Bosch KGE36EW43 - Reviews

8,8 Lees 129 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
215 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 129 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mevr.v.Lieshout 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Koelvries beste koop ooit die ik heb gedaan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijke indeling overzichtelijk en alles op ooghoogte ook de diepvries is ideaal met indeling en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J.G.Ottenhoff 12-09-2016 Product paar weken in bezit

koel/vriescombinatie KGE36EW43

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over onze aankoop. De eerste week hadden we wel wat problemen. Het alarm ging continu af. Wij hebben er toen een monteur bij gehad en die heeft er andere elektronica in geplaatst. Vanaf die tijd is er geen probleem meer met de koelkast en doet hij zijn werk erg goed. Wij vonden de service van Bosch erg goed. Wij hadden bewust voor deze koelkast gekozen omdat hij zuinig is in stroomverbruik. Wij hebben hem gekocht voor ons tuinhuis en hebben daar alleen een paar zonnepanelen. Wij zijn (en moeten dat ook wel)erg zuinig met stroom.

Pluspunten

  • gebruikt weinig stroom
  • Grote koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Laurens 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design, mooiematerialen gebruikt, compleet en inventief ingericht gebruiksvriendelijk in de instellingen

Pluspunten

  • Duidelijke display
  • Inventief met de ruimte

Minpunten

  • Vak push systeem is teer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
koelkast vriescombinatie 23-08-2016 Product paar dagen in bezit

geluidarm, laag verbruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super koel vries combinatie, geluid arm, goede indeling,overzichtelijk,uitstekende koeling,past uitstekend in de keuken

Pluspunten

  • geluidarm
  • overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jongewaard 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Fijne koel- vriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim, overzichtelijk, goed werkende mooie koel- en vrieskast. Geen ruimte gebrek meer en vleeswaren, groenten, frisdranken, pakken drank, flessen goed op te bergen. Temperatuur goed te regelen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Goed werkend

Minpunten

  • Groot
  • Duurste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maivis 21-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Ijstkat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Ijstkat werk perfect alles wat ze hebben me verteld is zo een goede voordeel dat inderdaad groente gaan langer dus doe maar rustig inkopen voor 3weken

Pluspunten

  • Landurig
  • Vers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leen van Duijvenbode 18-08-2016 Product paar weken in bezit

degelijk en overzichtelijke koel/vries kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime koelkast en overzichtelijke indeling.
Degelijke kwaliteit
Groente blijft inderdaad langer vers in de groentela met vochtregelaar.
Wij zijn erg tevreden.












vochtregelaar

Pluspunten

  • groente langer vers
  • overzichelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fabian 18-08-2016 Product paar weken in bezit

Goede koel-vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super overzichtelijke en heldere indeling. Vriesvakladen zijn makkelijk schuifbaar.
Super aankoop zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Overzichtelijk
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Sandra 17-08-2016 Product paar weken in bezit

Bosch Koel/Vries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer praktische indeling van zowel koel- als vriesgedeelte.
Apparaat is redelijk stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Theo Huiberts 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Koelvries combinatie met handige vershoudbox

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De indeling en grote van de koelkast is superhandig en vooral groente en vlees zijn netjes op te ruimen door de boxen verder is de middelste la van het vriesgedeelte lekker ruim.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Hans Hof 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie koelkast met een goede indeling.
Koelt en Vriest bijna geruisloos.
Strak van vorm en een sieraad in de keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Top koelkast/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De indeling is geweldig en handig. Een ruime 0 graden kist en ruime groente kist. Ook het schuitje in de groentela is weer zo'n geweldig idee. Daarnaast kun je hem ook nog eens tegen de muur aanzetten zonder dat je dan je laden niet meer kunt uitschuiven. Goed licht door de Led verlichting. Wat je niet ziet, maar wel belangrijk is de goede afwerking ook aan de achterzijde. Zeer ruime vrieskast en ook nog eens apart instelbaar. Wil je een goede, duurzame energiezuinige koelkast, is dit een topper.

Pluspunten

  • 0 graden la
  • condensregelaar groentela
  • heldere verlichting
  • handige indeling
  • veel vriesruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Noud 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

mijn 1e nieuwe koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een zeer fijne en goede koel/vriescombinatie, zeker met de extra verhoud lades voor vlees en groente. Dan kunnen we onze verse producten nog langer vers houden. Ook zijn zuinigheid met energie was voor ons doorslaggevend om dit product aan te schaffen.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • extra vershoud lades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Prettige en zuinige koelvriescombinatie 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Koel vries combinatie

Algemene score

8,0
Geluidsarme machine en voldoende ruimte en energie à+++ dus perfect om de oude vriezer en koelkast te vervangen en ideaal dat beide apart in te stellen zijn qua temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Melanthe de Witte 14-07-2016 Product paar weken in bezit

Koel- vries combi

Algemene score

8,8
Mooi apparaat om te zien, veel opbergruimte, mooi vormgegeven, diverse nieuwe 'snufjes' die aantrekkelijk zijn, zuinig in energieverbruik.
Nadeel zijn de laden van de vriezer, er zit geen stop op, je trekt ze er te gemakkelijk helemaal uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
GPB 13-07-2016 Product paar dagen in bezit

gemak en uitstraling

Algemene score

8,8
De indeling is goed. Met de koeling bovenin, kun je de spullen pakken zonder te bukken.
De vriesladen zijn ruim. Je kunt de vriesspullen prima bergen.
De combinatie heeft uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marijke 12-07-2016 Product paar weken in bezit

Fijne grote groentelade

Algemene score

8,5
Heerlijk die vlees en groentelade op temperatuur. Maar als ik inderdaad voor een week groente haal kan ik niet mijn zuivelproducten voor een week kwijt. Ook is het niet prettig om geopende flessen plat te moeten bewaren. Daar moet ik nog wat op vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Koel vriescombinatie 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak Koel- vriescombinatie

Algemene score

9,0
De Koel-vriescombinatie is voor mij onmisbaar in het huishouden en dankzij de nieuwe LED verlichting een stuk helderder voor een ieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jansenskoelvriescombinatie 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Meneer Jansen beveel de boshvriescombinatie

Algemene score

8,5
Ik heb een Bosch koelvriescombinatie gekocht en ik kan hem iedereen aanbevelen mooi rustig en mooie vormen en zeer gebruiks vriendelijk echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
patrice 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

bosch koelvriescombi

Algemene score

8,2
De nieuw indeling met chill box en grote groente lade was wel even wennen maar bevalt super het vriesgedeelte is wat kleiner dan de vorige ondanks dat het een grote koelkast is maar ook dat zal wel wennen verder super tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews