Liebherr CP 4813 wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CP 4813 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marjet 27-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kostenbesparend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

10,0
Sinds ik onze nieuwe Liebherr in huis heb veel minder kosten doordat alle vleeswaren en groenten veel langer goed blijven , dus echt na aanrader zo`n kostenbesparende koelkast

Pluspunten

  • goedkoper in stroomverbruik
  • eten blijven langer vers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**t@g**l.com 11-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Zeer goede koel/vries combinatie. Genoeg ruimte voor alles en koelt erg goed. Deur sluit super af waardoor je geen koeling verliest. Gewoon een super goed apparaat

Reageer

b**n@h**l.com 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanbeveling waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

8,0
Wat een mooie indeling en ruime inhoud. Prijs kwaliteit is in verhouding. Persoonlijk had ik graag een dubbele lade gehad. Maar die koelkast heeft een display en een prijs die hoger ligt. Het is ook heel praktisch dat je het vries gedeelte kunt uitschakelen, terwijl de koelkast aan blijft. Ik ben er happy mee!

Pluspunten

  • Geïntegreerde deurgrepen
  • Ruime groentelade
  • Lade heeft een stopmechanisme
  • Extra ruime koelgedeelte

Minpunten

  • Heeft geen 2de lade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**4@z**t.nl 09-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

9,0
Prima Product.
Stroom besparend ,en producten in de koelkast zijn veel langer houdbaar.
Gr Ad Thijssen

Pluspunten

  • 10 goed
  • 10goed
  • 20 goed
  • 10 goed
  • 10 goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**e@g**l.com 08-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

9,0
Goed product fijne levering vanuit Koolen Valkenswaard
Indeling is fijn
En de verlengde garantie termijn hebben ons doen beslissen om deze combinatie aan te schaffen

Pluspunten

  • Ruim
  • Geluidsarm
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

w**1@g**l.com 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blije bezitter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

9,0
Energiezuinig, Uitstekende kwaliteit en prijs/kwaliteitverhouding, mooi vormgegeven uiterlijk en robuust

Pluspunten

  • energiezuinig
  • betaalbaar
  • juiste verhouding koelvolume en vriesvolume
  • Qua volume groot genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**1@c**o.nl 03-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

8,0
Op zoek naar energie zuinige, goede kwalitatieve en stille ijskast vriezer combinatie dan is deze Liebherr zeker een aanrader voor prijsbewuste consumenten.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Energie zuinig
  • Mooi design

Minpunten

  • Assecoires apart bij kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@z**t.nl 22-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt me goed zeker een aanrader

Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

8,0
Ik moest een nieuwe koelkast hebben ik heb me goed laten informeren naar deze koelkast en de verkoper heeft gezegd dat dit een top koelkast is. Ik wilde ook een grotere koelkast dus ben ik voor deze gegaan en het is een goede koelkast. Ik ben er heel erg blij mee

Pluspunten

  • Meer ruimte
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja 01-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast, kleinere ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

9,0
We hebben jarenlang een roestvrijstalen hoge vrijstaande Liebherr koelvriescombinatie gehad. Deze was al ouder en minder energiezuinig. Een groot nadeel, vond ik, dat hij roestvrijstaal was. Je bleef poetsen. Dus er kwam een nieuwe hoge vrijstaande witte koelvriescombinatie. Hoewel dezelfde hoogte en breedte als de vorige, is er binnenin toch minder ruimte. De vriesladen zijn smaller en ook het koeldeel. Hij werkt echter prima en is gewoon wit en zeer gemakkelijk schoon te houden. De lamp die erin zit is geen 'gezellig' licht. Koel wit licht. De lamp zit ook aan de voorzijde in de koelkast en daardoor is wat er achterin staat niet goed aangelicht. Bij andere modellen die net zo groot waren zat er nog een extra flessenrek standaard bij. Bij dit model niet. Hebben we er los bij moeten kopen.

Pluspunten

  • Hij is wit
  • Werkt prima!

Minpunten

  • minder ruimte dan vorige
  • koel licht
  • geen extra flessenrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R.k 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel vries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

10,0
Gekocht voor in een koele ruimte (+2 graden).
Het werkt perfect.
In het verleden een vrieskist gekocht van Liebherr om de zelfde reden,in de zelfde ruimte, en werkt perfect.
Dus de keuze was niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 17-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke koel/vries kombinatie

Geschreven voor: Liebherr CP 4813 wit

Algemene score

10,0
Zeer ruime en degelijke koelkast met grote vriesvakken ideaal voor ons gezin 5 pers., verder zeer stil en energiezuinig.
Is zijn prijs dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer