Liebherr TP 1410 Comfort - Reviews

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
138 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1410 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelkast 1410-21

Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een extra koelkast ter vervanging van onze oude. We kwamen bij Liebherr terecht vanwege de lage energiekosten, energiezuinigheid. Koelkast meteen in gebruik genomen

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Verwisselbare indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy Bassleer 13-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooie vormgeving & netjes en sober afgewerkt
Ruime kleine koelkast (136 l) met 4 glazen draagplateaus waardoor je een goed overzicht hebt in de koelkast
Geluidsniveau is laag 39dB
Makkelijk te reinigen door de glazen draagplateaus die demonteerbaar zijn, draagplateaus zijn makkelijk te verplaatsen en zijn goed beveiligd tegen ongewild uittrekken
stevige deurklink
grote groenten- en fruitlade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

moja 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

10,0
als tweede koelkast gekocht voor extra koude voorraad, veel ruimte. Liebherr heeft ook een goede garantie periode. Rolls Royce voor koelen en vriezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 31-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en zuinig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

10,0
Mooie degelijke, solide en zuinige koeler, zoals ik gewend ben van alle producten van Liebherr Zuinig in gebruik, sterke glazen tussen platen, mooi design binnenkant maakt weinig geluid

Pluspunten

  • Zit er degelijk uit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

8,0
Compacte koelkast, altijd makkelijk voor erbij als tweede koelkast.
De koelkast ziet er goed uit en voelt degelijk aan, mooi dat ie ook nog eens energie zuinig is.
De koelkast is ook vrij stil wat betreft geluid.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Voelt degelijk aan
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willy 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat tafelkoeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

10,0
Ik heb voor de Liebherr-koeler gekozen voor de goede naam en reputatie. Vooral de 7 jaar garantie zegt al genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Straver 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede indeling, snel koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

9,0
Wij gebruiken deze koelkast als extra koelruimte in de bijkeuken. De indeling is ideaal hiervoor, we zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

  • ruimte
  • snel koel
  • stil
  • energiezuinig

Minpunten

  • stelpootjes beetje lastig bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Su 20-06-2020
  • Product gekocht

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

9,0
uiteindelijk deze koelkast als extra koelkast die op zolder is geplaatst. compact door de breedte (50cm) maar zeer ruim!

Pluspunten

  • inhoud
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan uit Vught 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebe Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

9,0
Met jouw grote, flexibele binnenruimte zorg jij voor koele drankjes voor mij en al mijn gasten. Wat een feest....

Pluspunten

  • Veel volume
  • Flexibele in te delen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 01-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast die bestaat uit zeer stevig materiaal.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

9,0
we hadden een nieuwe koelkast nodig voor in de stacaravan, welke zuinig, stil en stevig zou zijn. Op advies van de verkoper hebben we gekozen voor een Liebherr.
Nu drie weken in gebruik en we zijn zeer tevreden met deze aankoop. Een goede aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Stevig materiaal
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AMB 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

puike extra koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1410 Comfort

Algemene score

10,0
op zoek naar een extra koelkast trof ik dit model van Liebherr. precies wat ik zocht en in de breedte die ik ter beschikking heb. mooi en degelijk uitgevoerd zoals je van Liebherr verwacht.

Pluspunten

  • Interieur
  • Geluidloos
  • Prijs
  • Smal in de breedte en toch veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer