Bosch KGE36BW40 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
214 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 113 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

topaankoop 09-10-2017 Product paar maanden in bezit

Design en inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze Bosch koel-/vriescombinatie gekocht omdat ik wist dat Bosch een betrouwbaar merk is. Ik ben uitermate tevreden over deze combinatie. Naast een mooi strak uiterlijk beschikr deze koelkast over een uitermate goede indeling. Ik kan deze koel-/vriescombinatie dan ook van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • indeling
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babetteverhoef 05-10-2017 Product half jaar of langer in bezit

degelijke koelkast

Algemene score

6,0
Deze koelkast voelt goed isolerend aan, maar de indeling blijft een crime t.o.v. mijn vorige koelkast. Ik mis het derde vakje in de deur enorm.
Verder is het heel onhandig dat de deur openzwaait als je 'm niet aan het onderste bakje vasthoudt terwijl je iets uit de lades haalt.
Géén slim/handig ontwerp; ik heb er spijt van!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Micha Wiertz 29-09-2017 Product paar weken in bezit

Bosch KGE 36BW40/08 Koel/vries Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koelvries combi is 1,5 keer zo zuinig dan mijn oude koelkast(was alleen een koelkast)
Als ik de energie kosten van mijn oude vrieskist meereken, is ze zelfs 2,5 maal zo zuinig!
Daarbij heb ik nu veel meer ruimte in zowel het koel als vries gedeelte.
Daarnaast is het geluidsniveau zeer laag te noemen. De is zo goed geïsoleerd dat ze maar af en toe 'aanslaat' om de temperatuur op peil te houden.
Een ander dingetje waar ik erg enthousiast over ben, is het belsignaal als de koelkast onverhoopt blijft openstaan.
Na ongeveer 45 seconden begint zij te piepen.

Pluspunten

  • echt héééél zuinig
  • veel, goed ingedeelde ruimte
  • fijne indeling(easy acces)
  • tot 30 sept. 2017 €75 cashbackactie van Bosch

Minpunten

  • Kleine mensen hebben opstapje nodig door de hoogte
  • De Cashback actie is een 'gedoe' om in te vullen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikbenzeertevreden 27-09-2017 Product paar weken in bezit

Bosch: Mooie, energiezuinige koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch koelvriescombinatie is zo prettig geprijsd en is tegelijkertijd energiezuinig, overzichtelijk, met verschillende temperatuurzones en LowFrost. Supertevreden!

Pluspunten

  • prijs
  • energiezuinig
  • temperatuurzones
  • LowFrost

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Koster 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer zuinige koelvries combinatie voor een heel nette prijs. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Het apparaat functioneert op alle gebieden tot grote tevredenheid. Ik ben er ontzettend blij mee.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BOSCH KGE36BW40 13-09-2017 Product paar weken in bezit

Lekker Vers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn koelkast is echt een topper, want alle voedingsmiddelen blijven lekker vers voor een lange tijd! Vergeleken met mijn vorige koelkast zie ik hier een echte verbetering in. Het product werkt alleen niet goed maar het ziet er ook nog eens schitterend bij onze woonkamer. Echt een aanrader

Pluspunten

  • juiste tempratuur
  • vakantiemodus
  • lekker groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeanne van den hout 13-09-2017 Product paar weken in bezit

de vleeslade helpt echt het vlees langer goed te houden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik was toe aan een nieuwe koel vrieskast en deze heeft een goed formaat en is energie zuinig, erg stil, met extra de vleeslade die prima werkt en vochtregelende groentela

Pluspunten

  • ruime groentenlade
  • overzicht is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosch koel vries combinatie 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie, ruime en zeer zuinige koelvries combinatie. Met een praktische indeling. Diverse mogelijkheden, zoals b.v. een instelling voor het koelen in geval je met vakantie bent. Verder in het koelgedeeldte een groot vak waar verswaren zoals vlees, kaas e.d. apart gekoeld blijven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hk 07-09-2017 Product paar weken in bezit

geruisloos, klassiek en simpel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is zeer geruisloos in tegenstelling tot vele andere vergelijkbare modellen en is ondanks zijn compacte uiterlijk zeer geschikt voor een kleine familie. Absoluut handig in dagelijks gebruik.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • ruime vriesvakken
  • stil
  • prettige indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja van Ingen 01-09-2017 Product paar weken in bezit

vrijwel geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat ik het apparaat voor het eerst aangezet had waren in zeer korte tijd de vereiste temperaturen bereikt. -18 en -4
De koelkast is overzichtelijk ingedeeld, vooral de 0 graden zone is erg handig.
Vriezer doet het uitstekend.
Je hoort de koelvries combi nauwelijks als hij aanslaat.
Slaat ook niet bij het minste geringste aan, zelfs niet als de oven ernaast lang aan heeft gestaan. De koelvries combi heeft zeer dikke wanden die kennelijk erg goed isoleren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 31-08-2017 Product paar weken in bezit

Ruime, stille, zuinige en mooie Bosch koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een uitgebreide zoektocht naar een koel-vriescombinatie, ben ik uitgekomen bij Bosch. Een combinatie van zuinigheid, volume en geluidsniveau was de belangrijkste reden om tot dit besluit te komen. Met maar 38 decibel hoor je de koel-vriescombinatie amper aanslaan. Als het heel stil is hoor je het water een klein beetje stromen, maar dit geeft ook juist wel een rustgevend gevoel. De indeling van de koelkast is logisch en optimaal, net als de indeling van de vriezer. Er kunnen een hoop producten opgeborgen worden. De temperatuur blijft mooi constant en is goed in te stellen. Ook de vakantie functie waardoor je de koelkast op 14 graden Celsius kan houden is erg handig. Door luchtcirculatie heb je minder last van luchtjes. Aan het eind van het jaar scheelt deze koel-vriescombinatie een hoop geld door het zuinige A+++ kenmerk.
Het enige minpunt is dat de kleur niet te kiezen is, enkel wit.

Pluspunten

  • 38 decibel geluidsniveau
  • Volume inhoud
  • Zuinig, A+++
  • Vakantie functie
  • Luchtcirculatie

Minpunten

  • Kleur alleen wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 22-08-2017 Product paar weken in bezit

Super koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel ruimte, maakt weinig herrie. Ook de vriezer is ruim genoeg voor 2 personen.
Groenten en fruit blijft lang goed in de lades. Ik ben echt super tevreden!

Pluspunten

  • Ruim
  • Handig te bedienen

Minpunten

  • Hij zoemt af en toe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simone 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

VEEL RUIMTE, STIL APPARAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij vinden dit een geweldige koelvriescombinatie, met veel ruimte, welke ook goed is onder te verdelen. Het apparaat is bovendien zeer zuinig en heel stil. Een hele fijne bijkomstigheid is, dat mocht je de deuren niet goed gesloten hebben, dan gaat er een alarm af. Een goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

  • zuinig
  • veel ruimte
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 47 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie heldere led verlichting en handige lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort in gebruik genomen. Wat direct opvalt is de fraaie afwerking van binnen en de mooie heldere ledverlichting.
Hierdoor wordt het gebruik van de koel-vriescombinatie plezierig. Het geluidsniveau is laag en de bediening bovenin de kast is overzichtelijk en eenvoudig.
Ook aan de buitenzijde is de koel-vriescombinatie fraai afgewerkt.

Pluspunten

  • Heldere binnenverlichting
  • Overzichtelijke indeling
  • Laag geluidsniveau
  • Overzichtelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nicole 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

mooie indeling en ontzettend ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is ontzettend goed! mooie koelvriescombinatie met fijne 0gradenlade. vries gedeelte had wat mij betreft een lade extra mogen hebben, een gezin met drie pubers had dat wel fijn geweest. maar ben erg tevreden! mooi degelijk apparaat!

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • degelijk
  • 0-graden lade
  • koel en vriesgedeelte apart in te stellen

Minpunten

  • eigenlijk maar 2,5 vriesladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

Koel vriescombinatie KGE36BW40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ZOals van Bosch verwacht mag worden is dit zoals gewoonlijk een uitstekend product. BIj mij komt alleen maar huishoudelijke apparatuur in huis van Bosch, omdat dit merk voor deugdelijkheid en vertrouwen staat.

Pluspunten

  • Mooie solide vormgeving en uitstekende kwaliteit.
  • Prima kwaliteit/ prijsverhouding

Minpunten

  • Niet kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

koel- vriescombinatie KGE36BW40

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer Ruime en overzichtelijke koel- vriescombinatie en mooie indeling.
Daarbij stil en zuinig met energie, een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Wij gebruiken deze koel- vriescombinatie als tweede koelkast geen spijt.

Pluspunten

  • stil en zuinig met energie
  • een zeer goede prijs kwaliteit verhouding
  • mooie indeling
  • Ruime en overzichtelijke koel- vriescombinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pdegier 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

veel ruimte en super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over mijn aanschaf van deze Bosch koelvries combo. Hij is praktisch en zeer ruim. Maakt weinig geluid. Voor een persoon alleen is ie erg ruim, maar ja ik wilde perse een A+++ Bosch koelvriescombinatie.

Pluspunten

  • rium
  • veel licht
  • praktische indeling

Minpunten

  • jammer dat ze niet in een kleinere variant zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EM Vidal 18-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi ruime koelkast combinatie

Algemene score

10,0
Ik vind mijn keuze erg goed.
Ruime koelkast combinatie, veel ruimtes en energiebesparing .
Een mooi produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farida 18-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie Bosch koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze vorige koel/vriescombinatie ca 12 jaar oud hebben we vervangen door weer een Bosch. Mooie vormgeving en techniek, zeer geluidsarm, eigenlijk fluister stil. Gezien de ervaringen met de vorige koel/vriescombinatie en andere aparaten van het merk Bosch zal deze ook zeer duurzaam zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews