Bosch KGE39BI41 - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Bosch KGE39BI41
Best Reviewed - mei 2018
Laagste prijzen
Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
249 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 73 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wout 01-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie en grote overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie koelkast
Overzichtelijke indeling
zeer ruim
erg stil en zeer zuinig in gebruik.

Wij hebben deze koelkast nu enkele weken ter vervanging van onze vorige Bosch koelkast. Wij zijn erg tevreden

Pluspunten

  • Ruim van inhoud
  • Groot vries gedeelte
  • ergonomisch
  • speciale aanpasbare verslade
  • no frost
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. van Dijk 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast ziet er prachtig uit. Is geluidsarm en lekker ruim! Verder is de koelkast ebnergiezuinig, e dat is belangrijk indeze tijd!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • geluidsarm
  • groot

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Stulemeijer 05-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
De ijskast, vriest en koelt perfect! Met een verrassend laag geluidsniveau, aangezien wij ernaast zitten te studeren heel belangrijk ! Onze concentratie wordt in het geheel niet gestoord.
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans van der gaag 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
kleur echtheid heel goed tevens indeling erg slim uitgedacht en erg functueel en kwa vorm slim bedacht en uitgevoerd
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 24-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

2 meter koel-vriescombinatie van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In onze tijdelijke woning een energie zuinige nieuwe koel-vriescombinatie geplaatst.
Wel A+++ maar via de outlet met een beetje schade tegen een korting gekocht.
Voorzijde niets te zien, en nu dus mooi veel ruimte! Koelkast op ooghoogte met apart vlees 0grC koeling en groentekoeling van 4grC. Daarnaast ook nog een ruime vriesruimte. Tevreden!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • koeling op ooghoogte
  • extra gekoeld vlees- en groentenvakmet
  • met ruimte voor flessen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke van Hemert 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruimte indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie grote koelkast met mooie led verlichting, maakt weinig geluid en vinger afdrukken super makkelijk te verwijderen!!!!
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

frits 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterdend functionele koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie zeer grote koelvries combinatie, functioneel , zeker met de nul graden lade en de groentelade die qua ruimte zelf indeelbaar is. Helder licht. Gebruikt voor zijn klasse echt heel weinig stroom.
Prettig dat de diepvriesladen niet meer op ,,roosters liggen. Maakt heerlijk en gemakkelijk schoon. ook het uiterlijk is mooi , strak en modern. Ik geef alles bij elkaar een dikke 9 voor dit mooie product

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • makkelijk schoon te houden
  • produceert weinig geluid
  • de hoogte waardoor je extra koelruimte krijgt
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast en heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas een paar dagen in huis en voldoet aan alle verwachtingen. Lekker ruim en heerlijk stil. Diepvries ruimte ook
uitstekend. Ik ben heel tevreden over de bigbox! Goede aankoop!
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote, mooie, energiezuinige koel/vries combi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, grote, energiezuinige koel/vries combi. Netjes afgewerkt en handige indeling. Veel ruimte in het koelkast gedeelte, het diepvries gedeelte is relatief klein wegens de dikke deur en wanden. Met het deur open alarm wordt je na een minuut gewaarschuwd als de deur niet (goed) dicht is. Het geluidsniveau van het apparaat in werking is heel laag. Koelen/vriezen gaat vlot en er is apart voor de vriezer en koelkast een "super" booster optie aanwezig voor als je ineens veel nieuwe producten er in zet.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Inhouds grootte en indeling
  • Deur open alarm
  • Looks en afwerking
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Inhoud vriezer relatief klein
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en een fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een goede indeling, hele goede verlichting en super stil in vergelijking met mijn vorige koelkast
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans en Ineke 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig om te zien doch ook technisch een juweeltje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zochten een koelkast/vriezer met een bepaalde inhoud, met een A+ categorie en die heel stil is, Nu dat is-ie (doet-ie het wel?).

Pluspunten

  • stroomgebruik
  • de stilste onder de koelkasten
  • automatisch ontdooi systeem
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pom 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille koelvriescombinatie

Algemene score

9,0
Ik wilde een mooie stille koelvriescombinatie en deze kast geeft me wat ik hoopte te krijgen: een mooie stille kast

Pluspunten

  • Mooi
  • Stil
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Antonia 30-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast, stil en zuinig. En erg groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een heel stille, zuinige en ruime koelkast in mijn (open) keuken en de Bosch KGE39B141 voldoet daar volledig aan. Mooie vormgeving, grote groente en vers-lade; veel verstelbare planken en veel ruimte in de deur. De koelkast is zo ruim en groot ( 2 meter hoog) dat hij bij mij niet door het trapgat kon, maar met een verhuislift was het zo gepiept. Dus eerst even meten voordat je besluit.

Pluspunten

  • heel stil
  • zeer zuinig (de zuinigste A+++ die er was)
  • ruime (vers)laden en diepvriesladen
  • goed verstelbare deurbakjes

Minpunten

  • nog geen ontdekt.
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Koelvries-combinatie

Algemene score

10,0
Wat een fijne en goed verlichte koelvriescombinatie, je hoort geen bromgeluiden en ook de koelkastdeur valt gewoon dicht.
De 2 lades zijn praktisch en overzichtelijk voor het opbergen en uithalen van je producten.
Dankje wel Bosch voor dit prima ontworpen apparaat. Paula
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandy struijs 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne koelkast, maakt bijna of eigenlijk geen geluid, en met twee pubers in huis is het fijn dat er een alarm af kan gaan als de deur te lang open blijft staan.
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rajiv 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bosch is de beste merk kwa witgoed en of bruingoed. me opa oma ouders hele familie heeft bosch ik ben zeer tevreden
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van Knijff 22-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koel-vries combinatie van Bosch: COOL!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De test van de Consumentenbond maakte dat ik voor deze koel-vriescombinatie gekozen heb. Niet alleen het uiterlijk (metaal grijs) maar ook de indeling, in handleiding, het opstarten en het eerste gebruik maken dat ik dik tevreden ben over mijn beslissing!

Pluspunten

  • Uiterlijk en innerlijk
  • Werkt perfect en is heel stil
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sunny99 07-11-2017

Mag ik wat vragen? Ik heb ook de test van de Consumentenbond gelezen omdat deze koelkast mij wel wat leek, maar ik zie daar o.a.: “koelt ronduit slecht” “invriezen gaat zeer slecht” “deurvakken zijn waardeloos in gebruik”. Ik kan dat helemaal niet rijmen met alle positieve reviews die ik hier lees. Wat vindt u positief aan de test van de Consumentenbond?

Reageer

Jess 09-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

KOELKAST BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was blij verrast met deze koelkast. Heel ruim, veel opties om de koelkast naar eigen idee in te delen. Mooi design en kleur. Aparte lades in de koeling die in verbinding staan met de vriezer, voor een optimale temperatuur. Geen handvaten die uitsteken, daar ben ik erg blij mee. Deur is gemakkelijk om te draaien naar de richting die je zelf wilt. Bezorging was keurig op tijd, SMS en telefoontje gehad, bezorger was aller vriendelijkst. Moet toegeven dat ik heb net pas binnen heb (2 uur) en hem nog wel aan moet zetten en in moet stellen.
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had altijd een tafelmodel koelkast. Maar die was totaal op en moest vervangen worden. Ik vond het echt spannend om voor deze te gaan omdat ik alleen woon en zo'n grote is meer voor een gezin. Toch is deze zo zuinig en stil...dat ik hiervoor gekozen heb. Want hij is nog zuiniger dan veel kleinere modellen met A+ of A++. Toen een hele mooie deal voorbij kwam in de outlet heb ik mn kans gepakt. Ik heb hem nog maar 2 dagen in huis maar qua ruimte en uiterlijk is het geweldig. Nooit meer bukken en proppen. En hij
is idd heel stil.

Pluspunten

  • Super stil
  • Super zuinig
  • Geweldige indeling
  • Lekker veel ruimte

Minpunten

  • Is dus wel erg groot
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truusje Amula 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een grote koeldiepvries, die zuinig is in gebruik en er ook nog mooi uitziet. Die heb ik dus gevonden!

Pluspunten

  • Kleur
  • Design
  • Zuinig in gebruik
Geschreven voor: Bosch KGE39BI41

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews