Inventum KK1680 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK1680 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zwaantje1507 23-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

no-nonsens koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

10,0
Mooie grote en stevige koelkast. stevige handgreep en sterke magneten in de deur. Buitenkant is niet glad maar geribbeld dat staat mooi. Er is ook een vriezer van

Pluspunten

  • lekker ruim
  • ziet exclusief uit door ribbel
  • sterke magneet in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 19-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

9,0
Nadat de andere koelkast met vriesgedeelte stuk ging hebben wij voor een koelkast hoogmodel gekozen zonder vries gedeelte. Met 2 pubers in huis kunnen we nu, ook als de week boodschappen erin liggen, het frisdrank koel houden. Wij zijn erg blij met de koelkast.

Pluspunten

  • hoog model
  • veel ruimte

Minpunten

  • kleur van het lampje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liek68 08-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

8,0
Goed werkende koelkast. Voldoende grote inhoud, ben zeer tevreden. Hebben nog een 2e bij gekocht voor personeel.

Pluspunten

  • grote inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernhard Pfaffinger 29-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gut werkend preissehrgut Qalitaet sehr gut

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

9,0
Alles in allem ist es ein gut geraet.Der Preis stimmt voll und ganz!!!
Das Geraet kann mit anderen Merken vol und ganz mithalten .
Mein alter kuehlkast war beinah 10 Jahre alt.
Ich empfehle das Geraet bestimmt weiter !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 06-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super kwaliteit voor een super prijs!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege de smallere maat; koelt fantastisch goed en heb naast de koelkast ook dezelfde maat vrieskast gekocht, dus heb daardoor geen extra vrieskastje in de koelkast nodig.
Prijs is ook prima!!

Pluspunten

  • maat
  • Koeling
  • geen vriesvak
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Huisman 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mega mogelijke heden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

9,0
Nederlands fabricaat van een vertrouwd merk.
bied veel mogelijkheden om al mijn verse waar in te slaan en is geen energie slurper,
makkelijke inrichting en zelfs de interieur verlichting is LED en de koel functie ventilator stopt zodra de deur opengaat

Pluspunten

  • inrichting
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelkast 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer grote koelkast voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

10,0
dit is waar Inventum voor staat goede kwaliteit voor een klein prijsje gewoon top wanneer al de producten zo goed zijn weet ik genoeg , niet meer verder zoeken . top producten . ik weet wel waar we in het vervolg onze producten gaan halen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wit 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast inventum KK1680

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK1680 wit

Algemene score

10,0
Alles in verhouding. prijs kwaliteit. mooi stil apparaat op wieltjes. Goed van inhoud. zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer