Bosch KGE36BW40 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
215 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 104 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Debby 22-08-2017 Product paar weken in bezit

Super koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte, maakt weinig herrie. Ook de vriezer is ruim genoeg voor 2 personen.
Groenten en fruit blijft lang goed in de lades. Ik ben echt super tevreden!

Pluspunten

  • Ruim
  • Handig te bedienen

Minpunten

  • Hij zoemt af en toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simone 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

VEEL RUIMTE, STIL APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij vinden dit een geweldige koelvriescombinatie, met veel ruimte, welke ook goed is onder te verdelen. Het apparaat is bovendien zeer zuinig en heel stil. Een hele fijne bijkomstigheid is, dat mocht je de deuren niet goed gesloten hebben, dan gaat er een alarm af. Een goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • zuinig
  • veel ruimte
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 47 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie heldere led verlichting en handige lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort in gebruik genomen. Wat direct opvalt is de fraaie afwerking van binnen en de mooie heldere ledverlichting.
Hierdoor wordt het gebruik van de koel-vriescombinatie plezierig. Het geluidsniveau is laag en de bediening bovenin de kast is overzichtelijk en eenvoudig.
Ook aan de buitenzijde is de koel-vriescombinatie fraai afgewerkt.

Pluspunten

  • Heldere binnenverlichting
  • Overzichtelijke indeling
  • Laag geluidsniveau
  • Overzichtelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nicole 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooie indeling en ontzettend ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is ontzettend goed! mooie koelvriescombinatie met fijne 0gradenlade. vries gedeelte had wat mij betreft een lade extra mogen hebben, een gezin met drie pubers had dat wel fijn geweest. maar ben erg tevreden! mooi degelijk apparaat!

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • degelijk
  • 0-graden lade
  • koel en vriesgedeelte apart in te stellen

Minpunten

  • eigenlijk maar 2,5 vriesladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

Koel vriescombinatie KGE36BW40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ZOals van Bosch verwacht mag worden is dit zoals gewoonlijk een uitstekend product. BIj mij komt alleen maar huishoudelijke apparatuur in huis van Bosch, omdat dit merk voor deugdelijkheid en vertrouwen staat.

Pluspunten

  • Mooie solide vormgeving en uitstekende kwaliteit.
  • Prima kwaliteit/ prijsverhouding

Minpunten

  • Niet kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

koel- vriescombinatie KGE36BW40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer Ruime en overzichtelijke koel- vriescombinatie en mooie indeling.
Daarbij stil en zuinig met energie, een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Wij gebruiken deze koel- vriescombinatie als tweede koelkast geen spijt.

Pluspunten

  • stil en zuinig met energie
  • een zeer goede prijs kwaliteit verhouding
  • mooie indeling
  • Ruime en overzichtelijke koel- vriescombinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pdegier 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

veel ruimte en super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over mijn aanschaf van deze Bosch koelvries combo. Hij is praktisch en zeer ruim. Maakt weinig geluid. Voor een persoon alleen is ie erg ruim, maar ja ik wilde perse een A+++ Bosch koelvriescombinatie.

Pluspunten

  • rium
  • veel licht
  • praktische indeling

Minpunten

  • jammer dat ze niet in een kleinere variant zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EM Vidal 18-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi ruime koelkast combinatie

Algemene score

10,0
Ik vind mijn keuze erg goed.
Ruime koelkast combinatie, veel ruimtes en energiebesparing .
Een mooi produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farida 18-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie Bosch koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige koel/vriescombinatie ca 12 jaar oud hebben we vervangen door weer een Bosch. Mooie vormgeving en techniek, zeer geluidsarm, eigenlijk fluister stil. Gezien de ervaringen met de vorige koel/vriescombinatie en andere aparaten van het merk Bosch zal deze ook zeer duurzaam zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dicky 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

koel/vriezer

Algemene score

8,0
energie zuinig A+++ Koel/vriezer en bijna geen lawaai en genoeg ruimte TOP voor mij en mijn gezin en de poes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline Gielen 14-08-2017 Product paar weken in bezit

Bosch Koel/vriescombinatie KGE36BW40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de combinatie is even groot als de oude Liebherr die het moest vervangen, maar de inhoud is kleiner. Daarvoor is deze ook vele malen zuiniger en vooral ook veel stiller. Hij koelt ook langzamer om energie te besparen, daar moet je rekening mee houden.
Mooi afgewerkt apparaat, verder hebben we pas 1,5 week in gebruik dus de rest moet zich nog wijzen.

Pluspunten

  • A+++
  • stil

Minpunten

  • snelheid van koelen
  • dikke wanden, dus kleiner interieur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willemijn 13-08-2017 Product paar weken in bezit

Groot vriesdeel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinig. Groot vriesdeel. handige indeling. Koelkast is gloednieuw, moet zijn nut nog bewijzen maar oogt praktisch!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cris 13-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie energiezuinige koelkast met groente- en 0-graden lade

Algemene score

8,0
Een koelkast (incl. vriezer) met strak design. In zijn prijsklasse de zuinigste, met een 0-graden lade en een groente lade. Daarnaast handigheidjes als pakhouders in de deur en een inklapbaar rekje. De vriezer heeft low-frost, waardoor je deze minder vaak hoeft te ontdooien.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • 0-graden lade

Minpunten

  • alleen in wit verkrijgbaar
  • helaas geen no-frost

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthieu 13-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi ruim en stil. Wel even wennen aan glasplaten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oude koelkast had rekjes met ribben, waar je makkelijk flessen van glas op kon leggen. Verder ideaal qua ruimte en gebruiksgemak.

Pluspunten

  • ruimte
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • glasplaten even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasper 12-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koelkast met handige schappen. Ook erg fijn dat er geen ijsvorming plaatsvindt in de vriezer. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • design
  • ruimte
  • prijs/kwaliteit
  • geen ijsvorming in vriesvak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 11-08-2017 Product paar dagen in bezit

Super Zuinig energie verbruik . Kwaliteit en Prijs perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super zuinig , kwaliteit en prijs passen bij elkaar . zeer tevreden over de aankoop . ruim voldoende vries ruimte .

Pluspunten

  • Super Zuinig
  • Ruim voldoende vries ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.W. Stomphorst 09-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goed overzichtelijk apparaat met voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product vanwege de merknaam Bosch. Goede kwaliteit, energiezuinig en goede overzichtelijke indeling. Prima verlichting.

Pluspunten

  • overzichtelijke ruime indeling
  • prima verlichting
  • bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ik 04-08-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime koelkast, makkelijk in gebruik.

Algemene score

9,0
De standen van de koelkast zijn gemakkelijk in te stellen. Koelkast en diepvries zijn los van elkaar in te stellen. Er zit een alarm op de koelkast als de tempratuur te hoog wordt. Tevens een extra grote la in de diepvries.
ER zit een vakantiestand op de koelkast.

Al met al een top koelkast/diepvries

Pluspunten

  • Ruimte
  • instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos en Dick 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Na 28 jaar nieuw en toch vertrouwd

Algemene score

10,0
Na 28 jaar begaf onze oude Bosch koel-vriescombinatie het. In die tijd is veel veranderd: materiaal, indeling, zuinigheid. Na vergelijken met andere merken/typen paste deze Bosch het best bij onze eisen: Zuinig, ruim, licht, doordachte indeling naar wens aan te passen, stevige materialen. Ondanks het verschil in jaren en de gewenning aan de oude indeling, voelde het al heel snel vertrouwd met de nieuwe. We gebruiken hem met veel plezier en verwachten dat nog lang te kunnen doen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Heldere verlichting
  • Indeling aan te passen
  • Stevig materiaal bakken en rekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janssen 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombi van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer grote koelvriescombi.
Zijn erg tevreden.
Sowieso is Bosch een goed merk.
Ruime vakken.
Grote flessen passen er ook in.
Handig handvat.

Pluspunten

  • Ruime vakken
  • Handige handvaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews