Liebherr TP1720-22 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP1720-22 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stephan 28-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over Liebherr koelkast tafelmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Een degelijke energiezuinige koelkast. Meerdere mogelijkheden qua indeling met de zeer stevige legplateaus en de vakken in de deur. Ook 2 handige lades onderin. Vormt een mooi geheel met onze Liebherr vrieskast. Goede service van Liebherr door de extra garantie!!!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Energiezuinig
  • Meerdere mogelijkheden qua indeling
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**n@o**k.com 16-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
De koelkast heeft een mooi design, heeft een goede indeling en is makkelijk naar je wensen aan te passen.
de kast is zuinig en superstil, echt een aanrader.

Pluspunten

  • indeling
  • zeer stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Josiassen 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Een zeer goed functionerend, stil apparaat wat doet wat het moet doen.
Blij met de aankoop.

Pluspunten

  • werkt perfect
  • niet hoorbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**o@g**l.com 12-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Nette ruime koelkast. Genoeg ruimte. Koelt goed maakt weinig tot geen geluid

Reageer

h**s@o**e.nl 11-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor ons prima, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Gekozen voor Liendert vanwege de uitstekende reputatie op gebied van koelkasten. Het door ons gekozen type was voor ons de top keuze vanwege de maatvoering, de energie zuinigheid en de super handige schapindeling. We wilden ook graag een koelkast zonder vriesvak omdat we een separate vriezer hebben. Dat zal ongetwijfeld voor meer aspirant kopers gelden

Pluspunten

  • Energiegebruik
  • Geen vriesvak
  • Schapindeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

%% huan%% 07-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend product en een goede keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
We hebben meerdere producten van Liebherr in huis en zijn hier zeer tevreden over.
Dus voor ons was de keuze niet moeilijk!

Pluspunten

  • Erg zuinig in gebruik
  • Eenvoudig in te delen
  • Mooie heldere verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Julia 06-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

6,0
Een prima koelkast. Alleen jammer dat je niet ergens af kunt lezen hoe koud het is in de koelkast.

Pluspunten

  • Lichte koelkast
  • Twee groenteladen

Minpunten

  • kan niet zien welke temperatuur de koelkast heeft

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

elly 24-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

liebherr, kwaliteit zoals we dat gewend zijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
perfecte koelkast, precies wat je mag verwachten van een liebherr koelkast. de indeling van de koelkast is precies goed voor flessen en voldoende vakken om zelf handig in te delen. zo past alles er altijd in.
goede degelijke kwaliteit zoals ik al gewend was van mijn liebherr diepvries. echt een aanrader dus, ook nog eens voor een goede prijs. .... en nu ga ik een perfect gekoeld biertje pakken, proost.

Pluspunten

  • goede flexibele indeling
  • degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**5@g**l.com 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Hebben al een koelkast en diepvries tot volle tevredenheid van Liebherr, keuze was dus snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**1@o**k.com 06-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime en stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Dit is een ruime en degelijk tafelmodel koelkast, met 2 groentelades, maakt geen geluid.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W Bruis 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koelkast koelt geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Super en mooi design koelkast, goed regelbaar om in te stellen.
Koelt geweldig.
Liebherr is voor mij een fenomeen, je kunt er niet om heen.

Pluspunten

  • Koelt geweldig
  • Erg stil
  • Stevig flessenrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

7,0
De koelkast is zo stil, zelfs al heb ik niks aan staan.
Dan hoor ik hem nog steeds niet terwijl die gewoon in de woonkamer staat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

w**l@v**n.nl 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tot zover, tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

6,0
+ breedte van 60 cm
+ hoogte-indeling van de deurvakken
+ voldoende legplateau's
- Prijs

Pluspunten

  • Voldoende legplateau's
  • In hoogte verstelbare deurindeling

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan heideveld 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving , zeer stil , deur koelkast voelt stevig aan. Makkelijk schoon te maken , wat ik wel jammer vindt is dat de keuze schakelaar voor de koelstand onder in de koelkast zit het was handiger dat dit in de deur (binnenkant) zat hoef je niet op je knieën om te zien op welke stand het staat. Ik persoonlijk vindt dit een mooie koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**n@h**l.com 14-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

blij met mijn Liebherr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Hebben al jaren een vriezer en koelkast van Liebherr en op basis daarvan zijn we overtuigd van de kwaliteit van het produkt, hetgeen bij gebruik, na een maand , overduidelijk het geval is. We zijn dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • degelijk
  • betrouwbaar
  • duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**s@g**l.com 11-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
Voor een tafelmodel koelkast zonder vriesvak is het een prima koelkast. ietsje duurder maar wel superdegelijk en 5 jaar extra garantie boven op de 2 jaar is zeker ook een pluspunt.
Hij is ook heel erg stil, zeker in vergelijk tot mijn vorige, ik hoor deze eigenlijk nooit.
Enige minpuntje voor mij is de groentebak die in 2-en is gedeeld. Heeft zeker voordelen, maar ik was 1`grote gewend en dit is wel even 'omdenken'.

Pluspunten

  • degelijk
  • 5 jaar extra garantie
  • stil
  • ophangsysteem zeeeeer praktisch

Minpunten

  • kleinere groentebak (maar wel 2!)
  • wit-blauwe ledverlichting: had geel mogen zijn ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

w**n@z**o.nl 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
We hebben dit artikel bewust gekozen vanwege zijn grote inhoud voor een tafelmodel. De vakverdeling is simpel en gemakkelijk. Hij heeft een goede verlichting. Koelt heel goed.
Wij vinden de goede garantievoorwaarden een pré.
Hij zit in een goede prijsverhouding. We kregen goed advies. Hij is snel gebracht en de registratie van het apparaat was duidelijk. We zijn bij met de aankoop.

Pluspunten

  • Veel inhoud, mooie verlichting
  • Koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hansinge1 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bewuste keuze (uit ervaring)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

10,0
Al 23 jr ervaring met Liebherr (vorige KK). Al die jaren zonder problemen gedraaid. Vanwege de leeftijd toch vervangen door dit tafelmodel. Alle vertrouwen. Voldoende ruimte. Ivm afzonderlijke Vrieskast bewust gekozen voor geen vriesruimte. Staat in de berging. Vorige KK heeft ook bij lagere temperaturen (onder nul) gewoon zonder problemen door gedraaid. Bewust gekozen voor Liebherr (ondanks hogere prijssegment).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig en snel koud!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

9,0
De koelkast is binnenin stevig en robuust en is erg snel koud, energiezuinig plus een grote inhoud van 145 liter. De 2 aparte groente lades onderin zijn ook erg handig!

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Koelt snel
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 01-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP1720-22 wit

Algemene score

8,0
Een fijne koelkast met veel ruimte. Hij koelt goed! Daarnaast een apart vak voor groente en fruit.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Koelt goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews