Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV180 rvs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**t@h**l.com 17-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV180 rvs

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie, die niet te diep en breed is. Perfect voor mijn studioappartement! Planken koelkast hebben een fijne indeling. Geluidsniveau ook prima. Je hoort hem maar is niet storend. Enige minpunt is ontbrekende handgreep van de bovenste deur.

Pluspunten

  • Formaat
  • Uiterlijk
  • Geluidsniveau
  • Prijs
  • Indeling planken

Minpunten

  • Handvat ontbreekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank voor deze review. Wat fijn dat deze koel/vriescombinatie perfect past in uw woning u deze zoveel pluspunten geeft. Uw feedback nemen we mee. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

s**r@t**t.nl 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV180 rvs

Algemene score

9,0
Prachtige ruime koelvriescombinatie voor een mooie prijs. Wieltjes aan achterkant werken ook super goed kan hem hierdoor heel simpel op zijn rollen, Dit gaat super licht. Top aankoop

Pluspunten

  • Ruim
  • makkelijk te verplaatsen
  • Stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-01-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

v**a@h**l.com 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV180 rvs

Algemene score

10,0
mooie ruime koel vries combinatie. Goed verpakt tegen evt. beschadigingen
mooi helder verlicht van binnen en veel vakken in de deur echt super handig

Pluspunten

  • goed verlicht van binnen
  • veel ruimte in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-11-2021

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze review. Fijn te lezen dat deze koel/vries combinatie goed bevalt en deze voldoende ruimte en vakken in de deur heeft. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

rob.bonten@hetnet.nl 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden (nieuwe) klant .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV180 rvs

Algemene score

9,0
Een perfect produkt.
Mooie vormgeving en een zeer fraai front van RVS.
Alleen: indien op het bovenste plateau produkten gelegd worden, gaat dit direct ten koste van de verlichting voor onderliggende ruimte.

Pluspunten

  • Slank model

Minpunten

  • Verlichtig
Officiele reactie van Atag 14-10-2021

Beste Rob,

Bedankt voor je feedback. Zo te lezen is er nog ruimte voor verbetering.
Wij wensen je veel koelplezier toe met deze mooie koel-vries combinatie van ETNA.

Met vriendelijke groet,

Alice Webcare team ETNA

Reageer

r**n@h**t.nl 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een tevreden (nieuwe) klant .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV180 rvs

Algemene score

9,0
De koel/vriescombinatie voldoet geheel aan de verwachtingen.
Mooi slank model met een zeer fraaie RVS voorzijde.
Alleen jammer: indien je op het bovenste plateau spullen legt, dit direct ten koste gaat van de verlichting voor de onderliggende ruimte.
Voor de rest een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Slank model
  • Mooie afwerking

Minpunten

  • Verlichtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt dat je voor ons mooie merk ETNA heeft gekozen.
Uw opmerking over de verlichting geven wij door aan de desbetreffende afdeling.
Wij wensen je veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam ETNA

Reageer

h**f@h**l.com 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV180 wit

Algemene score

8,0
minder enrgie verbruiken dus de oude eruit gedaan en de nieuwe geplaatst werk goed snelle levering mijn dank

Pluspunten

  • ruim
  • energie bewust

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat deze koelkast van ETNA goed bevalt. Wij wensen u nog vele jaren gemak en plezier van deze aankoop!

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer