Bosch KGE36MI40 - Reviews

8,7 Lees 47 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+++
Inhoud koelruimte (netto)
214 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 47 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin Dronkers 22-11-2016 Product paar weken in bezit

mooie koelkast, praktisch ingericht, koelt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, praktisch ingericht met verschillende koudezones, kan veel kwijt.
Koelt goed, fijn om de temperatuur te kunnen aflezen.
vriesgedeelte doet het ook goed.
We zijn tevreden!

Pluspunten

  • ruimte
  • verschillende koudezones

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Prins 15-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie RVS look deur

Algemene score

8,0
In toevoeging op vele andere reviews:
- mooie RVS look deur.
- er wordt verschillend over geluid geoordeeld. Bij ons in de koelkast stil.
- bij veel merken draait de deur naar buiten (uitswingt), waardoor de kast breder dan 60cm wordt. Bij ons staat de koelkast in een hoek, waardoor veel merken afvallen. Bij Bosch is dat wel goed geregeld.
- de warmte afgifte plaat aan de achterkant wordt nauwelijks warm. Dat betekent mi dat de koeling nauwelijks aan het werk is. Een goede isolatie dus.

Pluspunten

  • stil
  • mooie RVS look

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
JeannetteB 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

Een chique uitstraling en zeer gebruiksvriendelijk.

Algemene score

9,0
Ik was al enthousiast over onze Bosch inbouwkoelkast en vandaag kwam dan de nieuwe Bosch koel-vriescombinatie. Eerst maar het uiterlijk: hij ziet er 'gelikt' uit, mooi van vorm en de zilveren kleur is heel chique.
Dan de binnenkant van het koelgedeelte: helder verlicht, in hoogte verstelbare glazen plateaus, de chillerhouder is erg praktisch voor vlees en vis, ruime groentelade met aparte inzet voor los fruit of kruiden. Een handig rek om de wijn liggend te koelen. De voorraadvakken in de deur geven veel opbergruimte. Het vriesgedeelte: ruim en overzichtelijk.
Door het gemak waarmee de losse onderdelen te verwijderen zijn, was het schoonmaken zo gebeurd. En het bedieningspaneel wordt duidelijk in de handleiding beschreven, dus het inschakelen gaf ook geen enkel probleem.
En dat alles in de energie categorie A+++, bravo Bosch!

Pluspunten

  • mooi van buiten én van binnen
  • helder verlicht
  • overzichtelijke indeling

Minpunten

  • kon geen aanwijzing vinden over de wachttijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rubke 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe Koelkast

Algemene score

7,3
Ik vind het een prachtige koelksast. Van binnen perfecte indeling en mooie heldere ledverlichting. Grote vriesvakken waar veel in kan.

Enige nadeel: Ik vind het geluid van de koelkast teveel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
b 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch koel-vries combinatie

Algemene score

8,5
Nu een paar dagen in bezit. Het in gebruik nemen van de koelkast was een makkie, dankzij de 'idiot-sheet' waarin met duidelijke plaatjes de werking van de koelkast wordt uitgelegd.
Het apparaat is stil, heel soms hoor je wat zoemen of borrelen, deze geluiden horen bij een koelkast (valt op het idiot-sheet'af te lezen). Bij ons staat het apparaat in een open keuken, en in de woonkamer is hij niet te horen.
De koeling / vriezer is makkelijk in te delen en geeft ons genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen (gezin van 4).
Fijne koelkast, dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Peter 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch VitaFresh Koel-vries-combinatie

Algemene score

9,5
Geweldig mooi vormgegeven koelvriescombinatie van BOSCH! Praktisch ingedeeld met diverse lades en flessenrek. Ruime Groente- en Fruitlade met instelling van vochtigheidsgraad. Ideaal is de ChillerBox. Vis, vlees en vleeswaren blijven er langer goed door lagere temperatuur. Eerste indruk is heel positief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
mart en gabi 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,0
Een heerlijke koel-vriescombinatie met een geweldige koelkastindeling, vrij geruisloos, alleen jammer dat het vriesgedeelte niet sneller waarschuwd als de deur niet goed dicht is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Domingoss 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

Tevredenheid

Algemene score

9,0
Mijn gezin en ik zijn zeer tevreden met onze nieuwe aankoop . De koelkast die ik paar weken geleden besteld hebt werkt naar behoren . Ik zal mijn vrienden en vriendinnen hier zeker over informeren , dat de producten van Bosch goed zijn !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
KGE36M140 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mijn Bosch koeling

Algemene score

8,5
Handige indeling, waardoor veel ruimte.
Diverse koel mogelijkeheden en makleijke temperatuur instelling. Kortom een erchte Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Mariëtte 22-06-2016 Product paar weken in bezit

Mooie koelkast met geweldig nieuw vershoudsysteem

Algemene score

8,7
Nadat een concurrent van jullie ons twee maal teleurgesteld heeft in de levensduur, kwamen we uit bij Bosch. Vooral het vershoudsysteem bevalt ons erg goed; groente, fruit en vlees blijven veel langer goed en wat een heerlijk helder licht als je de koelkast opendoet. Het gaat wel beetje ten koste van de leggers, maar dat hebben we er wel voor over. We hopen op jarenlang plezier met deze koelkast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Christel 17-06-2016 Product paar weken in bezit

Fijne koelkast

Algemene score

8,5
Fijne koelkast. Moest even wennen aan het licht binnenin. Voor iemand met n oogprobleem niet altyd even prettig, net als de groentela zonder duidelijke handgreep. (vriend heeft glaucoom en moeite met contrasten). In de winkwl heb je hier geen erg in...Kast is redelijk stil; soms n licht geluid als de deur open is geweest.Vingers op dd koelkast komen nog steeds voor. Maar de koelkng is super en groente blijft echt een stuk langer vers dan in mijn oude koelkast. Ben blij met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
abbi en sammie 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie koel-vriescombinatie

Algemene score

9,0
Een praktische, mooie, handige koel-vriescombinatie. We zijn er blij mee. Hij staat goed in de keuken, heeft een heel goede indeling en is heel stil. Snel geleverd en een goede uitleg wat betreft het verplaatsen van de deur van rechts naar links.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Paulo 13-06-2016

nice design, solid look and touch

Algemene score

9,2
excellent product, good quality and good look. I have been using the fridge for a couple of weeks, and so far my expectations have been met.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Taco 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

Superkoelkast

Algemene score

9,0
Deze koelkast voldoet aan al mijn verwachtingen, hij is stil, zuinig en mooi. Koelt goed en heeft fijne functies, zoals superkoelen/vriezen, vochtregulatie en temperatuuralarm. Alle waarden zijn eenvoudig en overzichtelijk in te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Christy 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

So far, So Good

Algemene score

8,2
Wilde al heel lang een Bosch koelkast, van de week was het eindelijk zo ver en heb ik er een aangeschaft. Na twee dagen heb ik nog niet heel veel ervaring maar de indeling is prettig. Er is goed nagedacht over gebruiksgemak en hij is mooi qua design. Hij is groot en heeft veel leuke features, zoals uitschuiflades, dranrekken en crispboxen. Ik ben er erg blij mee. Soms maakt hij wel een korte periode een raar geluid, een beetje regenachtig, misschien is het nodig. Ik hoop het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Guido 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Heel erg blij mee

Algemene score

10,0
Deze koelkast heb ik onlangs aangeschaft en bevalt mij heel erg! Kan hem een ieder aanraden. Vooral het feit dat er een 0 graden gedeelte in zit bevalt mij erg goed. De meeste koelkasten hebben allemaal rare foefjes die niemand gebruikt, maar met deze kan je de temperatuur instellen, een vakantiestand en that's it! Perfect voor mij dus en ik denk voor een ieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Christa 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk positief. Even wennen aan de nieuwe indeling en ledverlichting. Maar mooie ruime lades, ruime vriescapaciteit.

Algemene score

8,2
Koelkast nog maar net in gebruik. Dus nog even wennen en uitproberen. Wel iets meer geluid dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Arnold 16-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,8
Heb het apparaat half mei 2015 aangeschaft en nu al doet ie het niet meer. De zelftests leveren niets op. Een servicemonteur zal binnen 48 uur contact met ons opnemen. Heb het vriesgedeelte eerder al twee keer moeten ontdoen van ijs terwijl wij het apparaat toch echt normaal gebruiken, geen deuren laten openstaan etc. Bovendien zijn de aanhechtingspunten van de glazen platen in de vriezer kwetsbaar. Er brak er bij het verwijderen al direct eentje af! Kon wel worden gelijmd. De vorige Bosch hield er ook al na 8,5 jaar mee op, dus ons vertrouwen in Bosch is er niet op vooruitgegaan..... Maar als de monteur de zaak zal hebben verholpen en we zijn een aantal maanden verder zonder problemen, zal ik dat zeker melden.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Goed
GK 23-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Prachtige koelkast. Van binnen en van buiten. Doet wat ie moet doen. Qua geluid absoluut af te raden in open keuken. Geluidssterkte weliswaar conform opgave maar je hoort twee derde van de tijd, zelfs op 8 meter afstand, het koelgas sissend stromen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Slecht
Salazar 12-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Zojuist ingebruik genomen mooie Bosch koelkast. LED verlichting is mooi maar hard. Apparaat is mooi afgewerkt. Totale ruimte valt wat tegen - komt omdat onze vorige 70 cm breed was...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews