Liebherr CP 4313-22 wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CP 4313-22 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**e@g**l.com 27-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Zeer goede en degelijke koel vriescombinatie. Voldoet aan de verwachtingen en werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**9@o**k.com 01-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
De koel-vries combinatie is vrij snel op gewenste temperatuur (getest met een geijkte thermometer).
Deur-alarm werkt ook goed, ook als de deur gesloten lijkt, maar toch net niet is gaat het alarm af :)
Weinig tot geen ijs aanslag in het vriesdeel.

Pluspunten

  • Ruim
  • No frost
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Geen flessenrek (staat ook in de omschrijving)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hartog 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr voor duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Mijn oude Liebherr koelvriescombinatie van 32 jaar oud vervangen door een zuiniger model n.l. de 4313-22, heb deurwissel toegepast wat heel eenvoudig was. Ziet er keurig uit en hoop er net zolang plezier van te hebben als de vorige. Speciaal gekocht voor in de schuur vanwege de dualfrost!

Pluspunten

  • dualfrost
  • indeling en koelsysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**m@h**l.com 19-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat ?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, handige onafhankelijke bediening.
Staat in de schuur, het mooie van de liebherr is dat hij bij 0 , 10 of 16 graden zijn werk blijft doen, en niet uit gaat.
Lades van de vriezer ook veel ruimte net als de koelkast zelf . Voor mijn 5 sterren👌👌
En de 7 jaar garantie is natuurlijk ook super.

Pluspunten

  • Onafhankelijk koelen en vriezer bedienen
  • Veel ruimte
  • Bijna geluidloos
  • 7 jaar garantie
  • Kan in een schuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**d@q**t.nl 21-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tot nu toe goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

7,0
ruime koelkast en energiezuinig. betaalbaar en hopelijk ook duurzaam. Tot nu toe prima maar we hebben hem pas 2 weken in huis.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • betaalbaar
  • ruim

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k**s@h**l.com 20-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

uitkomst voor garage te plaatsen !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
hallo ,mijn laatste diepvries was een pijnhoop doordat ik hem in de garage had geplaatst was hij niet geschikt!
Vervolgens LIEBherr gekocht die wel geschikt is voor garage en tot 0 graden kan blijven functioneren zodat ik geen verwarming hoef te plaatsen !

Dus super en geen extra energie kosten garage !

Mvg;

Pluspunten

  • plaatsen in garage zonder verwarming
  • invriezen tot - 30graden { top }

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g**4@k**l.nl 20-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koel & vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Perfecte koelkast, werkt uitstekend , beter kan ik het niet hebben. Alles mooi afgewerkt, is voor mij is Liebherr ongetwijfeld de onbetwiste specialist in koelkasten en diepvriezers.

Pluspunten

  • Werkt uitstekend
  • Mooi afgewerkt, duidelijke handleiding erbij
  • Een echte aanrader

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c**a@h**e.nl 23-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zonde dat dit mooie design-apparaat in de garage staat!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Deze koelvries-combinatie heb ik als 2e apparaat aangeschaft en staat in mijn garage ter vervanging van een oud, nog wel werkend apparaat van inmiddels 38 jaar(!!). De belangrijkste reden voor deze vervanging is de energiezuinigheid, maar het design en de gescheiden temperatuurregeling zijn van hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Prachtig designkast.
  • Overzichtelijke display.
  • Heldere binnenverlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**5@l**e.nl 15-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel-vriescombinatie gekocht, vanwege het lage energieverbruik en de indeling.
Ook het geluidsniveau is prettig

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Laag energieverbruik
  • Indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@g**l.com 14-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppie....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

10,0
Een top koelvriescombinatie, heel veel ruimte en makkelijk om schoon te maken..👌🏼👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Fijne koel-vries combi. Wat ons opviel waren de dikke deuren en 1keer ingesteld blijft de temp. constant.

Pluspunten

  • Dikke deuren
  • Koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**r@g**l.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

10,0
Goede voorlichting en advies gekregen. Werkt fantastisch. Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dek 25-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Koelt goed, is gebruiksvriendelijk en veel ruimte. Top product!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Koeling
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appelhof W.C.H. 17-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/ vriescombi CP4313-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Behoeft geen verdere motivatie dit is TOP - Geweldige apparatuur als het gaat om vriezen en koelen. makkelijk in gebruik - in onderhoud - Nooit meer een ander merk.
Liebherr for live

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • makkelijk bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Extra koelvriescombinatie met twee motoren waardoor de koelkast ook in de winter in een koude ruimte kan staan. Mis hier ook standaard een extra flessenrek zodat je de ruimte nog optimaler kunt gebruiken. Dat kun je er wel los bijkopen, terwijl bij andere modellen dit er wel standaard in zit. Makkelijk schoon te houden en werkt verder prima tot nu toe.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Wit

Minpunten

  • Ik mis extra flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maarten 14-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super zuinig

Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

10,0
Ik heb laatst 4 diepvrieskisten model GTP4656 gekocht deze zijn super zuinig, nu een koelvrieskast voor mijn zoon die de deur uitgaat.
Hier kan hij ook vele jaren plezier van hebben

Pluspunten

  • zuinig
  • mooi
  • duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede en perfect werkende koel vriescombinatie

Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

10,0
Na zeer goede uitleg werkt deze combinatie perfect.
De Mercedes onder de koel vriescombinatie!
Ook bij lage en hoge omgevingstemperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Idsinga 13-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Een zeer mooie en gebruiksvriendelijke koelvriescombinatie met heel veel ruimte en die zeer energie zuinig is. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Veel ruimte
  • Stil
  • Erg zuinig

Minpunten

  • Iets duurder maar 100% waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KH 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

8,0
Er is veel ruimte in het koel gedeelte, en maar liefst 3 lades in het vries gedeelte!
Goede verlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design super koel/vries capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4313-22 wit

Algemene score

9,0
Nadat onze oude Koelvriescombinatie de geest had gegeven, deze gekocht bij EP Meppel. Wat een ruimte en snel koelen en vriezen. Zeker een aanrader iets duurder als een ander merk, maar met Liebherr koop je dan ook wel goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruime laden
  • goede instel mogelijkheden
  • Koelkast ook ruim
  • Helder licht

Minpunten

  • kan ze nog niet bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews