Bosch KGE368WCP wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE368WCP wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evangely 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon superfijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Stil, ruim, goede indeling en gewoon heeeeel fijn na jaren een kleine luide koelkast te hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**s@i**d.com 31-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koel vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Prachtige koel vries combinatie, ziet er mooi uit, van buiten en van binnen
Koel kast is handig in gebruik, fijne indeling
Grote groente/fruit lade met verstelbare temperatuur
Aparte vlees/vis lade, ook heel prettig
Planken uitschuifbaar
Hangende flessenrek heel fijn
——
Vriezer is prima met grote laden
——-
Geruisloos
——-
Koelt en vriest perfect op laagste stand
——-
Helemaal happy mee!

Pluspunten

  • Grote groente fruit lade
  • Aparte vlees vis lade
  • Hangende flessen rek
  • Laagste standen koelt/vriest perfect
  • Geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**u@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn dat er 2 groente /vleeswaren zijn .
Hij er luxe uit ziet
En veel ruimte biedt
Ook de drie vries laden zijn goed van formaat
En de prijs verhouding geweldig .
Er is zelfs een korting op met Cashback
Super erg tevreden met mijn koel/vries combinatie
Gr Caroline B.

Pluspunten

  • Ruim
  • Luxe uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**s@h**l.com 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Na 25 jaar trouwe dienst, mijn oude Bosch koel/ vries combinatie laten vervangen door een nieuwe Bosch koel /vries combi. De oude werkte eigenlijk nog prima, maar omdat er een mooie aanbieding voorbij kwam en de huidige apparaten energie zuiniger zijn heb ik de oude vervangen. Nu ook weer zeer tevreden met de Bosch. Voor mij is dit een betrouwbaar merk, zeer goede ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GigaGrees 12-01-2022

Hij doet het goed

Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al een maand in gebruik en hij bevalt. Doet wat hij hoort te doen, geen problemen. Als je goed luistert hoor je wat rondstromen af en toe, maar voor de rest is hij stil.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 06-10-2021

Energiezuinig

Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een mooie koelvriescombinatie,met een Vita Fres 0 graden lade voor vlees en vis .
En een super grote Vita Fres lade voor groenten en fruit en de vochtigheidsgraad is instelbaar.
Het Vries gedeelte heeft een bigbox,en nog twee lades.
Kortom een mooie en energie zuinige koelvriescombinatie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Drambuie 21-09-2021

Energiezuinig, duurzaamheid moet nog blijken.

Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi apparaat waar je bij kunt zien dat er toch weer verder doorontwikkeld is t.o.v. de apparaten van vroeger: Extra koele vlees- en viswarenlade, groentelade waarin de inhoud vochtiger en langer vers blijft, felle led binnenverlichting waardoor alles goed zichtbaar is.
Snel in werking tredend alarm als de deur van het vriesgedeelte niet goed gesloten is, waardoor je al gewaarschuwd wordt voordat alles bijna ontdooid is.
Compressor erg stil, je hoort wel de ventilator in het koelgedeelte draaien.
Mindere punten: display geeft niet de actuele temperaturen aan, alleen de ingestelde.
Stevigheid ophangsysteem van de deurrekjes twijfelachtig; bij aflevering was er van het boter/kaas-rek al een ophangpunt afgebroken.
NB: Doordat de plaatsings-/Montage-instructie (in plaatjes) voornamelijk over het wisselen van de draairichting van de deuren gaat en laat zien dat de bij aflevering nog niet(!) gemonteerde afstand houdertjes daarbij eerst verwijderd moeten worden(?) en pas na het ombouwen weer (dus voor het eerst uit het zakje) gemonteerd moeten worden, zal dit in praktijk vaak niet gebeuren waardoor de combinatie te dicht tegen de achterwand geplaats wordt en zijn warmte moeilijk kwijt kan wat de energiezuinigheid te niet zal doen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

j**g@x**l.nl 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Deze koel vries combinatie heeft een ijzersterke prijs kwaliteit verhouding, een behoorlijk goed (laag) energie verbruik voor zijn klasse en is degelijk en praktisch afgewerkt . Ik weet zeker dat ook deze Bosch zeer gaat bevallen in het gebruik.

Pluspunten

  • Ruimte is geweldig
  • prijs zeker laag

Minpunten

  • energie zou nog net iets beter kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jokevis53@upcmail.nl 22-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
mooie vormgeving m.n. de binnenkant ziet er prachtig uit
vriest goed in door supervriesknop .erg tevreden over dit produkt.

Reageer

Paulus 07-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
Handig formaat, redelijk stil, zuinig in gebruik. Ik hoop er jaren van te genieten.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • redelijk stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spanjersberg 29-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Super ijskast mooi vormgegeven heerlijk stil en veel ruimte ook de lades voor groentes en vlees/vis zijn heerlijk groot en kan veel in en alles blijft veel langer vers het frisdranken rek is een fijne bijkomstigheid - raad deze koel/vries combinatie iedereen aan

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooi vormgegeven
  • Stil
  • Lekker lang vers door de speciale lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**a@u**l.nl 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs- kwaliteitverhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

9,0
We zijn blij met deze koel-vriescombinatie, omdat hij doet wat hij moet doen en zuinig is en goede indeelruimtes heeft.

Pluspunten

  • Overzichtelijke inhoud
  • Ooghoogte koelgedeelte

Minpunten

  • Display temperatuurende is achter de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy 19-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koel vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Prijs/kwaliteit. Geweldige groente en fruitlade, alsmede vis en vlees. Flessenrek bijzonder handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry 22-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Een mooie Bosch koel-vries combinatie gekocht. Mooie koelkast met veel ruimte aan de binnenkant. Ook het vries gedeelte is met stevige bakken erg ruim en alles voelt erg solide aan. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Ruimte en solide
  • Super cooler functie waardoor alles snel koel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch klant, koelvriescombinatie 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast met ergonomische lades en vakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

8,0
Ja de koel-vriescombinatie die is ruim, mooi wit, luxe en de LED lamp geeft genoeg. De lades zijn licht en helder, je kunt er netjes dooheen kijken wat er ook alweer zit. De koelkast maakt erg weinig geluid en de kwaliteit is wat je van Bosch verwacht, vandaar ook alle apparatuur van Bosch (stofzuiger, afzuigkap, vaatwasser, etc.)

Pluspunten

  • Stevige en ergonomische handvat, simpel en mooi.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr.G.van der Velden (63 jaar) 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het lijkt wel of ik uit de elektronische middeleeuwen ben be

Geschreven voor: Bosch KGE368WCP wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze bosch koelkast gekocht vanwege de blauwe randen om het plasticglas.Ik hou van kleur.Zodra ik de koeler opent geeft de blauwe kleur al zo frisse aanblik .Ik wordt er zo blij van!Dan kan je door de doorzichtige koelboxen precies zien waar je etenswaren liggen.Dus..je hoeft dan niet te zoeken om bijv.alle vriesladen te openen,want hoe langer de deur open blijft des te meer warmte er in komt. Dan de lengte ,zo hoog geweldig !En de ruimte waarvan ook jog de ribbels in de koelboxen er voor zorgen dan niets van zijn plaats afrolt bijv.appels zo krijgen ze geen rotte plekken om tegen elkaar aan te liggen. Wat een mooie koelkast .Ik kan het een iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer