Liebherr Ksl 3130-21 staalgrijs

Vergelijkbare producten

Liebherr SKef 4260 Comfort staalgrijs

Liebherr SKef 4260 Comfort staalgrijs
9,4

Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost staalgrijs

Liebherr CNef 4015 Comfort NoFrost staalgrijs
9,0
Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr Ksl 3130-21 staalgrijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KLaas 28-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende aankoop!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast nu bijna 2 maanden in ons bezit. Deze koelkast koelt goed en is bijna geluidloos.
Op de staalgrijze deur zie je geen vuil en vinger afdrukken. De koelkast is ook uitstekend in te delen naar eigen wensen. Prima aankoop.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • indeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 17-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koeler voor een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Liebherr koelkast is een heerlijke koelkast. Veel ruimte in de koelkast. Flessen kunnen liggen en staand opgeslagen worden. De vele legplanken kunnen naar wens versteld worden in hoogte.
Met de turboknop kan snel extra koeling op gang gebracht worden, vooral nodig als de koelkast net gevuld is en er veel en snel gekoeld moet worden.
Een topper voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Turbo optie
  • goede verlichting in de koelkast
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 26-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne en goede koelkast. Dit is onze 2e Liebherr, zijn nu voor de 2e keer weer zeer tevreden. Goede opberg mogelijkheden, koelt goed, is stil, kortom TOP!

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Stil
  • Goede opberg mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**m@z**o.nl 29-07-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Omdat we ervaringen hebben met Liebherr.
Geen problemen dus dachten waarrom niet weer een Liebherr..

Reageer

Paula van het Kaar 03-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige koelkast met een fijne indeling.
Materiaal binnenwerk en buitenwerk heel solide.
Zag dat het geluid van de koelkast minder scoorde maar dat valt echt heel erg mee!
Erg blij mee en past heel mooi bij onze nieuwe keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bonita 28-03-2021
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Fijne koelkast, veel ruimte, kleur grijs perfect, zie je geen vingers op. Behalve het geluid, irritant,slaat regelmatig aan.

07-12-2020
Zeer tevreden, kleur grijs ( zie je geen vingers op), inhoud en indeling perfect voor een gezin met 4 volwassenen. Genoeg ruimte voor braadpan en drinken. Boodschappen voor heel de week.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Wiet van Berlo 22-07-2020
  • Product gekocht

KSL 3130 liebherr koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We zijn super blij met deze koelkast
Hij doet het geweldig koelt super
En is ook nog mooi om te zien staan
Wij bevelen deze koelkast iedereen aan
Een topper

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer