Siemens KG33VVL31 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Siemens KG33VVL31
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
193 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doede 06-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en functionele koel/vries combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu een paar dagen in huis. Functionaliteit perfect. Super stil, staat bij mij in woonkamer maar hoor hem/haar niet. Indeling en grootte/inhoud perfect. Verlichting heel helder, had misschien iets minder gekund.

Pluspunten

  • Geluid stil
  • Indeling
  • Prijs

Minpunten

  • Verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. Hondema 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie afwerking, praktische indeling,sieraad in de keuken

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling, temperatuurregeling in binnenkant eenvoudig en werkt goed (met koelkastmeter gecontroleerd) dragers in koelkast eenvoudig te veranderen. Ruime indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke 25-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koelvries combinatie

Algemene score

9,0
Een prima product voor als je alleen bent om deze gewoon in de keuken te plaatsen door zijn perfecte indeling is hij in zijn gebruik ook super
kwalitaief een product wat past bij de prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wesley 16-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne grootte en strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en strak design door het RVS. Past een hoop in en de vakjes zijn handig. Het hyper fresh gedeelte zorgt er ook echt voor dat groenten langer goed blijven. Zelf ook getest door hetzelfde soort groente op verschillende lades te bewaren. Kortom een top product!

Pluspunten

  • Strak design
  • Veel bewaarruimte
  • Hyperfresh

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anja betjes 12-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast met heel veel ruimte en voor een klein prijsje

Algemene score

10,0
Een super koelkast en diepvriezer. Boven verwachting, meer ruimte dan ik had verwacht. En dat voor een hele scherpe prijs. Super blij mee.

Pluspunten

  • koelkast
  • diepvries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francien58 09-02-2018

Fantastisch apparaat!

Algemene score

10,0
Ongelooflijk veel ruimte met goede indeling; 1 extra grote vrieslade zodat ook pizza's passen. Handig hangend flessenrek. Gelukkig ook zilver metallic look gekozen, past prima bij mijn keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Scheveningen 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koel/vrieskast voor klein gezin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zochten voor een klein vakantie appartement aan de kust een niet al te grote en te hoge koelkast. De hoogte van 176 was voor ons uitstekend. Mooie RVS look koelkast met praktische indeling w.o. flessenrek. 3 diepvries laden ook fijn. Ook behoorlijk stil. Goed LED licht. Voor het geld en met de cashback actie een geweldige keuze wat ons betreft.

Pluspunten

  • Niet te hoog
  • Stil en licht
  • Mooie uitstraling en bekend merk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvis 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

mooie koel vries combie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heel mooi uiterlijk,zuinig en stil en goede indeling grote groente la.lekkere ruime vriezer waar je de producten heel goed kwijt kunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS KG33VVL31

Algemene score

9,0
Een mooie en goed afgewerkte koelvriescombinatie ,goed advies gekregen en zeer gunstig wat de prijs betreft

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik en stil ,hoor bijna niet lopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooie koelkast qua uiterlijk maar nog belangrijker een goed werkende koel/vriescombinatie met ruime opslagmogelijkheden. Met name de extra grote la in 't vriesgedeelte biedt uitkomst voor 'tr bewaren van grote zakken friet e.d.
Een goede combinatie i.c.m. de prijs die hiervoor wordt gevraagd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van Walbeek 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie strakke uitstraling, een aanwinst in de keuken! Praktische inrichting en goede verlichting. Voor mij is het geluidsniveau belangrijk en die is behoorlijk stil. Accessoires die meegeleverd worden zijn zeer praktisch.

Pluspunten

  • uitstraling
  • geluidsniveau

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenne 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een top machine. Geluidloos, genoeg ruimte, lades groot genoeg. Uiterlijk erg mooi qua kleur. Voor een gezin met 2 kinderen, prima!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jenne 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een top machine. Geluidloos, genoeg ruimte, lades groot genoeg. Uiterlijk erg mooi qua kleur. Voor een gezin met 2 kinderen, prima!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janine 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie degelijke koelkast. Voor een goede prijs.
Nette indeling.
Heldere led-verlichting.
Voor deze priJs zou ik hem zeker aanraden

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Indeling

Minpunten

  • Og niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart van Delft 26-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, gecombineerd met zeeën van ruimte en een laag geluidsniveau. De extra functies zoals het led-licht en de versheidslade maken deze koelkast echt de moeite waard.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Grote vrieslade
  • Versheidslade

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke uitstraling en zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie strakke uitstraling en zuinig in gebruik. En veel ruimte binnenin waardoor je er veel in kwijt kan. Doordat hij geen handgrepen heeft oogt hij heel strak, iets waar ik persoonlijk erg van hou.

Pluspunten

  • Strakke uitstraling
  • Zuinig in gebruik
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanderhoeven 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille betaalbare combinatie met veel inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer uitgebreide koel vries combinatie met prima extra's in dit prijssegment.
extras als een flessenrek, groentelade met luchtvochtigheidsregeling en een extra grote diepvrieslade samen met een laag energie verbruik en keurig afgewerkte led verlichting zijn voor mijn bij een a merk in deze prijsklasse vrij uniek. tot nu toe zeer tevreden met het product!

Pluspunten

  • Stil
  • zuinig
  • groot koel volume
  • groot vries volume

Minpunten

  • rvs vatbaar voor vinger afdrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

chique koelkast voor zachte prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze koelkast gekozen om zijn degelijke uitstraling. Prijs kwaliteit. Hij is niet overdreven groot, mijn keuken ook niet. Mooi strak vormgegeven, een echt keuken apparaat. De binnenkant zag er uitnodigend uit, feestelijk rekje voor flessen. De led verlichting is wennen, het is nogal koud somber licht vergeleken bij mijn eerdere gele lampje. De ruimte lijkt groter dan het echt is. Dikke wanden en niet aanraken van de wanden maakt dat je netto niet super veel kwijt kan. Ik kan er met een 3- persoons huishouden mee toe. De achterwand heeft wat men noemt 'rijp', dat hoort zo. Ik dacht even dat hij stuk was. Maar er zit een redelijk boekwerkje bij wat gebruiksaanwijzing heet en dan snap je alles.
De vriezer heeft plenty ruimte wat mij betreft en vriest diep en makkelijk in.
Hij is erg stil, gewoon echt stil als hij niet aanslaat dus. Even wennen aan de geluiden als hij aanslaat. Er is iets als t geluid van een opstijgend vliegtuigje, soort hoge toon. Dat is apart, maar duurt niet lang. Ik zou hem er ondanks dat hebben aangeschaft. Ik ben tevreden en raadt het product aan. Ik heb hem bij de MediaMarkt gekocht en door een monteur de deur voor 25,- euro laten omzetten naar linksdraaiend. Dat deed de monteur heel snel en behendig. De bezorging van het apparaat duurde echter wat langer, twee weken. Maar dat was van tevoren aangegeven.

Pluspunten

  • degelijk strak uiterlijk
  • vriest goed in
  • goede prijs kwaliteit
  • stil

Minpunten

  • licht binnenin is wat donker
  • beetje vreemd geluid als hij aanslaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Weel 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de uitschuifbladen en indeling is toppie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De uitschuifbladen om de producten naar voren te halen. De indeling van vries en koel gedeelte is super. Voor mij een ideale koeler/vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siemens koelkast kg33vvl31 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Siemens kg33vvl31

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stevig ruime koelkast. Mooi design grote diepe lade ideaal kan er ook pizza doos in kwijt. Groenten fresh lade perfect. Houd langer vers en wordt niet vochtig. Geen geluid. Ik ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Ruim
  • Stevig
  • Groentenlade
  • 1 groot diepe vrieslade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews