ETNA KVV128 zilvergrijs - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV128 zilvergrijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**s@v**t.me 24-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moderne degelijke koeler met retro look

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

10,0
Perfecte koelkast. De retro look was een must in ons kantoor. Verder moest de inhoud ruim zijn maar toch niet overmatig groot aan de buitenkant. Deze koelkast voldoet op alle fronten en voelt bovendien zeer solide aan. Retro look en retro degelijkheid. Je ‘voelt’ vroeger.

Pluspunten

  • Degelijke bouw/afwerking
  • Vriesvak
  • Slimme indeling waardoor veel ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met deze mooie koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Paulien 19-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zilvergrijs

Algemene score

8,0
Een hele fijne koelkast. Net iets meer ruimte dan een tafelmodel. Werkt prima en Iet er gelikt uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste Paulien,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met het design en werking van de koelkast en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Johan van Bavel 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

10,0
Prachtig industrieel vormgegeven koelkast. Niet te klein, niet te groot. Precies een mooie tussenmaat can 148cm hoog die ik zocht.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Efficiënte indeling

Minpunten

  • Energie level F

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-08-2022

Beste Johan,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze prachtige review.
De score, een 10, super!
Wij worden blij van jouw review, je bent tevreden met het mooie design en de handige indeling.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**0@g**l.com 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Een degelijke koelkast, maar prima design.
Doet wat hij moet doen. Mooi flessenrek, vele schappen en een ledverlichting.
Het leuke vind ik dat het een Nederlands product is.
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat het design en de indeling goed bevallen.
Wij wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**4@g**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

10,0
mooie koelkast werkt prima kleur zwart mooi afgewerkt heb hem als tweede koelkast

Pluspunten

  • zwart
  • mooi afgewerkt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wow! Bedankt voor de review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het design en de werking van de koelkast.
Wij wensen je nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

gerjannebeek@chello.nl 09-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie en fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

8,0
We hebben via internet bij Bemmel enKroon een Etna koelkast gekocht dat ging perfect duidelijke site om te bestellen en keurig netjes op tijd geleverd en ook nog een vriendelijke chauffeur die hem bracht wij zijn zeer tevreden over de koelkast mooi formaat voor in de veranda perfect voor de feestjes!!

Pluspunten

  • ziet er leuk uit
  • werkt perfect

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de KVV128 zo goed bevalt.

Wij wensen je nog vele mooie "gekoelde" feestjes toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Jaap Lucas de Boer 04-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zilvergrijs

Algemene score

10,0
Stijlvolle koelkast voor een zeer schappelijke prijs,sieraad in mijn keuken!

Pluspunten

  • Prachtig ontwerp
  • Mooie indeling
  • Prijs/Kwaliteit geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-05-2022

Beste Jaap Lucas,

Een 10! Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en en handige indeling van de KVV128.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

m**a@z**o.nl 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, echt een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind mijn zwarte Etna ijskast niet alleen mooi, bijna schattig om te zien😍, maar hij is ook heel praktisch!
Overzichtelijk door de glasplaten , koelt heel goed, bijna geruisloos.
Veel meer ruimte dan verwacht!
Het is echt een geweldige aankoop!

Pluspunten

  • Design
  • Koelfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze mooie review. Wat leuk dat de koelkast zo goed bevalt en u zo blij bent met het design.
Wij wensen u veel (koel)plezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Niek 26-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

10,0
Erg blij met mijn Etna koelkast. Erg tevreden met hoe de koelkast is afgewerkt en de manier hoe een simple koelkast er toch mooi uit kan zien. Tegens is de prijs/kwaliteit erg goed. Voor een mooi bedrag heb je echt een hele goede koelkast!

Pluspunten

  • Design
  • Build Quality
  • Zeer veel koeling ruimte
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Vriesvak wat aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-01-2022

Beste Niek,

Bedankt voor deze beoordeling en het mooie cijfer. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast en vooral met de uitstraling. Dat jij tevreden bent met je aankoop is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Bertie 13-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie matzwarte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

6,0
Mooie matzwarte koelkast met fijne indeling en verassend veel ruimte in de deur. Koelkast maakt nogal geluid.

Pluspunten

  • Kleur
  • Design
  • Fijne indeling
  • Veel deurruimte

Minpunten

  • Geluid
  • Minder zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

​Beste Bertie,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
In de koelkast of diepvries zijn twee geluidsbronnen: de compressor en het circuleren van de koelvloeistof of het koelgas. Hierbij horen geluiden zoals: brommen, zoemen, suizen, piepen of fluiten. Dit is de normale werking van je koel- of vrieskast.

​Veel plezier met deze trendy koelkast.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

k**n@k**l.nl 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een produkt om over het aanschaffen na te denken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind dit een hele mooie en bruikbare iets kleinere koelkast is voor kleinere mensen een uitkomst mooi model ook super naar mijn zin

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Mooie hoogte ook
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Hartelijk dank hiervoor. Fijn dat je zo tevreden bent over de KVV128.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Diane 02-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte voor een betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

8,0
Via internet de gok gewaagd om de koelkast met vriesvak te kopen. Mijn oude werkte niet goed meer en was eigenlijk net te klein. Vanaf de installatie niets dan lof. Wij hebben hem niet in het zicht staan wat eigenlijk jammer is want het is een mooie koelkast om te zien. Hij oogt smal maar als je hem open doet is er een zee van ruimte. Ook is het prettig dat de verlichting aan de achterzijde is zodat je mooi alles verlicht hebt. In de deurvakken kan je veel flessen en potjes kwijt. Kortom voor een betaalbare prijs een hele fijne ruime koelkast.
Enige puntje van kritiek, het vriesvak moet je echt heel stevig aandrukken anders is hij niet goed dicht.

Pluspunten

  • Veel opberg ruimte
  • Fijne verlichting
  • Veel ruime deurvakken
  • Flessenrek
  • Ruime groente lade

Minpunten

  • vriesvak moet je goed aanduwen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-11-2021

Beste Diane,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven en u zo tevreden bent over de vele ruimte in deze koelkast. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

M. M. 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooie koelkast + vriesvak voor een betaalbare prijs

Geschreven voor: ETNA KVV128 zwart

Algemene score

7,0
Een erg mooie / ruime en betaalbare koelkast.
Echter, door de ronde afwerking van de bovenkant van de deur, kan de deur van mijn magnetronoven die er op staat niet open.

Hierdoor moet ik eerst de koelkast deur openen om vervolgens mijn magnetronoven te kunnen gebruiken

Dit is erg jammer sinds ze bij elkaar passen en er mooi uitzien samen.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Ruimte
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Afwerking bovenkant v/d deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-06-2021

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite neemt om het plaatsen van deze mooie review, hartelijk dank hiervoor. Vervelend dat wat je voor ogen had, de magnetron op de koelkast, niet passend is. Bij deze koelkast met urban design is er gekozen voor een ronde vorm van de koelkast deur.

Wij wensen je veel “koel” plezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Alexandra 20-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVV128 zilvergrijs

Algemene score

9,0
Ik had te weinig koelruimte in mijn inbouwkoelkast en wilde er een extra koelkast bij hebben. Eén die niet teveel ruimte in zou nemen en niet groot zou ogen. Met deze Etna een uitstekende keuze. Koelt goed, geen lawaai en onverwacht veel ruimte. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • koelt uitstekend
  • weinig lawaai
  • voor een relatief kleine koelkast, veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-06-2021

Beste Alexandra,

Bedankt voor je review. Wij vinden het fijn om te lezen dat de koelkast, de KVV128 van ETNA, aan je verwachtingen voldoet. Veel (koel) plezier gewenst met de aankoop.

Met vriendelijke groet,
Alice Webcareteam ETNA

Reageer