Liebherr K 3730 Comfort wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr K 3730 Comfort wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**s@u**l.nl 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stil, en nu met totaal 7 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

8,0
fijne stille koeler, alleen de groentelade heeft vooraan 2 hoekjes die je moeilijk schoon kunt maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**e@g**l.com 27-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

9,0
Mijn ouders hadden een Liebherr koelkast en wij kozen ook voor een koelkast van Liebherr. Na meer dan 15 jaren probleemloos en naar tevredenheid dienst doen hebben we weer een nieuwe koelkast gekocht. U raadt het al: weer een Liebherr. Ditmaal een BluPerformance. Prima kast, erg stil en zuinig. Makkelijk in te stellen: temperatuur en ventilatie. Zelf ontdooien doet deze koelkast ook: ideaal. Extra snufjes en service tot en met 7 jaar maken het af.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

a**s@g**l.com 16-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

10,0
Goed product , prima kwaliteit , goede prijsverhouding , betrouwbaar merk .

Pluspunten

  • Prima vakverdeling
  • Prima kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 02-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

9,0
Pracht kast, werkt perfect, erg stil en zeer gemakkelijk in te delen. De prijs is hoger dan gemiddelde koelkasten maar het is het waard.

Pluspunten

  • Stil
  • Gemakkelijk in te delen
  • Deur omdraaien was eenvoudig

Minpunten

  • Prijs is hoog, maar niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peter 25-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast en vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de koelkast en vriezer. Zoals de vakken verdeling als de lade rails van de vriezer zijn degelijk en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Lade rails
  • Indeling

Minpunten

  • geen koelkast en vriezer in deze hoogte
  • verschillende handgrepen van koelkast en vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koelkast met goede prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

9,0
Deze koelkast staat bij ons in de niet geïsoleerde bijkeuken en willen in de toekomst nog een vriezer aanschaffen. Wij hadden 15 jaar geleden ook al een set koelkast en vriezer in tafelmodel gekocht, deze nu weggedaan aangezien we meer capaciteit nodig hadden en daarnaast veel energiezuiniger. Het zijn topapparaten, alles is heel degelijk en kwalitatief super afgewerkt. Ook de service van REE-ZO in Oosterbeek is super! Deskundig advies en zeer goed klant en servicegericht zoals dat helaas niet overal meer is.Koelkast geïnstalleerd en inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik.

Pluspunten

  • Kwaliteit en Afwerking
  • Garantie 7 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nico1960 29-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

liebherr maakt het waar! vriezer overleeft vorst -15 graden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

9,0
Omdat de vriezer in de schuur moet staan heb ik gekeken naar de vriezer die tegen een omgevingstemperatuur ver onder 0 kan. Liebherr gaf aan dat tot -15 graden geen probleem zou moeten zijn. Dat blijkt te kloppen. De week na plaatsing gingen de omgevingstemperaturen ver onder de -10 graden vorst!. Dit is nu echt beloftes nakomen. En dan hebben we het nog niet over de inhoud / styling / en uitstraling van dit model. In 1 woord TOP!!!

Pluspunten

  • styling
  • inhoud
  • bediening
  • omgevingstemperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Lambregts 24-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en degelijke TOP koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

9,0
Fijne en degelijke TOP koelkast.
Veel ruimte en mooi afgewerkt.
Werkt als een 'tierelier'. Overal in de kast lekker koud.
Z'n geld meer dan waard. Onze vorige Liebherr was maar liefst 33 jaar oud.

Pluspunten

  • Veel koelruimte
  • Alles lekker koud
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelde 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

8,0
Fantastisch grote koelkast met wijnrek. Goed te onderhouden, veel ruimte, ruime groentenlades. Fijne deurgrerp, deur opent bijzonder soepel.

Pluspunten

  • Soepel openen van deur
  • Wijnrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. van beers 05-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

koelkast zonder veel decibels

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

10,0
koelkast gekocht voor de lage geluidshinder en het lage energie verbruik.
Bevalt prima zeer goede vakindeling en alles is koeling geen klein vriesvak.
zeer goed prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • weinig geluid
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scholtze 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr K 3730 Comfort wit

Algemene score

10,0
ik heb nog nooit een ander koel of vries apparaat als liebherr gehad. en hebben me nog nooit in de steek gelaten.
onlangs een nieuwe koel en vrieskast gekocht waar ik erg blij mee ben.

Pluspunten

  • mooi product
  • extra garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer