• Best Reviewed 2 keer apr 2022
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 88 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578 rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 29-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Zeer ruime koelkast en het ziet er ook nog eens top uit! Een eyecatcher in ons interieur! Wij zijn er heel blij mee!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Ruim vriesvak
  • Gaaf model

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

t**g@k**l.nl 29-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer proffesioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
We hebben voor het eerst een Amerikaanse koelkast gekocht en zijn erg tevreden voor dit product.
Op een goed en fijne manier afgeleverd en geïnstalleerd door expert Drunen.
Ook dat we een extra garantie mochten afsluiten wat bij de service van Etna aangeboden werd.
Was zeer gemakkelijk af te sluiten. Bravo.

Pluspunten

  • no frost
  • digitale klok

Minpunten

  • slaat bij openen ver door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Gefeliciteerd met jullie nieuwe Amerikaanse koelkast van ETNA! Wat leuk om te lezen dat deze goed bevalt.
We wensen jullie nog jaren koelplezier en willen jullie bedanken voor deze mooie score.

Met vriendelijke groet.
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

i**o@m**s.nl 29-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een losse koel-en vrieskast, hebben we nu de combinatie van Etna aangeschaft. We vinden hem heel mooi en hij past goed in ons interieur. We hebben volop plaats voor de producten die we erin willen hebben. Hij is stil een hij heeft een goede uitstraling. Na 1 week kunnen we nog niet veel zeggen maar we zijn er blij mee. Binnenkort krijgen we een nieuwe keuken en we hebben daarvoor ook van Etna de oven , afzuigkap en de inductie kookplaat besteld, zo wordt het een mooi geheel.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Wat een prachtige score. Wat fijn om te lezen dat de nieuwe koel-/vriescombinatie zo goed bevalt. Wat leuk dat er in jullie nieuwe keuken is gekozen voor ETNA apparatuur.

We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken en we willen jullie bedanken voor deze mooie review.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

q**r@g**l.com 27-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast voor een zeer goede prijs en ook nog eens met 5 jaar garantie

Pluspunten

  • Koelt perfect
  • Vriest perfect
  • No frost werkt prima
  • Leuk plus punt. ijsblokjes maker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, Wow! Bedankt voor deze review. Wat fijn dat je zo tevreden bent met deze koelkast, de verlengde garantie is inderdaad ook een pluspunt.
We wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

ncdejong 26-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

10,0
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we deze koelkast tegen en we waren gelijk verkocht. De prachtige, mat zwarte uitvoering paste precies in onze plannen. In tegenstelling tot veel Amerikaanse koelkasten die grof en lomp overkomen is deze tank en slank. Inmiddels is alles geplaatst en we zijn erg blij met de koelkast. Onze aannemer heeft er een prachtige inbouwkast omheen gebouwd.
De indeling van de koelkast is erg handig en overzichtelijk, mede doordat de diepte verdeeld is over de planken in de kast en aan de deur. Hij is veel stiller dan onze vorige 14-jaar-oude inbouwkoelkast en gebruikt ook nog eens minder energie, terwijl we 1,5 keer zoveel inhoud hebben. Hij blijft mooi schoon en droog van binnen. En de groente blijft makkelijk een week lang vers in een van de twee ruime groentelades.
Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Indeling
  • Energieverbruik
  • Uitstraling
  • Verticale vries- en koelvakken
  • Geluidsisolatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review met een fantastisch cijfer, een 10! Wat leuk dat jullie bij de aanschaf hebben gekozen voor Etna. Fijn om te lezen dat het design, de inhoud en de indeling zo goed bevallen.
We wensen jullie nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Jack 22-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

jIzersterk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Prachtige Amerikaanse koelvriescombinatie,zeer ruim en heel mooi afgewerkten staat chic in onze keuken. Ik ken het merk ETNA nog van haarden en kachels heb er zelfs nog een op kolen nog steeds in gebruik ijzersterk materiaal van ETNA. Begrijp alleen nog niet hoe het bakje voor ijsblokjes te maken werkt,

Pluspunten

  • zeer veel ruimte
  • goede indeling
  • ziet er heel mooi uit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-11-2022

Beste Jack,

Wow, een prachtige 10! Bedankt!
Wat fijn dat u zo tevreden bent met deze mooie Amerikaanse koelkast!
Leuk om te lezen dat u al zo lang bekend bent met ETNA.

Wij wensen u heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**t@o**k.com 04-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

10,0
Ontzettend fijne koel/ vries kast!
Ruime en fijne indeling
Zuinig in energieverbruik en weinig geluid
En wij vinden , een mooie uitstraling!

Pluspunten

  • Ruimte qua indeling
  • Stil/bijna geluidloos
  • Mooie uitstraling
  • Fijne display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze. Leuk dat je deze koelkast een aanrader vindt voor andere!

We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**e@k**l.nl 24-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende indeling, past goed bij het bestaande interieur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Wij hebben dit artikel gekocht vanwege de praktische en zeer overzichtelijke indeling van zowel het koelgedeelte als ook van het vriesgedeelte. De uitstraling van de Amerikaanse koelkast past volledig bij de bestaande keuken en is dus ook een aanwinst voor een mooi uitziend geheel. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat de AKV578ZWA niet alleen zo goed bevalt maar qua uitstraling ook een aanwinst is in jullie keuken. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Marielle.68 19-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een pronkstuk, echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

10,0
Fantastisch schitterend pronkstuk in mijn keuken, heel mooi zwart design en afgewerkt, bijna geruisloos, super kwaliteit en goede prijs. Zo ontzettend blij mee!!!

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Geruisloos
  • Afwerking
  • Prijs en garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste Marielle,

Wow, een 10! Bedankt voor deze prachtige reviewscore.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, geluidsniveau en natuurlijk de prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij wensen jou heel veel plezier met dit mooie pronkstuk in jouw keuken!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

T**e@h**l.com 07-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Hele fijne en bijna geluidloze amerikaanse koelkast met lekker veel ruimte.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achter laten van deze mooie review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design, het gebruiksgemak en de ruimte van de side-by-side.
Ook het geluidsniveau bevalt jou goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**n@h**l.com 06-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik zeg kopen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Ben erg blij met deze koel/vries combinatie, is lekker stil, je hoort hem nauwelijks wat geweldig is. Heeft een mooie uitstraling, staat mooi in alle soorten keukens, heeft meer dan voldoende opbergruimte, daar is goed over nagedacht. Prijs/Kwaliteit is prima! Kort samengevat: dit product kan ik alleen maar aanbevelen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Design
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Bedankt voor deze mooie score.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de ruime indeling en natuurlijk de prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**g@k**l.nl 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zuinige en ruime Amerikaanse koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Na 22 jaar was 't nodig om 2 koelkasten en 1 vrieskast met 5 lades te vervangen, zeker met de huidige energieprijzen. Alle levensmiddelen die in de oude 3 koelers stonden passen met gemak in deze prachtige koel/vries combinatie van Etna, zelfs nog ruimte over. 1 Van onze oude koelkasten had al een hoger verbruik per jaar dan deze grote combinatie van Etna, dus zal ons energieverbruik flink dalen. We zijn er heel blij mee.

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Zeer zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Een maximale reviewscore van een 10, hartelijk dank daarvoor. Fijn dat de AKV578RVS voor een mooie en zuinige vervanging van de 3 koelers heeft kunnen zorgen. Klant blij, wij blij!

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m**s@l**e.nl 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

10,0
Zeer mooie koelkast. Net een nieuwe keuken laten plaatsen en de koelkast maakt het echt af! De ruimte indelingen vind ik erg fijn, op deze manier blijft het voedsel vers, lekker en zichtbaar! Het vriesgedeelte is praktisch voor gebruik; koelen en vriezen gaat supersnel.
Ik ben erg tevreden met deze koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de indeling mogelijkheden van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Suus_81 23-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Fantastische koelkast, veel ruimte en overzicht, weinig geluid. Prima aankoop!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste Suus,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marc van Lien 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Fanatisch product met een mooie chique zwarte uitstraling, werkt heel goed en is zeer geruisloos en makkelijk instelbaar op je eigen wens.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • No Frost functie
  • 360 graden Multiflow

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-09-2022

Beste Marc,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat fijn dat het mooie design, het lage geluidsniveau en de handige bediening jou goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**3@k**l.nl 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Top apparaat. Stil en erg veel ruimte.
Klein minpuntje is dat er maar 2 lades in de diepvries zitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en geluidsniveau van de koelkast. We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**n@q**t.nl 08-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Zo blij mee, nog nooit zo’n stille koelvriescombinatie gehad. Ruim en goede indeling,kan alles goed kwijt.mooi slanke look Blij voor een side by side. 😊👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de side by side koelkast! Hartelijk dank voor de mooie review en reviewscore.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de side by side koelkast! Hartelijk dank voor de mooie review en reviewscore.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

jan 07-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578 rvs

Algemene score

9,0
Een hele mooie koelkast, er kan veel in, hij is ruim en overzichtelijk.
Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • ruim
  • koelkast mooi strak

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Jan,

Hartelijk dank voor de mooie review. Fijn om te lezen dat de koelkast aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

d**w@g**l.com 05-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en veel overzicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

9,0
Wat een mooie koelkast. Veel ruimte en veel overzicht.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • indeling
  • anti frost

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de side by side koelkast zo goed bevalt.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Elisabeth 03-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: ETNA AKV578ZWA

Algemene score

1,0
Onze 4 de Amerikaanse koelkast , wat hebben wij spijt van de Etna .
Iedereen die binnenkomt zegt gelijk ‘ maakt jullie nieuwe koelkast zo’n herrie.
Ja dit is onze nieuwe koelkast ‘ gewoon om te janken.
Onze Dochter kwam wel eens bij ons zitten om lekker te werken achter haar laptop ‘ nou Ma het is niet te doen zoveel lawaai maakt die koelkast .
Op de 24 uur stop hij 2 keer een half uur ‘ rest van de uren draait en draait en draait hij.
Vrijdag komen ze weer van de Etna , een ding is zeker zaterdag ligt mijn nieuwe koelkast buiten.

Pluspunten

  • Mooi zwart

Minpunten

  • Geluid
  • Nog meer geluid
  • 23 uur per dag geluid

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste Elisabeth,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de koelkast zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Wij gaan er van uit dat de monteur vrijdag het probleem op heeft kunnen lossen. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews