Bosch KGV36VWEA wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGV36VWEA wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**0@g**l.com 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanbeveling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

9,0
De mooiste koelkast tot nu toe.heel koud en stil. En ook lekker groot, heb hem los in de keuken want een koelkast is ook een soort meubelstuk.

Pluspunten

  • Groot en mooi design
  • Koud

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kitty 17-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

9,0
Fijne ruime koelkast. Het licht is ook heel mooi. Ik heb echter 1 minpuntje. Het rekje waar de flessen in kunnen liggen is wat krap. Gemaakt op de kleine dunne fris flessen. Er zijn 5 plaatsen, maar er passen er maar 4 in. Verder is de koel vries combinatie prima. Ben er blij mee. Gr xxxxx

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S**f@h**l.com 22-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na paar maanden in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

8,0
Een goede koelkast. Doet zeker hetgeen waar hij voor gemaakt is. Maakt alleen meer herrie dan de vorige, die ik ruim 16 jaar heb gebruikt. Had ik niet verwacht.

Pluspunten

  • Koelt goed, zeer goed
  • Mooi

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Kitty 29-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

9,0
De koelkast ziet er mooi uit. Hoog, wat ik graag wilde. Mooi led licht. Fijne grote vries laden. En fijne schappen in het koel gedeelte. En die groente/fruit lade is super groot.. al met al...hebben we 'n goede keuze gemaakt. Ik ben er blij mee. Gr. Kitty

Pluspunten

  • Mooi licht
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hasan 07-07-2021
  • Product gekocht

Heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

10,0
Heel goede koelkaast en zuning en flexibel veel ruimte stilte mooi super leuk heel leuk gooed koop en

Reageer

Theo Vriezen 05-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

8,0
Werkt goed. Heel tevreden over. Praktische indelingen. Handige flessenrek. Producten in groentela goed zichtbaar. Geluidsarm. Mooi weggewerkte handgrepen. Handige verstelbare schappen in de deur, kort gezegd: wij zijn tevreden.

Pluspunten

  • Meest wat bovenstaand beschreven.

Minpunten

  • Kan zo niet benoemen

Review criteria:

Goed

Reageer

Koel/vriescombinatie 16-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gertuisloos

Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik deze koel/vriescombinatie er beter uit vond zien, dan de Liebherr die ik eigenlijk wilde kopen. Ook de prijs is een een meevaller. Met daarbovenop de actie van Bosch, 75,00 euro retour is een leuke meevaller.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • een groentelade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marga 14-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duurzaam, mooi en vertrouwd.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

10,0
Onze uitstekende ervaringen met verschillende apparaten van Bosch hebben ons er toe besluiten deze koel/vriescombinatie aan te schaffen.
De combinatie heeft een handige en mooie indeling, is duurzaam en heeft een goede vormgeving.

Met hartelijke groet,
Marga

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Vertrouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sito 04-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Geschreven voor: Bosch KGV36VWEA wit

Algemene score

10,0
Ik hoef nooit lang na te denken als ik een huishoudelijk app. koop. Altijd Bosch, geldt ook voor mijn gereedschap. Een compleet veilige en goede keuze.

Pluspunten

  • Mooi
  • degelijk
  • functioneel
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer