Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV161 rvs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**o@h**t.nl 10-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

10,0
Ik zocht een dubbeldeurs koelkast. Woon alleen en heb een kleine portemonnee Heel blij met mijn mooie nieuwe koelkast van Etna. Mooie koelkast voor een klein prijsje!!

Pluspunten

  • Ruime vriesladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

R. 20-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Mooie, ruime koelkast. Met de goede hoogte om nog iets op te kunnen plaatsen. Verder is hij zo goed als geluidsstil, afgezien het koelen zo nu en dan maar ook dit geluid is verwaarloosbaar, en kan erg koud. Top koelkast! Zeker voor de prijs.

Pluspunten

  • Hoogte
  • Geluid (weinig)
  • Ruimte

Minpunten

  • Deur draaien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het geluidsniveau en ruimte van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

francisca 08-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

dame etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

8,0
Ik kreeg hem van mijn dochter, hartstikke lief
het is een kleine koel-vries , precies groot genoeg voor mij
zou ook voor een 2 persoons huishouden kunnen

hij maakt zowat geen geluid, mijn oude koel-vries was ruim 25 jaar oud en maakte geluid als een oude beer
deze niet , deze is stil .
ik ben er blij mee

Pluspunten

  • stil
  • mooi ding

Minpunten

  • lastig deur omdraaien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste Francisca,

wat een mooi cadeau, inderdaad hartstikke lief!
Leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Wat fijn dat jij die oude beer in hebt kunnen ruilen voor deze dame!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

v**8@g**l.com 16-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna vertouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
wij hebben deze koel/vriescombinatie aangeschaft omdat hij voor ons (2 personen) wat meer ruimte heeft dan dan de vorige en ook omdat hij 3vriesvak lades heeft zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • ruim
  • niet te groot

Minpunten

  • energieverbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte mogelijkheden van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**d@g**l.com 05-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

7,0
Mooie stevige robuuste koelvriescombinatie met heel veel ruimte binnen mooie verlichting gaat makkelijk open en dicht.

Pluspunten

  • veel ruimte binnen
  • mooie verlichting

Minpunten

  • best breed
  • lastig waterpas te krijgen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 06-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over deze "robuuste" koelvriescombinatie. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA.

Reageer

w**n@z**o.nl 24-08-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
extra koel vries combi voor erbij in de bijkeuken prima prijs ook en ziet er ook nog goed uit
Officiele reactie van Atag 25-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling. Wat fijn dat deze goed 'uitziende' koel/vriescombinatie prima bevalt. ;-)
Wij wensen je veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal
Webcare ETNA

Reageer

White Flower 22-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed ,een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

10,0
Mooie uitsraling,
Hele fijne koelkast ,
Ruim genoeg voor 2 personen.
Ledlicht binnenin
Makkelijk regelbaar
Mooie koelkast voor mooie prijs.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de prijs- kwaliteitverhouding. Bedankt voor de mooie review met maximale score. Wij zijn erg blij met de 10!

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA.

Reageer

j**n@g**l.com 02-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

8,0
Mooie koel-vries combinatie. Fijne handgreep om de koelkast te openen. Veel opbergruimte. Ook handig dat hij niet te hoog is, kan je er ook nog wat opzetten.
Prettig licht in de koelkast.
Enig nadeel is dat hij geen piepje geeft wanneer je hem vergeet te sluiten.

Pluspunten

  • Prettig licht
  • Veel ruimte
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen piepje bij vergeten te sluiten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze leuke review.
Fijn om te lezen dat het mooie design, de ruimte en de verlichting van de koelkast jou zo goed bevallen.
Jouw feedback over het piepje bij vergeten te sluiten van de deur nemen wij mee, er is altijd ruimte voor verbetering!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Hans 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voldoet aan onze wens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Prima koel/vriescombinatie welke voldoet aan onze wens.
Strakke combinatie met modern uiterlijk

Pluspunten

  • breedte (55 cm past precies)
  • modern uiterlijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat deze koel/vriescombinatie aan jullie wensen voldoet en dat het design ook bevalt!
Wij wensen jullie nog veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h**e@g**l.com 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit voor een nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
De ETNA KCV161RVS is een sterk product voor een bijzonder redelijke prijs.
Moderne strakke vormgeving, niet pompeus, praktisch, ruim en zuinig

Twee dingen zouden dit model aantrekkelijker maken.
2 gelijk gemodelleerde voetjes, die even ver naar voren komen en beter aansluiten bij de vormgeving.
De geluidsproductie is gemiddeld maar ook niet meer dan dat. Vooral de hoge tonen kunnen beter gedempt worden, wat een rustiger indruk zal maken.

Pluspunten

  • gevoel van kwaliteit
  • vormgeving
  • zuinig
  • praktische indeling

Minpunten

  • mag wat stiller
  • ongelijke voetjes voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een mooie score, een 9! Bedankt.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design, gebruiksgemak en natuurlijk de indeling van de koelkast.
Wij zijn altijd blij met feedback, wij dit dan ook meenemen om onze producten te verbeteren.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Etna eigenaar 07-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Redelijke koelkast met relatief veel vriesruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

7,0
Prima formaat voor 1 persoonshuishouden; niet te groot en niet te klein. Naar verhouding veel vries tegenover koel,vergeleken met andere typen. Afwerking kan beter. Koperen draad kwam tegen een andere leiding aan waardoor hij constant ratelde bij het aanstaan van de motor. Daarnaast een groot minpunt: er is maar 1 verstelbare voet (linksvoor). Rechtsvoor is een stabiele poot en achter zijn twee wieltjes. Leuk inventief systeem voor het verplaatsen, maar bij een oud schuin huis zoals ik heb is de koelkast niet waterpas te krijgen. Als ik dit had geweten was ik mogelijk voor een andere gegaan.

Pluspunten

  • Vries
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Maar 1 stelvoet
  • Afwerking niet A-kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de ruimte en indeling van de koel- vriescombinatie.
Fijn dat je hebt kunnen vinden waar het geluid vandaan kwam, en dat jij dit op hebt kunnen lossen.

Wij wensen jou heel veel koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**e@l**e.nl 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Heb voor mijzelf deze koel-vriescombinatie aangeschaft omdat het de perfecte maat voor mij is. Ben n.l. nogal klein maar kan overal bij. Het is een prachtig design met luxe uitstraling. De deur kun je ook naar links omzetten wat erg handig is. De extra accessoires zijn er bijgeleverd + ook een duidelijke beschrijving met tekening. Het geluid (decibels) is nauwelijks hoorbaar wat bij andere koelkasten nogal eens lawaai geeft. Het geeft meer dan voldoende ruimte voor koelen en vriezen met 3 lades. De verlichting is ook fijn, zit n.l. bovenin wat betekent dat je lichtval hebt in gehele koelkast. Het geheel is van goede kwaliteit dus raad ik het aan iedereen aan. Geschikt voor 1 tot 2 personen. Ik ben dik tevreden.

Pluspunten

  • Meer dan voldoende koel en vriesruimte
  • Een mooie maat koelkast voor kleinbehuisden
  • 139 decibel dus bijna geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en ruimte van de koelkast. Dat jij tevreden bent met jouw aankoop is waar wij het allemaal voor doen.

We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Maria 13-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
koelvries combinatie, erg mooi design, goede
indeling, veel ruimte, led verlichting en diepvries met 3 ruime lades . Erg blij mee, zeker een aanrader

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste Maria,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de handige indeling, de goede verlichting en de ruimte van de KCV161RVS.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Rosalie 02-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

10,0
Fijne koelkast! Was erg moeilijk om een fijne middelmaat koelkast te vinden die in onze kleine keuken past, maar deze past perfect. Ruim zat voor een tweepersoonshuishouden en mooi stil. Al met al dik tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • derde vriesvak
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-05-2022

Beste Rosalie,

Wow, een 10! Bedankt hiervoor.
Wat fijn dat de afmetingen van deze koel-vriescombinatie zo perfect in jouw keuken past.
Wij zijn blij dat het geluid en gebruiksgemak van het toestel jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van de KCV161RVS.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

f**e@i**d.com 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

10,0
Werkt perfect hoort hem niet zo stil is hij mijn ouders hadden vroeger al Etna gasfornuis dat zegt genoeg ben zelf uit 1951ge zo door

Pluspunten

  • Goede uitstraling
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wauw, een geweldig cijfer heb je gegeven. Daar worden wij blij van.
Wat leuk dat je voor de koel/vrieskast van ETNA hebt gekozen en tevreden bent over het de uitstraling en het weinige geluid. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Aanrader 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanbeveling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Mooi om te zien weinig geluid goede indeling fijne verlichting koelt en vriest goed zijn er blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen u veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

a**s@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Vandaag de nieuwe Etna koel/vriescombinatie ontvangen.
Zodra uit de verpakking was ik al mega enthousiast. Prachtige RVS uitstraling,mooi compact 1.61cm hoogte.
Zéér zéér tevreden.
Een aanrader voor vele die een niet te grote keuken hebben.

Pluspunten

  • 9 uitstraling
  • 9 compact

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

w**g@h**l.com 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima en zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Etna koel/vriescombinatie. Mooi van buiten en binnen en ook ruim.
Ik kan er genoeg in kwijt. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou deze zeker aanraden aan een ander.
Ik hou ook van Nederlandse producten.

Pluspunten

  • Ruimte genoeg
  • Geluidsniveau is goed.

Minpunten

  • nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze review. Wat fijn dat de koel/vriescombinatie genoeg ruimte heeft en u het design mooi vindt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcaretema ETNA

Reageer

a**n@h**l.com 07-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Betreft kwaliteit/prijsverhouding is deze koel/vriescombinatie een goede aanvulling.
De koel/vriescombinatie doet waar die voor gekocht is. Mooie strakke uitstraling, met een mooie inzichtelijke indeling.
Zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • prijs
  • degelijk materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de indeling van de KCV161.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Frenk62 26-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De prijs meer dan waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV161 rvs

Algemene score

9,0
Zocht een bepaalde maat koelvriescombinatie met genoeg ruimte deze vond ik in de ETNA KCV161RVS. Omdat vanwege de afmetingen van mijn keuken niet alle koelkasten kwijt kon, zag ik deze staan, ben er zeer tevreden mee,goede uitstraling, goede handleiding en evt deur (links of rechts draaiend) omwisselen is gemakkelijk zelf te doen veel ruimte in koel en vriesgedeelte en belangrijk heel erg stil vanwege open keuken
Aanbeveling want prijskwaliteit scoort deze ETNA KCV161RVS een dikke 10

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Veel ruimte koel en vriesgedeelte
  • Draairichting deur makkelijk zelf te doen
  • Je hoort hem bijna niet zo lekker stil
  • Prijs/kwaliteit een aanrader

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Frenk,

Bedankt voort het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de ruimte en uitstraling van de koelkast.
Fijn dat je de koelkast aan beveelt voor andere.
We wensen je veel plezier met de koelkast.

​Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews