Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKV143 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vivi 21-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kkv143wit koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
mooie koelkast voor deze prijs, kwaliteit is prima,
plaatsen ging vlug, geluidsarm, en veel ruimte, met zijn inhoud van 242 liter.

Pluspunten

  • grote inhoud van 242 liter
  • ziet er mooi straks uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-11-2022

Beste Vivi,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de eenvoudige installatie, het geluidsniveau en de ruimte van de koelkast.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**1@h**l.com 27-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koeler voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

10,0
Super blij met deze mooie compacte koeler waarin heel opbergruimte zit waardoor ik alle producten erin kwijt kan en dat voor een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruime indeling en werking van de koelkast.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**c@l**a.nl 31-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker veel ruimte en koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
We zochten een koeler zonder vriezer. maar wel groter dan een tafel model. Deze voldeed aan onze eisen. Bevalt goed, alle trekt hij af en toe vaccuum waardoor het handvat los gaat zitten. Een beetje verdunde chloor maakt het afvoer kanaaltje weer open dan is het probleem op gelost. Jammer dat hij geen flessenrek heeft of nog een plakje extra. Maar lekker veel ruimte, koelt uitstekend en is stil.

Pluspunten

  • hoger dan een tafelmodel maar niet te groot
  • koelt goed, lekker stil, redelijk zuinig

Minpunten

  • geen fllessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Precies gevonden waar jij naar zocht, fijn dat de koelkast ook zo goed bevalt!
Wat vervelend dat de koelkast zo vacuüm trekt, gelukkig hebben wij hier iets voor.
Als jij mij jouw adres- en contactgegevens samen met een kopie van deze review toestuurt kan ik jou hier meer over vertellen.

Heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Bachson 02-09-2022

Dank naar welk mailadres kan ik het sturen?

Bachson 13-10-2022

Jammer genoeg geen email adres ontvangen....ik zou de oplossing graag krijgen!

Reageer

L**s@t**t.nl 25-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

8,0
We hebben deze koelkast gekocht voor in de garage. Mooie grote koelkast. Je moer wel even oppassen met flessen in de deur. Onderin geen probleem maar bovenin heb je kans dat er een bierflesje uitvalt bij het openen van de deur. Verder koelt hij goed. De extra 3jaar garantie bovenop de 2 jaar is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Groot
  • Extra garantie
  • Koelt goed

Minpunten

  • Flessen boven in de deur kunnen er uitvallen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat jullie niet alleen zo tevreden zijn over de koekkast maar ook over onze garantievoorwaarden.

Wij wensen jullie veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

w friesland 24-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Prima en ruime koelkast tegen een goede prijs. De koelkast is ook gebruiksvriendelijk en voldoet aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste W Friesland,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat de koelkast aan je verwachtingen voldoet.
Wij wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal
Webcareteam ETNA

Reageer

j**s@c**o.nl 19-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast met goede indeling en hij koelt super.
Een aanrader voor anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de koelkast en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**k@k**n.nl 15-08-2022
  • Product gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

8,0
Super vrieskast geen ijsvorming en weinig geluid. We zijn er erg tevreden over de nieuwe vrieskast

Pluspunten

  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Een super vrieskast, kijk dat lezen wij uiteraard graag. Fijn dat de koeler zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je nog vele jaren van koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m**4@g**l.com 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

8,0
De prijs- kwaliteitsverhouding is goed te noemen. Deze Erna koelt goed en biedt genoeg opbergruimte. Tevens verbruikt deze koelkast weinig stroom (slechts 104 Kwh). Kortom een echte aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Henk 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

8,0
Ruime koelkast met laag geluidsniveau en stevige legplanken en met energielabel E. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend omdat deze koelkast meer dan honderd euro goedkoper is dan vergelijkbare koelkasten van andere merken. Bovendien geeft ETNA extra garantie ; 2 jaar fabrieksgarantie met 3 jaar extra

Pluspunten

  • stevige legplanken
  • ruime indeling
  • Energielabel E
  • mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Henk,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.

We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

D**t@k**t.nl 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden klant.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij. Prima koelkast, prima service. Alles geleverd volgens afspraak en een heel vriendelijke chauffeur. Wat wil een mens nog meer?!
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review.
Wat fijn dat de levering van de koelkast zo soepel is verlopen,
en dat jij zo tevreden bent met de werking van de koelkast!
En een vriendelijke chauffeur is natuurlijk erg belangrijk,
fijn dat onze dealer deze service zo goed geregeld heeft!
Dat is natuurlijk wat wij graag zien bij ETNA.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Michel 30-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Koelkast voldoet aan alle verwachtingen, is stil en koelt goed en voor een prima prijs.

Pluspunten

  • geluid
  • energie
  • uitstraling

Minpunten

  • Grote flessen vallen makkelijk de deur open gaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Michel,

Dank je wel voor deze review, een mooi cijfer heb jij de koelkast gegeven!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het geluidsniveau, het mooie design en gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**c@l**a.nl 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast zonder vriezer voor een redelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

10,0
We wilden een aparte koelkast zonder vriezer, gewoon wit daar we in onze keuken witte deurtjes hebben. Onze oude combi was op en we hadden nog een losse vrieskast die uit stond. Deze kast was mooi small (55cm) en had flink wat ruimte zonder al te veel bijzondere functies dat was precies wat we wilde. Hij is stil en koelt uitstekend (gister was het hier 31 graden buiten). Ik ben alleen benieuwd of de vakjes in de duur duurzaam zijn, het plastic voelt wat zwak.

Pluspunten

  • stil
  • goed prijs

Minpunten

  • geen fllessenrek
  • zou wel wat zuiniger mogen (energielabel E)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review, een 10 wow!
Wat fijn dat jij tevreden bent over het mooie design en de ruimte van de koelkast.
En natuurlijk ook erg fijn dat het geluidsniveau zo laag is.

Wij wensen jou heel veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ger 20-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
een goede koeler.Een passend formaat voor onder de keukenkast.Mooie afwerking.
Pluspunt: geruisloos

Pluspunten

  • geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste Ger,

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de KKV143. Bedankt voor de mooie feedback en reviewscore.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

e**k@l**e.nl 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Een mooie koelvries combinatie voor weinig geld en een goede kwaliteit die aan onze eisen voldoet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat de kwaliteit van de koelkast aan uw eisen voldoet!
Wij wensen u nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Luc (BE) 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast, betaalbaar en betrouwbaar (5j garantie)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Mooi, stil en zuinig toestel, netjes aan huis afgeleverd zonder extra kost.
En met de 5 jaar garantie zijn we toch voor een lange tijd gerust; is ook bewijs dat de producent overtuigd is van de betrouwbaarheid.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Betaalbaar
  • 5j garantie (betrouwbaar)
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2022

Beste Luc,

Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wij zijn blij te lezen dat de koelkast zo goed bevalt, daar doen wij het voor!

Wij zijn inderdaad overtuigd van de betrouwbaarheid van deze koelkast en wensen jou hier dan ook heel veel (koel)plezier van!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

a**0@k**l.nl 09-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

10,0
Deze inbouw koelkast werkt super goed . Ik raad deze aan. Helaas stond mijn type nummer er niet bij maar ik zet het nu erbij / EEK146A
KOELKAST 88CM Prima koelkast . koelt perfect. zolas het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wauw wat een mooie cijfer; een 10! Daar zijn we erg blij mee. Fijn te lezen dat de koelkast super goed werkt en je deze iedereen aanbeveelt. Veel (koel)plezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

r**e@g**l.com 30-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Goeie prijs kwaliteit verhouding ten onzichte van de dure merken zoals Bosch of AEG.
Mooie uitstraling. Hij is heel stil als de koelkast aanslaat, je moet er naast staan om het te horen

Pluspunten

  • Voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-03-2022

Beste heer/ mevrouw,
Bedankt voor deze review. Wat leuk dat u heeft gekozen voor een koelkast van Etna. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

r**e@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV143 wit

Algemene score

9,0
Prima product. Doet niet onder voor de bekende en duurdere merken zoals Bosch of AEG

Pluspunten

  • Voordelige prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteram ETNA

Reageer