Liebherr SIGN 2756-21 - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SIGN 2756-21 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

NVB 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Binnen een week gerepareerd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

9,0
Vriezer was na een week of 6 gebruik kapot, daarom in een eerdere review een 3, maar is inmiddels binnen een week gerepareerd en doet het weer prima!


---------------------------------------------

Review 30-7:

Deze vriezer heeft 6 weken prima gefunctioneerd en doet het nu niet meer. Iedere dag is het een graadje warmer in de vriezer.... Zodra bekend is hoe snel ik geholpen ben en hoe dit is opgelost, zal ik opnieuw een review plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

p**d@g**l.com 04-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super en ideale vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

10,0
Deze vriezer is ideaal met al die lades en je kan er veel in kwijt.
We zijn maar met ons tweeën maar zijn toch erg blij met deze keuze en de vele lades.
je kan mooi iedere lade naar eigen idee invullen en indelen.
Niet meer alles door elkaar maar fijn gesorteerd.

Pluspunten

  • vele lades
  • alles sorteren per lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-18 graden 22-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr inbouw vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

9,0
Vorige vriezer stopte er na 13 naar mee. Alleen de Liebherr was op korte termijn leverbaar in de gewenste afmetingen. Tevens direct de duurste. Tot nu toe geen spijt van, soepele laden, voldoende ruimte voor de producten, lichtje bij het openen van de deur had de vorige vriezer niet.
Dure aankoop, prijs / kwaliteit verhouding kan ik in de toekomst beoordelen. Hoop hier weer jaren plezier van te hebben. Via internet aangemeld voor garantie termijn, dit geeft ook vertrouwen over de kwaliteit van het product. Snelle levering en vakkundig gemonteerd in bestaande keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**a@g**l.com 31-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

10,0
Vriezer werkt goed, is relatief energiezuinig.Heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Gunstig energieverbruik
  • Goede werking

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**n@g**l.com 08-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste koelkastmerk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

8,0
Mijn 3e Liebherr koelkast. Gaat lang mee, goed en mooi materiaal, weinig lawaai en altijd bedrijfszeker. Fijnste merk voor koelen en vriezen!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Mooi materiaal
  • Weinig lawaai
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

f**d@h**e.nl 03-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrvanging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

8,0
Gekocht ter vervanging Liebherr diepvrieskast (inbouw). Koel prima. Lades glijden gemakkelijk.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Schuiflades

Minpunten

  • Vriesruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

l**8@g**l.com 21-02-2022
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Ik zocht een vriezer van Miele, Maar kwam uit bij Liebherr, omdat ik begreep dat de miele vriezeers door Liebherr worden gemaakt.
Ik moet helaas twee negatieve punten melden:
1. De levering heeft vier maanden geduurd
2. Er ontbreekt een duidelijk inbouwhandleiding

Reageer

M.Lens 16-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr inbouw vriezer !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

8,0
Mooi degelijke vriezer !
Met Led verlichting en losse vries elementen voor de vakantie
En een handige ijblokjes bak , eindelijk zonder morsen blokjes maken

Pluspunten

  • Led verlichting
  • Losse vries elementen
  • Ijsblokjes bak

Minpunten

  • Energielabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b**a@g**l.com 14-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vriezer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

9,0
Ruime, goed verlichte vrieskast. Softclosedeur, zodat je zeker weet dat deze goed sluit! Laden geleiden prima. Deur was gemakkelijk om te zetten. Cassettedeur was gemakkelijk te monteren. Vriezer is stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Verlichting
  • Softclosedeur

Minpunten

  • Bovenste en onderste la bescheiden van inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Makker 11-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

alweer een Liebherr :-)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

10,0
zeer tevreden over de Liebherr diepvrieskast ( vorige die we hadden was ook een Liebherr.

Pluspunten

  • erg still
  • ik hoef hem niet meer iedere maand te ontdooien
  • licht in de diepvries

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**s@f**l.nl 04-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en service voor jaren Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

10,0
In ons vorig huis hadden we al een zeer positieve ervaring met Liebherr en Buram Elektro de organisatie achter Koelen.nl. Bij de kinderziektes die we toen hadden was geen moeite te veel om het probleem bij Liebherr in Duitsland opgelost te krijgen zodat zelfs een nog niet gecodeerd product het probleem heeft opgelost. Dat was voor ons dan ook direct weer een reden om voor Liebherr te kiezen. Nu we in onze nieuwe keuken konden kiezen was het duidelijk welk model en uitvoering we wilden hebben. De hier beoordeelde vriezer is snel geleverd en moest nog even wachten op de keuken om ingebouwd te gaan worden maar dat is vrijdag gebeurt en het valt meteen weer op als je de verschillende inbouw keukenapparatuur ziet steekt Liebherr hier met kop en schouders er boven uit. Blij met deze keuze. Jammer dat we nog steeds op onze koelkast moeten wachten. Maar we zien hierin niet de enige en niet alleen bij Liebherr zijn er leveringsproblemen

Pluspunten

  • Lades op geleiders
  • Stil
  • Weinig ijs aangroei
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Misschien de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma 28-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

9,0
Liebherr is het merk voor koel en vries kwaliteit. Degelijke en overzichtelijke kasten.
Deze kwaliteit koop je omdat je er dagelijks mee te maken hebt. Je bewaard er uit eindelijk je eten in.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bouthoorn 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756-21

Algemene score

10,0
Mooie vriezer, goede kwaliteit, veel ruimte in de lades, no-frost systeem, A++ dus energiezuinig. Stevig maar ook gemakkelijk om de lades te verwijderen en de vriezer schoon te maken. Zeker een aanrader. Goede maat voor klein gezin. Meer dan genoeg ruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer