Liebherr CNBS 3915 Comfort - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNBS 3915 Comfort op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Hesselman 20-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer een ander merk als Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

9,0
We hadden hiervoor eenzelfde koelvries combinatie. Bij deze kunnen flessen rechtop in de deur staan wat heel prettig is bij vooral wijnflessen die nog wel eens kunnen lekken.
Weer voor Liebherr gekozen, omdat we daar zeer tevreden over zijn.

Pluspunten

  • Grootte
  • Flessen kunnen in de deur
  • Goede indeling
  • Kleur is mat ipv glanzend

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**a@u**l.nl 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weer blij met mijn Lieberman koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

10,0
Voor dit product gekozen omdat deze 4 vrieslades heeft.
Ik had deze hiervoor ook maar dan in wit maar die was niet meer leverbaar.
De antracietkleur is erg mooi en ook dat de buitenkant volledig van metaal is, zelfs de handgrepen.
De binnenkant bestaat uit houders met glas en is veel steviger dan kunststof.
Enige nadeel is de energieklasse E.
Prijs- kwaliteitsverhouding vind ik prima.

Pluspunten

  • Buitenkant metaal
  • Flessenhouders glas
  • Vriesgedeelte glasplaten en lades

Minpunten

  • Energielabel E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

k**r@g**l.com 14-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast met vriesladen voor een gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

10,0
Na meer dan 20 jaar (!!) trouwe dienst hebben we de Liebherr koelkast zonder twijfel meteen vervangen door de nieuwe variant. Opnieuw met vier vriesladen (no frost) en heel veel koelruimte erboven.

Het superstrakke model in rvs zwart uitvoering staat te pronken in de keuken. Hopelijk weer voor zoveel jaren!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Hoogte
  • No frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I**9@g**l.com 08-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

8,0
Een mooie koel- vriescombinatie om te zien, het oog wil toch ook wat.

De koelkast is zeer ruim en door de glazen plateaus goed schoon te houden. Er zit een prettige heldere verlichting in de koelkast.

De vriezer heeft vier laden wat voor mij een vereiste is voor een koel- vriescombinatie.
Er is maar één nadeel aan de combinatie en dat is dat de onderste vrieslade geen "blokkade" heeft waardoor je deze er zeer makkelijk volledig uittrekt met het gevolg dat deze op de grond ligt.

Maar over het geheel gezien ben ik zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Heldere verlichting
  • Vier vriesladen
  • Ruime koelkast

Minpunten

  • Geen blokkade onderste vriesla

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin van der klooster 03-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr CNBS 3915 Comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

10,0
De keuze om weer een liebherr te nemen was eigenlijk heel gemakkelijk. Vanwege de eerdere aankoop van de lKP 1960-60B (koelkast inbouw) daar heb ik ook een review over geplaatst op kieskeurig. Het apparaat is gewoon stil en heeft een ruime indeling en bovendien 4 laden om spullen in te vriezen wat op zich heel prettig is veel ruimte dus. De prijs is natuurlijk wat hoger maar je koopt gewoon een stukje kwaliteit. verder een meer dan prima koelvriescombinatie zeker aan te raden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H Niebeek 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

10,0
Een zeer mooie strakke koelvriescombinatie. Ben er heel blij mee,en met die 7 jaar extra service is dat SUPER geregeld

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Hebben we niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 07-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koelvriescombinatie

Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

8,0
Lang gezcoht naar een koelvriescombinatie met extra vriesruimte. Keuze uiteindelijk gevallen op deze prachtige Liebherr. Niet de goedkoopste maar superdegelijk egbouwd. Zelf deur omzetten koud kunstje.

Pluspunten

  • enorme vriesruimte
  • prachtige stijl

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

herma57 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Geschreven voor: Liebherr CNBS 3915 Comfort

Algemene score

8,0
Een beauty van een koelkast, buiten dat, veel ruimte en handig, ook het licht is veel beter dan mijn oude Liebherr koelkast. Ik wist dus al dat ik er blij mee zou zijn, want deze is vergelijkbaar met de oude koelkast. Ik kom iets minder goed uit met de indeling nu en heb 1 rekje niet kunnen plaatsen daardoor. Ook had ik gehoopt dat de vakjes in de deur, helemaal dicht zouden zijn, omdat kleine dingen er uit (kunnen) vallen, het is wel iets beter nu, maar niet helemaal dus helaas. Ik hoor hem helemaal niet!, dus dat is super. Kortom héél blij met deze aankoop! (in ieder geval tot nog toe.) Een aanrader.

Pluspunten

  • mooi, ruim, geluidloos
  • groenteladen op wieltjes!
  • fors vriesgedeelte
  • deuren openen/sluiten heel soepel

Minpunten

  • vakjes deuren gedeeltelijk open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer