Liebherr CU-3331-21 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CU-3331-21 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**s@g**l.com 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor de tweede keer voor deze koelkast gekozen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

9,0
Ik heb de koelvriescombinatie gekocht ter vervanging van de oude die na 12 jaar trouwe dienst op was. Over de oude was ik zeer tevreden. De nieuwe is iets ruimer. Goede prijs kwaliteit verhouding en stil. Met de breedte van 50 cm past de koelkast precies op de plek die ik heb.

Pluspunten

  • Stil
  • Past met zijn 50 cm op de plek die ik heb.
  • Makkelijk schoon te houden
  • Geen ijsaanslag
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

f**r@o**k.com 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze gemaakt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

8,0
We hadden een nieuwe koel/diepvries combinatie nodig.
Dit type sprak ons zeer aan. In't verleden hebben we ook eens een Liebherr gehad. Deze is ons toen zeer goed bevallen. Vandaar de keuze opnieuw vor dit apparaat een Liebherr.

Pluspunten

  • Ruime vakken en zeer overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sara 17-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast met vriezer voor kleine keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

9,0
Compact Koelkast met vriezer is ideaal voor een kleine keuken, neemt niet veel ruimte en van binnen is mooie en stevig materiaal.
Zeer tevreden over de kwaliteit en zeker over de prijs natuurlijk.

Minpunten

  • Geen handvat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

j**n@o**k.com 29-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

8,0
Eerder ook al een Liebherr koelkast gehad. Naar mijn mening de beste keuze. Gaan lang mee. Topkwaliteit! Nu ook weer een Liebherr aangeschaft. Fijne indeling van de koelruimte en het vriesgedeelte heeft genoeg ruimte voor mij. (3 diepe lades)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j**g@h**l.com 30-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

9,0
Ik heb deze koel-vriescombinatie gekocht vanwege het design, de handgreep op goede hoogte en de ruimte in zowel hel koel- als vriesgedeelte. Het apparaat is fluisterstil en helder verlicht. Belangrijk ook dat de draairichting van de deur aangepast kon worden. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Aanpassen draairichting deur
  • Veel ruimte
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hngzoetelief42632 29-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

9,0
uitgezocht op advies van onze leverancier die heel goed bekeken had welke koel/vrieskast in onze oude keuken past, we zijn er heel tevreden over de service van de leverancier is heel goed en de koel/vrieskast is een mooie aanvulling in onze oude keuken

Pluspunten

  • past goed in onze keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**1@g**l.com 26-10-2021
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

8,0
We hebben voor deze prachtige koel/vries combinatie gekozen vanwege zijn zuinig verbruik en hij kan in een onverwarmde ruimte staan.

Reageer

f**k@z**t.nl 17-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een annrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

9,0
Hij bevalt nog steeds goed makkelijk schoon te maken stevige lades echt makkelijk een rek om je flessen in te leggen genoeg ruimte

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Een flessen rek
  • Stevige lades

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**n@k**l.nl 12-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

9,0
Fijne koelkast met die je zelf heel handig kunt indelen. Onder de koelkast nog 3 vriesvakken.
Maakt geen geluid.
Geen onnodige richels en randen waardoor hij makkelijk schoon te maken is
Goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • Goed zelf in te delen
  • Geen geluid
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

3,0
Spijt van deze aankoop. Omdat mijn 20 jaar oude Bosch intussen veel herrie maakte, ging ik op zoek naar een nieuwe. Dat werd deze Liebherr die qua afmetingen paste in mijn open keuken, Liebherr op zich goed bekend staat en het aantal decibels vergelijkbaar was met andere koelvriescombinaties. Helaas, hoewel ie best goed zal werken is het continue irritante en nare geluid voor mij niet te harden. Ik vind ook dat het erg lang duurde (rond de 9 uur) voordat ie koud was. Volgens de verkoper is dat continue 'lopen' omdat het daardoor zuiniger zou zijn. Dat denken alle fabrikanten en al zou het kloppen; wat heb je aan een energiezuinige koelkast als het geluid zodanig is dat je de stekker uit het stopcontact haalt vanwege het geluid. Ik zal op zoek moeten gaan naar een andere oplossing.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Officiële reactie van Liebherr 02-07-2021

Goedemorgen, vervelend om te lezen dat u teveel geluid ervaart. Het geluidsniveau wordt gemeten volgens een vastgelegde Europese norm. Dit is bedoeld om de apparaten en verschillende merken onderling beter te kunnen vergelijken. Het meten van het geluidsniveau zegt niet altijd iets over de geluidservaring van het apparaat. Het ervaren van een bepaald geluid is niet meetbaar. De compressor van een apparaat heeft ook altijd even tijd nodig om in te lopen. Heeft u al eens contact gehad met de serviceafdeling hierover? Zij helpen u graag verder. Onze serviceafdeling is telefonisch bereikbaar op 0297 - 23 99 55.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr

Reageer

Cor 29-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker ruim , stevige lades, duidelijke beschrijving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

8,0
Schoonouders hadden een nieuwe koel vries combi nodig naar de winkel gegaan AVA Heinkenszand en ze rade ons de Liebherr aan de goede hoogte was ook een vereisde en makkelijk schoon te maken
Zo besloten we voor de liebherr te gaan en de 7 jaar garantie dat vonden we ook erg fijn
Mijn schoonouders zijn erg tevreden dat ik overweeg als ik een koelvriescombinatie nodig
heb dat ik ook voor een liebherr ga

Pluspunten

  • Ruim
  • Stevige laden
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aniek 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CU-3331-21 wit

Algemene score

9,0
Ik zocht een mooie koelkast met diepvries.
Deze is mooi, groot en praktisch ingedeeld.
Maakt absoluut geen lawaai.
Het is een blikvanger, maar totaal niet storend.

Pluspunten

  • Groot genoeg en je hoort hem niet.
  • Makkelijk uitschuifbare diepvrieslades

Minpunten

  • Heb ik nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer