Liebherr CU 2831 wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CU 2831 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**n@k**l.nl 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koelvriescombinatie die doet wat je ervan mg verwachten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
Ik vind de koel vries combinatie een mooie strakke vorm hebben.
Wij hebben deze aangekocht omdat deze bij ons in de kelderkast staat in een hoekwoning,
met een muur aan de oostkant.
Hiervoor hadden we een Miele die een omgevingstemperatuur had van 16 tot 18 graden Celsius en hierdoor de motor niet meer aansloeg . Hierdoor werden onze levensmiddelen te warm
De Liebherr heeft een omgevingstemperatuur van 10 graden en in de korte tijd dat we deze hebben prima zijn werk doet.
Klein minpuntje is voor het openen van de deur moet je lichtjes door je knieën gaan om bij het handsvat te kunnen komen.
Voor de rest mooie kast met een heldere verlichting aan de binnenkant en tal van mogelijkheden waarbij je via de verplaatsbare glasplaten een prima indeling kan creëren. Kortom een mooie kast waarmee we tot nu toe zeer gelukkig zijn.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Indeling

Minpunten

  • Handsvat deur te laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Millie 27-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
Goed product tegen een goede prijs. Voelt degelijk aan, koelt zeer goed. Het koelgedeelte wat vaker gebruikt wordt, zit aan de bovenkant. Dit is wel zo praktisch. Alles staat op ooghoogte. Enige minpunt is, dat er geen fysieke handgrepen aan de bovenkant van de deuren zitten. De greep voor het openen van de koelkastdeur zit aan de onderzijde van de deur. Dit is minder praktisch.

Pluspunten

  • koelt goed
  • ruim
  • degelijk

Minpunten

  • geen handvaten voor openen deur
  • greep koelkastdeur aan onderzijde (zit laag)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Floris 18-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede koel- vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Koelkast is groot, biedt veel ruimte. Het apparaat bevalt uitstekend. Fijn dat ik niet meer hoef te bukken, zoals bij mijn vorige koelkast. Goede service vanuit Elektro World Gorinchem.

Pluspunten

  • Grote vakken
  • Veel ruimte
  • Niet meer bukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**e@g**l.com 10-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkastcombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
Een prima koelkastcombi die doet wat het moet doen en precies past in de ruimte die wij er voor bestemd hadden en dat voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • doet wat het moet doen

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**f@h**l.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Dit is een heel goed product. We zijn er tevreden mee en ze geven goede adviezen en garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**a@l**e.nl 24-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne koelkast/vriezer maar mis wel een handgreep. De greep die er zit is aan de onderkant
van de deur dat is erg onhandig omdat je dan krom sta, zelf open ik hem aan de bovenkant maar
dat is niet de bedoeling.

Pluspunten

  • geluidloos

Minpunten

  • mis de handgreep

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**d@z**o.nl 07-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Topper!,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
Ik heb de koelkast van mijn zoon en schoondochter gekregen. Mijn vorige koelkast maakte een vreselijk lawaai. Ik was er aan gewend . Zij woonden bij mij in ,aangezien hun huis nog niet klaar was. Ze vonden het een een irritant lawaai . Nou zij hebben de koelkast besteld. Was een verrassing. Ik ben er erg tevreden mee. En heel blij . Mooi aanwinst in mijn keuken. Top.

Pluspunten

  • Mooie indeling

Minpunten

  • Uitkijken dat de deur goed sluit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wyly 07-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

7,0
Mooi design, koelt goed. pas 2 dagen in huis, maar tot op heden goede indruk. Voor mensen die erg dicht bij de koelkast bv zitten, denk aan studentenkamer etc, de koelkast is wel wat gehorig. dat verbaasde mij anno 2021.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Gehorig op korte afstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

v**r@l**n.nl 29-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een topper op kantoor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
Een geweldige koelkast, de vakindeling is makkelijk aan te passen en het apparaat koelt en vriest subliem. Het is een aanwinst op ons kantoor en voorziet ons van heerlijke koude drankjes en ook de melk voor de capuchinno blijft heerlijk koel. Gewoon een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arlette 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, ruime koelvries combinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Deze koelvries combi voldoet volledig aan de verwachtingen! Hij is erg ruim, koelt heel erg goed en heeft ook twee ruime vrieslades. De indeling in de koelkast is ook erg logisch, maar ook gemakkelijk aan te passen! Verder is deze qua geluidsniveau ook erg laag!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Koelt heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

P.Kaaij 06-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanschaf Liebherr koel/vries combinatie.CU 2831

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze koel/vries combinatie gekocht om het strakke uiterlijk en mijn vorige
liebherr combinatie heeft 18 jaar zonder ook maar 1 keer stuk te gaan gedraaid.
Grote klasse.

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • stille motor
  • is het geld zeker waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Braveheart 20-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geluidarm en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
handgreep van het koelgedeelte zit voor ons te laag.
Kan niet zo laag onder de greep komen.
Vandaar op de deur een handgreep geplakt.

Pluspunten

  • geluidarm

Minpunten

  • handgreep koelgedeelte
  • vriesgedeelte wat klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

I.V.H. Lakens-Van Belleghem 19-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Witgoed = Kwaliteit!

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
De koelkast straalt één en al kwaliteit uit; dat merk je al als je de deur opent en de prachtig verlichte binnenzijde ontdekt. Ruim, licht en héél steriel. De koelkast staat zeer stabiel en maakt geen (bij)geluid(en). De indeling is flexibel en voor iedereen is er wel een indeling te verzinnen. Eén punt van aandacht: de deur wel echt dichtdoen. De deur valt namelijk niet uit zichzelf dicht.
Een aanrader voor iedereen die een betaalbare kwaliteitskoelkast wenst!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Stabiliteit
  • Ruimte binnenzijde
  • Heldere verlichting

Minpunten

  • De deur écht dichtduwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lianne 22-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelkast in perfect formaat voor 2 persoons huidhouden. Zowel de koeling als vriezer werken goed. En de koelkast maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Stil
  • Formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede levensduur en productkwaliteit (ervaring)

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Wij hadden er al 1 van Liebherr en die is zeer lang meegegaan (20 jaar), nog steeds niet kapot (behalve dat rubbers nu minder werden) maar wilde graag een nieuwe, mede omdat het huidige formaat beter past bij onze samenstelling nu. Dus ik verwacht weer zeer lange tijd plezier te gaan beleven aan dit kwalitatieve product.

Pluspunten

  • zeer goede kwaliteit
  • functionele indeling
  • mooi formaat
  • lange levensduur (had er 1 (20 jaar) wilde nieuwe
  • goede stevige grepen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harma 25-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne koel-vries combinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

10,0
Wat een gevoel van luxe geeft deze koel- vries combinatie; heel ruimtelijk in te richten, mede dankzij het flessenrek.
Verder mooie heldere verlichting en hij functioneert bijna geluidloos.
Dikke aanwinst voor onze keuken en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Ruimte en licht
  • Geruisloos energiezuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelvriescombi 22-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvries Combi

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

8,0
gekozen vanwege ruimte en formaat. Mooi koelcombi goed afgewerkt met o.a flessenopbergrek. En hij is praktisch geruisloos

Pluspunten

  • zuinig
  • ruim en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie form uitstraling.

Geschreven voor: Liebherr CU 2831 wit

Algemene score

9,0
Voor een 1 persoons huishouden is deze koel/vries ijskast een prima investering. Niet te groot of te klein. En een goed en betrouwbaar merk is. Tevens geluidsstil en zuinig in stroom gebruik is. Vandaar mijn keuze voor deze koel/vries ijskast van Liebherr.

Pluspunten

  • Zeer stil in open ruimte
  • Zuinig in stroom gebruik
  • Mooie strakke uitstraling
  • Diverse kleuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer