Bosch KGN36VIEB aluminium - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN36VIEB aluminium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bianca Welles 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verliefd!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

10,0
Verliefd!!!
Heel veel koelvriescombinaties in de winkel bekeken maar de Bosch, KGN36VIEB 186 x60x66, stak er met kop en schouder boven uit.
Vormgeving mooi rond, kleur aluminium, het schitterende zilveren Bosch logo op de deur, de twee geweldige ruime groente /fruit en vleeslades die je qua temperatuur apart kunt instellen. De vriezer met drie enorme lades, de mega ruime inhoud van de koelkast, het fantastische flessenrek, alles in een oogopslag te overzien. Belicht met LED verlichting die de koelkast een feestje maakt om open te doen. Als de deur iets te lang openstaat krijg je een heel schattig geluidje te horen dat je vergeten bent deze te sluiten.De hoge kwaliteit van de lades en planken ten opzichte van andere merken is ook een reden geweest dat ik deze koelkast wilde hebben.Deze koelkast is super stil, sterker nog je hoort hem niet.
Er worden losse eieren rekjes bijgeleverd, 3 maal 4, dus plaats voor 12 eieren.Alles bij elkaar een feestje !!! Ik raad van harte deze prachtige ruime, stille koelvriescombinatie van Bosch aan.

Met vriendelijke groeten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Satindra 08-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze aankoop. De koelkast koelt goed en maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Vrij stil
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale Koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

9,0
Mooie grote koel-vries combinatie met twee vers laden en ideale lucht stroom om te koelen en vers te houden.

Pluspunten

  • Twee vers laden
  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

koelkast 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

9,0
na lang zoeken en onderzoek kwamen de VitaFresh koel-vriescombinaties bij mij onder de aandacht.
Niks anders als lof voor deze koelkast!
hij is stil, kwa design ziet hij er goed uit en genoeg ruimte
met andere woorden, ik raad deze koelkast aan.

Pluspunten

  • ruimte
  • design
  • breedte

Minpunten

  • zien van vingerafdrukken op deur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 25-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koel- vriescombi, voldoet aan al onze wensen

Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

10,0
Een koel- vriescombi die precies dat wat we wilden: no frost vriesruimte, mooie indeling met een ruime groentelade, een vlees/vis vak van 0 graden, een flessenrek en een prachtige deur die vingerafdrukvrij is. Prijs is redelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

irvin 04-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fraaie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

10,0
sinds de aanschaf van dit model is mijn keuken er een stuk op vooruit gegaan. vorm stilte en merkbaar langere houdbaarheid van groente en vleeswaren!! erg stil en een akoestisch alarm indien de temp daalt dus geen last van deur open laten staan na een late avond thuiskomen.
de ruimte in de koeling is over nagedacht en vooral het flessenrek is een verademing omdat er geen plassen water onder liggen zoals plat op de plank koelkasten. zeker de prijs waard vooral na de cashback actie.

Pluspunten

  • design
  • koel prestaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Repelsteeltje 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot in zijn eenvoud

Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

9,0
Deze Bosch KGN36VIEB koel-vriescombinatie beschikt over allerlei slimme functies, is zeer eenvoudig te bedienen, is zuinig met energie en roestvrijstalen deur ziet er robuust.

Pluspunten

  • Functionaliteiten
  • Eenvoudig te bedienen
  • Energieklasse
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sir_iMac 01-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar en goed, in een woord samengevat: "BOSCH"

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN36VIEB aluminium

Algemene score

8,0
Het is fijne, praktisch indeelbare koelvriescombi. Een van de weinigen in deze prijsklasse die meerdere koelzones heeft.

Pluspunten

  • Deur is van draairichting wisselbaar
  • Goede verlichting in de koeling
  • Fijne koudeverdeling in hele koelruimte

Minpunten

  • Erg vingerafdrukgevoelig
  • Deur moet ver open om lades te kunnen gebruiken
  • Erg zacht waarschuwingspiepje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer