Liebherr CNP 4313 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNP 4313 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Mooi en goed ogende koelkast ter vervanging van oude koelkast en diepvriezer. Zuinig en zeer goed ontworpen. Zeer handig in gebruik vanwege de verplaatsbare tableaus.

Pluspunten

  • Mooi
  • Zuinig
  • handig in gebruik
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g**r@h**l.com 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hou het koel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Onze vorige koelkast was ook een Liebherr en die beviel prima. Dus voor ons was het vanzelfsprekend om nu weer voor een Liebherr te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

m**n@i**d.com 23-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Een zeer degelijke koelkast Dat merk je meteen als je de deur opendoet Ook de rekken zijn zeer goed uitgevoerd Echt top

Pluspunten

  • Degelijk
  • Goede indeling stil

Minpunten

  • Flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransDel 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Had hiervoor ook een koel-vrieskast van Liebherr. Perfect. De keus voor een opvolger van dit merk was dan ook snel gemaakt. Ik wil gewoon geen andere.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**l@h**l.com 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Goede en degelijke koelvries combinatie
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ter vervanging van een Miele

Pluspunten

  • Prijs
  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**p@h**l.com 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Mooie koel/vriescombinatie, ik heb deze gekocht omdat de vriezer en de koeler ieder een aparte motor heeft zodat de omgeving temperatuur onder de 10 graden ligt de vriezer blijft vriezen en niet uit gaat omdat de koeler dan afslaat.

Pluspunten

  • 2 motoren
  • Vriezer slaat niet af onder de 10 graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gvdbruggen 07-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Onze vorige combinatie was ook een Liebherr, betrouwbaar, duurzaam en mooi afgewerkt.

Pluspunten

  • mooie afwerking
  • geen handgrepen kunnen dus niet kapot
  • efficiente indeling

Minpunten

  • geluid maar niet storend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 25-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koop koel-/vriescombinatie voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben voor een Liebherr koel-/vriescombinatie gekozen vanwege de kwaliteit van het product. Dat het een kwalitatief product is merken wij aan de koelprestaties, maar ook aan de materialen die gebruikt zijn.

Daarnaast is dit een van de weinige koel-/vriescombinatie die gebruikt kan worden in een minder goed verwarmde ruimte (garage).

Wat de doorslag heeft gegeven om voor een Liebherr te kiezen de 7-jaars garantietermijn. Hiermee worden wij ontzorgd en hebben wij er vertrouwen in de Liebherr passende service zal verlenen als het apparaat onverhoopt defect raakt binnen deze termijn.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • koelprestaties
  • garantietermijn

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**a@z**t.nl 20-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Goed koelvriescombinatie
Snel op koel- en vriestemperatuur en stil.
Goede indeling van het koelgedeelte.

Pluspunten

  • stil
  • goede indeling van koelgedeelte
  • snel op temperatuur zowel koel- als vriesgedeelte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de Koning 11-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Robuust en kwalitatief goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Robuust en ziet er kwalitatief goed uit. Tot nu toe (2 maanden in bezit) werkt hij naar behoren en ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Robuust
  • Prima indeling

Minpunten

  • Stekker zit niet op een hele handige plek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

n**9@o**t.nl 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Bekend met LIEBHERR, goede en betrouwbare producten. No-frost was voor mij een pré !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wilma 03-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker stil,voor mensen,die niet (meer) goed ter been zijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Een zeer stille koelkast, die ook in een koudere ruimte nog steeds werkt.
Heerlijke grote groentelade met uitstekend zicht wat er allemaal nog in zit aan voorraad.
Zeer geschikt voor de oudere mens !! Geen gebuk of gekniel meer om te zien wat er onder in de koelkast nog staat. De vrieslades zijn redelijk ruim.
Kortom zijn er zeer blij mee.

Pluspunten

  • veel ruimte met goed overzicht
  • stil
  • makkelijke bediening
  • snelle invriezer

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**s@h**l.com 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed en voldoet aan verwachtingen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Deze koel- vriescombinatie gekocht omdat dit een energie zuinig product is. Helaas hebben we wel afscheid moeten nemen van onze, nog werkende, oude energie vretende koel-vriescombinatie. De Liebherr koel- vriescombinatie doet het uitstekend en de kwaliteit is wat je kan verwachten van een Liebherr product.
Goed en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Deuralarm bij te lang openstaande deur.
  • Automatisch ontdooi systeem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

p**d@k**l.nl 01-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koel/diepvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

10,0
Mooie strakke koel/diepvriescombinatie, gekocht bij Weijs electro, met veel inhoud, zowel koel- als vriesgedeelte.

Pluspunten

  • strak
  • mooi
  • veel inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**b@u**l.nl 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste reclame!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
Zoals vaak gebeurt gaf mijn ruim 19 jaar oude Liebherr vorige week vrijdag het op! Nooit geen problemen gehad in de voorbije jaren, dus mijn keuze stond al min of meer vast, een betere reclame was niet mogelijk.
Functioneel, even wennen, net als met de aanschaf van een andere auto! De koop was snel geregeld.
Het toeval wilde dat de koelkast van mijn vriendin in dat weekend ook kapot ging. Toen ik zaterdags thuis kwam, vertelde ze mij dat zij inmiddels was overgestapt van merk en precies dezelfde koel-vriescombinatie had gekocht van Liebherr!

Pluspunten

  • Ruime indeling
  • Geluidloos
  • Fraai uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**y@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit koel/vriescombinatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Het fijne aan de liebherr koel/vriescombinatie is.Dat je apart de temperatuur van zowel koelkast en vriezer kan instellen.En dan nog een aparte ventilatie in het koelgedeelte zodat je groenten langer vers blijft.
Echt een aanrader.Liebherr staat voor kwaliteit..

Pluspunten

  • Apart instellen van temperatuur
  • Degelijk product

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 15-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ervaring na een paar maanden gebruik

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

6,0
Ik heb de koel/vrieskast nu een paar maanden in huis. geluid blijft wel storend. soms piepend en krakend.
Het vriesgedeelte stond de hele nacht op een kier. Er kwam geen waarschuwing. Wat wel prettig was is het feit dat alle aangevroren ijs vanzelf verdwijnt. Ik hoefde dus niet te ontdooien om het ijs te verwijderen.

Pluspunten

  • ontvochtigen van vriesgedeelte

Minpunten

  • storend geluid. piepend en krakend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiële reactie van Liebherr 16-02-2022

Beste Jeroen,

Bedankt voor het schrijven dan deze review en het delen van uw ervaring.
Wat vervelend om te lezen dat u het geluid als storend ervaart. Het is op afstand heel lastig te beoordelen of er sprake is van teveel geluid. Heeft u al contact gehad met onze servicedienst hierover? Zij helpen u graag verder. Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar via 0297-239955.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr

Reageer

p**8@g**l.com 09-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste koop voor mij in 2022.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Ik zocht een koelkast,met voldoende koel en vriesinhoud,die een aanvaardbaar geluids en energie niveau heeft, en qua prijs in het midden segment zit, en die heb ik gevonden in de liebherr cnp 4313,die tevens de 2 plus 5,garantie bepaling heeft,het beste is naar de site tegaan ,om uitgebreide info,te verkrijgen.
Met vriendelijke groet.PV.

Pluspunten

  • ruime inhoud koel/vries gedeelte.
  • gebruiksgemak.
  • degelijkheid materialen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

g**d@g**l.com 30-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

8,0
Prima koelvrieskast. Lekker ruim.
Goede indeling met een lekkere grote la voor de opslag van groenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

André 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden, voldoet aan onze verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313 wit

Algemene score

9,0
De koel- en vrieskast zijn onafhankelijk van elkaar aan en uit te zetten en in te stellen.

In de koelkast een extra ventilator om ervoor te zorgen dat de temperatuur overal in de koelkast gelijk is.

Pluspunten

  • Onafhankelijk aan en uit
  • Ventilator in de koelkast
  • Energie zuinig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews