Liebherr IKBP 3520-22 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IKBP 3520-22 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C Kooltjes 30-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

8,0
Heerlijke grote koelkast met drie grote lades Heerlijk ruim.
Maar de ventilator mag wel wat zachter zijn een zeer hoog geluid wat niet prettig is.!!!!!

Pluspunten

  • Groot in ruimte
  • drie groente lades op 3 grade
  • planken makkelijk verstelbaar

Minpunten

  • hoog ventilatie geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Diana 30-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit veel ruimte en extra koellades in de koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

10,0
Heerlijke gebruiksvriendelijke apparaten heb een vriezer en koelkast en energie zuinig het non frost raad ik iedereen aan en signaal dat afgaat werkt top zeker met twee tieners
Super de lades die extra koel zijn in de koelkast zeker met zacht kwetsbaar fruit echt kan niet anders zeggen ideale apparaten. Zou geen ander merk willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super rails in de biofresh lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

9,0
Van twee koelkasten naar 1 grote Liebherr. Lekker alles in de keuken bij de hand. Niet meer twee aparte koelkasten. De biofresh lades op de rails vind ik echt super fijn. wij zijn niet zo groot, dus dan is het handig de koelkast ook direct boven de plint te laten beginnen. We zouden deze zo weer aanschaffen. Heerlijk wat een overzicht.

Pluspunten

  • fijne rails
  • goede indeling waardoor goed overzicht
  • bio fresh lades
  • handig te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lysbet Hettinga 13-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelkast

Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

9,0
Superfijne koelkast. Vooral de laden blijven de groenten en ook het fruit lang vers in. Lekker veel ruimte.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Fijne laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 06-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast met biofresh

Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

10,0
Ik vind het een mooie functionele koelkast, vooral het biofresh gedeelte vind ik bijzonder prettig, ik ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale vershoudlades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

9,0
Gehoord dat dit een fijne koelkast is mn vershoudlades werken perfect.
De grote is voor vier personen precies goed. De koelkast heeft een fijne indeling.

Pluspunten

  • Vershoudlades
  • Prima formaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

inge 08-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

8,0
van een vrijstaande koelkast naar deze super handige inbouw koelkast met biofresh lades. heel handig die losse glasplaten . en ook die halve glasplaat. en overal is er licht.

Pluspunten

  • groot
  • grote lades

Minpunten

  • iets ondieper dan een losstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supergroot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IKBP 3520-22

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast met bio fresh lades . Handig in gebruik en mooi van binnen met meerdere glazen planken.

Pluspunten

  • Groot
  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer