Siemens KG33VVL31 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Siemens KG33VVL31
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Uitvoering
koel/vries cominatie
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
193 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mw. Hondema 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie afwerking, praktische indeling,sieraad in de keuken

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, temperatuurregeling in binnenkant eenvoudig en werkt goed (met koelkastmeter gecontroleerd) dragers in koelkast eenvoudig te veranderen. Ruime indeling.
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heinz Rosenberg 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het is perfect. Top!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de oude Koelkast was aan vervanging toe ,en ik heb gekozen voor een Koel vriescombinatie, ik ben heel vaak Bij Siemens in Berlijn geweest om Siemens producten voor Nederland te laden ,en de sfeer bij het bedrijf van Siemens heeft mij heel goed bevallen.voor alleen Siemens

Pluspunten

  • gewoon top
  • vortrefflijk te gebruiken
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Pelzer 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel Vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen werd ik er verliefd op, wat mij deed beslissen was de aanlokkelijke aanbieding, de ruimte van de koel en vriesgedeelte, de indeling en hoe zuinig hij is. Natuurlijk ook de kleur en de grootte. Wij gebruiken hem op de camping en met dit lekkere weer blijven de ijsjes en frisdrank heerlijk koel, koud en bevroren. Hoop dat we er nog heel lang plezier van mogen hebben.

Pluspunten

  • Mooie indeling
  • eiervakje (normaal maar 6 maar hier 10!
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmée 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en goedwerkende koelvries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Erg ruime koelvries combinatie.
Deuren kunnen makkelijk veranderd worden van openings kant!

Pluspunten

  • Ruime koelvriescombinatie
  • Lowfrost functie
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doede 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en functionele koel/vries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu een paar dagen in huis. Functionaliteit perfect. Super stil, staat bij mij in woonkamer maar hoor hem/haar niet. Indeling en grootte/inhoud perfect. Verlichting heel helder, had misschien iets minder gekund.

Pluspunten

  • Geluid stil
  • Indeling
  • Prijs

Minpunten

  • Verlichting
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van nierop 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens van oudsher bekent en altijd goede resultaten mee gehad. Vond ook het uiterlijk van de koelkast erg mooi.
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Majed 10-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
doet wat het moet
goede merk ook kleur ook heel mooi
groot ruimte
aparte freezing met 3 laders
groente wordt langer goed bewaard

Pluspunten

  • heel goed cooling

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dustey 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

meer dan voldoende ruimte, goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Niks mis mee, goede koelkast voor een goede prijs. heel af en toe maakt die even wat te hard geluid maar dat is dan binnen een paar minuten voorbij. daarna hoor je hem niet meer. daarnaast maakt die geen geluid. wel zo handig in een open keuken!
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 01-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

functioneel en mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koel-vriescombinatie is heel praktisch ingedeeld en ziet er mooi uit.
Het aparte flessenrek is handig, de bijgeleverde eierdopjes en ijsblokjeshouder is boven verwachting.
Helemaal blij mee!
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koel-vries

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie grote koel-vries combi waarin je mega veel kwijt kunt. Vriezer met grote lades en de koelkast is ook erg ruim opgezet.

Pluspunten

  • Heel ruim
  • Mooi design
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Koster 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Precies wat ik zocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De aangekochte koelkast heeft de juiste inhoud, de juiste standen en is ook nog energiezuinig. Als extra past hij ook nog bij het interieur van onze keuken wat een leuk bijkomend voordeel is.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Ruimte
  • Prijs/kwaliteit
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Vriesvakken zijn niet van gelijke grootte
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sietske 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast met veel ruimte en groot vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat wij ineens de deur van de oude koelkast in onze handen hadden, moesten we met spoed op zoek naar een nieuwe koelkast. Omdat we niet zeker wisten hoelang we nog in dit huis wonen, wilden we niet meteen een dure aanschaf doen. Maar natuurlijk wel een goede koelkast. Na veel vergelijken zijn we op deze Siemens uitgekomen. En je krijgt zeker waar voor je geld.

Voordelen:
- Veel ruimte in zowel het koel- als het vriesgedeelte
- Koelt goed
- Het lampje geeft echt een fijn licht
- Je kunt de hoeveelheid condens in de groentela zelf regelen met een apart schuifje
- Duidelijke handleiding en instructies om de koelkast aan te sluiten

Neutraal
- Ik weet nog niet of ik fan ben van het flessenrekje. op de plank eronder kun je namelijk niet zo veel meer zetten. Maar misschien is dit wennen.
- Het is een voordeel dat de koelkast diep is dat je er veel in kwijt kan, maar een nadeel dat die wel voorbij de maten van je keukenblok komt.

Nadelen:
- Nog niet gevonden eigenlijk

Ik zou deze koelkast zeker aanraden als je op zoek bent naar eentje met veel ruimte maar voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Ruimte in koel/vries gedeelte
  • Koelt goed
  • Aparte regelvermogen voor condens in groentela
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er goed uit, is lekker ruim om alles een plaatsje te geven. Koelt en vriest goed. Een goed product zeker voor deze prijs.
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard. 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben blij met deze Siemens, tot nu werkt hij nu heel goed. Ik raad het mijn vrienden aan. De kleur grijs past goed bij de kleur van onze keuken.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Zuinig in gebruik

Minpunten

  • Heb ik nog niet
  • Heb ik nog niet
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcia 16-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel/vriescombinatie gekocht vanwege de prijs/kwaliteitsverhouding. Mooie uitstraling, geruisloos, goede koel en vriescapaciteit. Ben er heel blij mee !!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • hoor apparaat niet
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies Shami 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/vries Combinatie A ++

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi model, super modern en goede indeling.
Ben er erg blij mee, complimenten voor Siemens.
Zuinig in stroomverbruik, favoriet is de deur met extra brede vakken.
Is een aanrader.

Pluspunten

  • strak model
  • brerde vakken in deur
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Debbie 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast en lekker veel ruimte in het vriesvak. Grote lades. Weinig geluid. Mooi helder wit led-verlichting. Enige nadeel is het rvs, dat is achteraf gezien niet handig met kinderen. Je blijft de vingerafdrukken weg poetsen.

Pluspunten

  • Ruime lades
  • Stil
  • handig flessenrekje

Minpunten

  • rvs
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

medendorp 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

geweldige kast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast gekregen op aan raden van de verkoper en vrienden.
Het is een geweldige kast
mooie felle led verlichting
uitschuifbare plateaus.
mooi afgewerkte kast erg blij mee

EN EEN 9 OMDAT NIKS PERFECT IS ! :)

Pluspunten

  • RUIM
  • MOOI AFGEWERKT
  • FELLE VERLICHTING

Minpunten

  • NIKS
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit hele goede koel vries combi, veel opslag ruimte, koelvries kast ziet er heel netjes uit.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Grote lades
  • Mooi uiterlijk
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Klaar 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime, overzichtelijk in te delen koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruime koelkast en ruime vrieskast met 3 grote laden. Koelkast is stil, energiezuinig en niet duur.
Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • geluid
  • ruimte
  • ziet er mooi uit.
Geschreven voor: Siemens KG33VVL31

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews