Bosch KGV33VWEAS wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV33VWEAS wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Haarlem 11-07-2021

Prima

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Degelijk ruim gmakkelijk in te delen geluidarm
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Goed 09-07-2021

Goed maar er ontbreken wel wat dingen

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed , maar er ontbreken dingen en er was iets afgebroken
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Etienne 08-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader - Zuinig, ruim en koelt de producten goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Ik ben uiterst tevreden over de koelkast. Het maakt weinig geluid, energie zuinig en is groot genoeg voor een huishouden van 4 personen. Het enige nadeel is, wat velen al beschrijven, dat de flessen bij het open van de deur gemakkelijk eruit vallen maar hier heb je een makkelijke/goedkope oplossing voor en zou je niet moeten weerhouden om de koelkast aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v**r@g**l.com 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ja typisch Bosch apparaat goed en doordacht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
Weer vanouds Bosch zoals de inrichting is, goed doordacht en strak! Nog wel 1 toevoeging die ik fijn vind en dat is het aparte (wijn) flessenrekje. Die kan je strak onder een andere legplank zetten zo zo maximaliseer je de ruimte. En omdat ze voorgevormd zijn rollen de flessen niet opzij. ik vind dat een fijn rekje!.

Pluspunten

  • led verlichting in het midden van de koelkast
  • inrichting legbladen
  • apart flessenrekje
  • lang aansluitsnoer

Minpunten

  • maar 3 opbergvakken in de deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

filip.perschke@gmail.com 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Great fridge. Works perfectly. Very quiet. Freezes stuff very fast. When I started it for the first time I could freeze something after only 4h.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouke 06-07-2021

Prima apparaat, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima koel-vries combinatie, ideaal voor gezin tot max. 4 personen. Bekende Bosch kwaliteit!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Zakaria 06-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie model en maakt geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Een heel mooie model, hij maakt geen lawaai, het openen van het deur is heel fijn vooral voor de kinderen, en ruimte genoeg.

Pluspunten

  • De openen van het deur

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ger 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koel/vries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
Fijne grote koel/vries combinatie goede indeling met flessenrek ideaal. Ook de groente lade in te stellen op vochtigheid dat is fijn.

Pluspunten

  • Groot
  • Vochtigheid instellen groentelade
  • Flessenrek

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
Mooi design hij is mooi, degelijk en gemakkelijk in gebruik.
Fijne ruime koel vries combinatie heel stil ook

Pluspunten

  • stil
  • ruim
  • mooie led verlichting
  • makkelijke temperatuur regeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Feri 04-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Bosch is al een top merk met altijd goede kwaliteit voor de prijs die je krijgt !
Prijs en kwaliteit in verhouding dikke 10 en cash back 75 euro 😍. Ik raad dit product aan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre uit delft 02-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit verhouding gaf de doorslag veel koelkasten onder de 550 vergeleken . goede inrichting van de boven en onder kast fijn. led licht , goede koeling,? deur heeft handgreep ingebouwd dat miste ik in andere koelkasten

Pluspunten

  • goed ontwerp
  • koelt goed

Minpunten

  • motor mag. zachter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Werner 30-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch koelvermogen

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Goede snelle bestelling online gedaan en binnen 5 min ben je in het bezit van een mega koelkast voor weinig geld..ook de cashback van Bosch was 2 min geregeld..toch weer €75 minder !!

Pluspunten

  • Eerder al 20 jr een Bosch gehad..top aankoop
  • Mega ruimte, makkelijk in en uit laden

Minpunten

  • Zwaar apparaat
  • deur moet nieuwe hogere beugel voor flessen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H Wassenaar 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koel capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Prettige koel/vries combinatie
Een goede koel capaciteit
Ruime koel gedeelte
Mooie uitstraling
Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch kgv33vweas 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch kgv33vweas koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
Super mooi en handig en betaalbaar van Bosch en mooi uiterlijk mooie uitstraling en praktisch in gebruik

Pluspunten

  • Mooi
  • Goedkoop
  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

john klink 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel/diepvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
mijn vrouw en ik hebben voor Bosch gekozen omdat dit een zeer betrouwbaar product is waar we hopelijk weer jaren plezier van gaan hebben.De vorige koel/diepvries combinatie heeft er na ruim 22 jaar de geest gegeven en nooit problemen mee gehad.We hebben zelfs de deuren van rechts naar links draaiend zelf gedaan zonder problemen ging heel makkelijk dus top product.

Pluspunten

  • veel ruimte en makkelijk flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

,kOELVRIES COMBINATIE KGVWEAS 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een vooruitgang vergeleken met mijn oude koellkast!

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Het koelgedeelte is zonder meer royaal te noemen en op diverse manieren goed in te delen.
De vriezer is zonder meer ideaal met drie laden ,waarvan de onderste zeer geschikt is om grote hoeveelheden verse levensmiddelen als vlees,vis ,groenten en fruit in te vriezen, als het voordelig te koop is.

Pluspunten

  • Ruim voldoende berging
  • snellle koeling en vriesmogelijkheid

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Smulders 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP INTERIEUR !!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

10,0
Bosch is kwalieit !!
ik werd gelijk verliefd op het interieur 😍 Je zou haast in de verleiding komen om de deur open te laten staan😉
Het is ook een stílle minnaar.

Pluspunten

  • mooi interieur
  • geruisloos
  • goede verdeling van de ruimte
  • kwaliteit voor een lage prijs

Minpunten

  • nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yam 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
Het was een goede prijskwaliteitverhouding. Lekker ruim van binnen. Hij zier er mooi strak uit van buiten sluit mooi aan bij de keukenkasten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

andre uit delft 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit verhouding gaf de doorslag veel koelkasten onder de 550 vergeleken . goede inrichting van de boven en onder kast fijn. led licht , goede koeling,? deur heeft handgreep ingebouwd dat miste ik in andere koelkasten

Pluspunten

  • goed ontwerp
  • koelt goed

Minpunten

  • motor mag. zachter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Schelm 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nieuwe generatie koelkast, mooi strak en fris

Geschreven voor: Bosch KGV33VWEAS wit

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit. Uiterlijk strak en geen poespas. Veel zuiniger dan onze oude. Gekozen o.a. op de diepte van 65 cm , helaas ben ik vergeten dat er ook nog ruimte nodig was voor de stekker en het stopcontact. Beetje dom.

Pluspunten

  • kwaliteitsmerk Bosch
  • verlichting
  • prijs-kwaliteit
  • uiterlijk
  • zuinig

Minpunten

  • mis een flessenhouder in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews