Liebherr CNef 3915 staalgrijs

Vergelijkbare producten

Liebherr CNef 3515 Comfort staalgrijs

Liebherr CNef 3515 Comfort staalgrijs
9,3
Bekijk alle Koelkasten
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNef 3915 staalgrijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corina 27-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn vier ruime lades vriesgedeelte. Grote koelkast boven. Voor goede prijs.

Pluspunten

  • Vier lades vries
  • Grote koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joop 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koelkast goed kwaliteit en zeer duurzaam en betrouwbaar,daarom weer liebherr koelkast gekozen, vorige koelkast hebben we ook ruim 16 jaar meegedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 09-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie koelvrieskast. Voordeel ruim vriesgedeelte met vier laden.
Makkelijk in te delen en heel mooi afgewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marleen 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koel/vries combinatie hebben wij tien jaar gehad van daar hebben wij de zelfde weer gekocht maar dan in het zilver

Pluspunten

  • ruimte goed vries ruimte
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 04-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat Liebherr van oudsher een goed product is. De koel-vries kasten hebben een lange levensduur en hebben een mooie uitstraling. Ik heb een 9 gegeven omdat tijdens het super coolen en wanneer de koelventilator aanstaat het best veel geluid maakt, maar dat is weg zodra deze functie stopt.
Ik ben zeer tevreden over deze koel-vries combinatie, houd de producten lekker lang vers en koel.

Pluspunten

  • koelt en vriest goed
  • alles blijft langer vers en lekker koel
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • maakt veel geluid op de supercool stand
  • maakt veel geluid op de cool ventilator stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**n@f**m.nl 11-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Cnef

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 25 jaar met plezier een liebherr koelvries combinatie te hebben gehad wederom gekozen voor een nieuwe koelvries combinatie van Liebherr. Nu gekozen voor een met 4 vriesladen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

f**i@k**l.nl 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie grote Liebherr koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooie grote koelkast en maakt weinig geluid. Ziet er heel mooi uit en erg overzichtelijke indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**l@g**l.com 08-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een investering voor mens, dier en milieu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer degelijk gebouwd, slimme keuzes m.b.t. de gekozen materialen en oplossingen om de eindgebruiker tevreden te houden! Een koelkast om voor vele jaren ongemerkt deel uit te maken van het leven en gebruik in de keuken en alles wat te maken heeft met het veilig bewaren van het eten en drinken voor mens en dier.

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • afmetingen toestel
  • ook als semi-inbouw toe te passen
  • sieraad in de keuken
  • ruime vriezer met uitschuifbare lades

Minpunten

  • prijs
  • niet de meest stille koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

g**e@h**l.com 30-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief een hoogstandje.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat betreft de koel en vriesruimtes zijn deze zeer ruim. De vriesladen zijn aan voorzijde doorzichtig waardoor je een goed overzicht hebt. De 2 gescheiden groenteladen lopen licht vanwege de rollertjes in de bodem koelkast.
De bediening om het koel en vriesgedeelte in te stellen is zeer eenvoudig met de duidelijke handleiding.
Het openen en dichtdoen van de deuren gaan soepel vanwege de beweegbare handvatten.
Wat geluid betreft bijna niet hoorbaar.
De vormgeving van deze koel en vriescombinatie is erg mooi en robuust.
Al met al een echte aanrader.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Ruime koel en vriesgedeelte
  • 4 lades in vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 05-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot vriesgedeelte. Erg handig in gebruik en zeer stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vier grote vrieslades zijn super handig. Het design past helemaal in deze tijd en het omzetten van de deur naar linksdraaiend is erg handig in ons huis.

Pluspunten

  • 4 vrieslades

Minpunten

  • 1 motor(ipv 2)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Smit 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kost wat maar dan heb je ook echt wat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, degelijk gebouwd, betrouwbare naam, stil en lekker ruim, nooit meer ontdooien :-) :-) ...... heb gewoon geen kritiek, nou ja okay je betaald misschien iets meer.

Had er al 1 in mijn vorige woning, maar ja meeverkocht..... nu meteen weer dezelfde gekocht en meteen nog groter!

Pluspunten

  • degelijk gemaakt
  • goed afgewerkt
  • mooi design
  • stil
  • nooit meer ontdooien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertus 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekocht om dat Liebherr de enige koelkast is die 4 vriesladen heeft.
De indeling van het koel gedeelte is ook zeer variabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moorlag 22-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelvries combi mooie robuste uiterlijk in rvs look

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 16 jaar een liebherr koelvries combinatie gehad te hebben deze werkte nog prima wel hier en daar slijtage plekken en hoog energie verbruik nu deze prachtige chef 3915 21 aangeschaft.
Super tevreden over liebherr en kan het iedereen aanraden je betaald iets meer maar je heb er jaren geen omkijken meer naar. Super Grote koelruimte en 4 vrieslades met no Frost past genoeg in.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Handige indeling
  • Muis stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtige combinatie met zeer ruime inhoud. Eigenlijk de enige in zijn soort met zo'n grote vriezer (120 liter). Dit is niet ten koste van de inhoud van de koelkast gegaan (221 liter).

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • Stil

Minpunten

  • Geen accessoires, maar dat was vooraf bekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandy 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige, ruime koel-vries Liebherr

Algemene score

9,0
Na goede ervaringen met een eerdere Liebherr die na 19 jaar nog altijd in gebruik is zonder problemen wederom een prachtige koel-vries combinatie van Liebherr gekocht. Zowel koel als vries is zeer ruim. Erg mooi en degelijk afgewerkt. En geen witte maar een rvs kleur uitgezocht. Prachtig exemplaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René M 24-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ook al deed mijn Miele koelvriescombinatie het nog maar toch een top product van Lieberman gekocht met vier vrieslades en uiteraard energie zuinig ben in de showroom in Uithoorn wezen kijken zeer vriendelijke medewerker die mij tekst en uitleg gaf omtrent verschillende types
Ga voor dit merk krijgt u geen spijt van
Mijn type is de Liebherr CNef 3915-21

Pluspunten

  • De grote met vier laden
  • Vier vrieslades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeanneB 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot, mooi, zuinig een super Combi kast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben helemaal tevreden over deze koel-vries combinatie!
We hadden hiervoor een koelkast met drie laden dus wilden in ieder geval weer drie, maar deze had zelfs vier. Wij als gezin van vier en 1 x in de week boodschappen doen wilden vooral een grote koel-vriescombinatie. Nou deze is twee meter hoog, maar ik kan nog steeds overal bij. Hij heeft een voor ons handige indeling en is zeer makkelijk schoon te maken, naast dat hij zelf defrost. De laden zijn erg diep dus er kan lekker veel in. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen, ik vond de glasplaatjes wat eng, ze zijn erg dun en ik was bang ze te breken. Zolang dat niet gebeurd (zal gehard glas zijn) is het een prima kast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WV 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weer gekozen voor Liebherr.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is onze tweede grote koelvriescombinatie van Liebherr. Onze vorige combinatie was al erg oud en had hier en daar slijtageverschijnselen. We hebben direct weer gekozen voor Liebherr. We hebben ongeveer hetzelfde model gekozen vanwege het gebruikersgemak en indelingsmogelijkheden. We hebben bewust gekeken naar de deurindeling i.v.m. de grotere flessen en nu hebben we een vierde diepvrieslade.

Pluspunten

  • groot
  • stiller dan ons oude model

Minpunten

  • de prijs is best hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer