de koelkast moet nemen om te zien of hij nog koelt (zo FLUISTERSTIL in vergelijking met andere koelkast.
:-)

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil
  • Bedieningsgemak
  • Design
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Algemene score

10,0
De koelkast heeft een prettige indeling, is stil, zuinig in energiegebruik én voorzien van Ledlicht. Wat prettig is als je iets minder goed ziet, want dan is
alles beter te vinden.

Pluspunten

  • goede indeling
  • Ledverlichting
  • Geluidsarm

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aarde 01-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koeling en goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe koelkast en vriezer nodig en de folder met aanbiedingen kwam in de brievenbus.
Ik heb gekozen voor dit product omdat het een extra lade heeft voor vlees en vis en een hanger voor bijvoorbeeld pakken ijsthee e.d. op te leggen.
IK gebruik de koel/vriescombinatie nu geruime tijd en ben er zeer te vreden over. De producten blijven lang houdbaar.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Arnoud Fortgens 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima koelkast, mooi ingericht. Drie grote vriesladen. Uitstekende binnenverlichting. De vormgeving is fraai.

Pluspunten

  • mooi ingericht
  • ruime vriesladen
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krans 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel vries combi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product hebben we gekozen om de ruime inhoud van het apparaat waarbij wij op moeten merken dat we zelf beperkte ruimte hadden. dus een nog groter model was voor ons geen optie. De combi is makkelijk schoon te houden, praktisch ingericht en heeft ruime vrieslades. We zijn erg tevreden.
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

energiezuinige koelvriescombi, goede economische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een goede prijs-kwaliteitsverhouding en met de actie 75 euro retour. Overzichtelijk ingericht en zeer energiezuinig

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • hangrekje voor flessen is opklapbaar
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A vd Berg 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie, overzichtelijke koelkast. Het is goed verlicht. De hoogte van de koelkast is erg prettig. Een fijn groot groentevak. Het vriesgedeelte heeft drie lades. De middelste is dieper dan de anderen.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • goed verlicht
  • prettige hoogte van de koelkast
  • rustig/stil
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tilly 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
energiezuinig en geen lawaai plus goed merk het belangrijkste vonden we superzuinigste want de kosten haal je eruit omdat hij jaren mee moet gaan en dat kan want wij kennen het merk

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geen lawaai en staat stevig

Minpunten

  • heb ik niet
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willy van dellen 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte in.koelkast en diepvries. Mooi groentebak je kunt alles mooi er in verdelen. Diepvries ruime bakken erin. Kun je ook heel wat in kwijt

Pluspunten

  • Veel ruimte
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annita Dijkstra-Oosterman 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

onze koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goede en mooie ruime koel-vriescombi. We vonden de tweede lade, boven de grote lade, niet heel handig. Die neemt veel ruimte in beslag, terwijl dat niets oplevert. Ook het uitklapplankje gebruiken we niet. Wat we wel vervelend vinden, is dat de deuren niet echt goed sluiten. Al verschillende keren is het alarm afgegaan - dat werkt dus goed :-). We moeten dus goed opletten dat we de deuren goed sluiten. Dat was bij de vorige kast - ook een Bosch - beter.
Verder zijn we een tevreden klant.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijke kast
  • mooie ruime vriesladen

Minpunten

  • deuren sluiten niet zo goed
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, ruim en zeer goed verlicht, maakt weinig geluid en stroomverbruik is heel weinig
Geschreven voor: Bosch KGE36EW43

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews