Bosch KGV362LEA aluminium - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV362LEA aluminium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raslan 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Kwaliteit in de industrie.
Mooi design en Mooie nette koelkast
Hij heeft geen stem.
ik vind de boch KGV362LEA heel erg mooi er uit zit en het geluid db Van het koelkast is heel erg zacht ik ben echt tevreden met ons nieuwe Boch koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mahmoud 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Het werkt stil en is erg cool naast een comfortabele binnenruimte, aantrekkelijke kleur en ergonomisch ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader en lekker goedkoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

8,0
Goed apparatuur die goed koeltt en de vriesvakken zijn ook lekker ruimm ik raak al me boodschappen erin kwijt yeah!

Pluspunten

  • Ruim
  • Betaalbaar
  • Koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieza 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

8,0
Stille koelkast. Het exterieur is erg kwetsbaar en deukt snel. Het zou makkelijker te openen zijn als er handvatten aanwezig zouden zijn.

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Exterieur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Thea 04-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Het apparaat heeft veel ruimte. Heeft een prettige hoogte. En bezorgers waren erg vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mell 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte hoeveelheid ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik een grote koelkast en vriezer nodig had, en ik shoptte met een budget. Dit is de beste keuze geweest! Het ziet er super netjes uit en er is genoeg ruimte voor het eten van het hele gezin.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Koelt snel af
  • Mooi uiterlijk
  • Budgetproof

Minpunten

  • Geen minpunten:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denzel 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
Deze koelkast hebben mijn vrouw en ik aangekocht, we zijn er meer dan tevreden over!
Deze koelkast van het merk Bosch is perfect qua prijs/kwaliteit/design!
Omdat deze (volgens ons) toch net iets kleiner is dan andere koelkasten maakt dit het gebruiksgemak fijner.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Design
  • Prijs
  • Verbruik
  • Grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paritosh 31-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Felling like a Boss with Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV362LEA aluminium

Algemene score

10,0
We bought our first refrigerator in the Netherlands from Bosch, Bosch doesn't need an introduction when it comes to appliances.

The refrigerator looks pretty darn good.

Pluspunten

  • Space
  • Good looks
  • Durable

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer