Bosch KGN33KLEAE aluminium - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN33KLEAE aluminium op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cyrille 17-04-2021

Fijne koelkast

Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij is lekker groot, stil en zuinig. Als de deur niet goed dicht zit gaat hij piepen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

William 25-11-2020

Top apparaat

Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] In pluggen in stopcontact en met een uur al in gebruik kunnen nemen. Goede indeling van het koelgedeelte En makkelijk schoon te maken. Voor vriesgedeelte is het bovenste vakje/lade open waar je snel en makkelijk je spullen kan pakken die je veel gebruikt of een fles drank ijskoud bewaren. Buitenkant is een trendy strakke look waar je wel snel vingerafdrukken op ziet, maar als dat alles is. Simpelweg doekje overeen en direct weg. Nooit verwacht maar voldoende ruimte voor zowel koel als vries. Echt een aanrader dit apparaat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Michelle 06-11-2020
  • Product gekocht

Fijne koelkast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

9,0
Een hele fijne koelkast met veel ruimte. We hebben deze nu een aantal maanden maar zijn nog steeds super tevreden! Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Goed

Reageer

Martje 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

10,0
Mooie koelvriescombinatie,bevalt goed. Ik had er eerst een met vier vriesladen maar die werd te groot. Geluidloos en mooi van uitvoering. Een minpunt er zit geen Nederlandse handleiding bij.

Minpunten

  • De Nederlandse handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Milly Spall,van 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

10,0
Ben erg blij met deze koelvriezer gemakkelijke bediening goede verlichting koelt geweldig.genoeg ruimte om te koelen en ook de drie Vriesladen zijn ruim voldoende .aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Govert Rijnders 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH KGN33KLEAE KOELKAST/VRIEZER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

6,0
Het energielabel van de BOSCH in de winkel gaf aan A++. Dat is goed voor 229kWh/annum. Net als alle andere koel-vriezer overigens. Bij aflevering zat er echter een extra energielabel bij: E. Maar dat E-label is pas geldig vanaf 1 maart 2021. Want dan gebruikt hij opeens ook veel meer stroom; 237kWh/annum. Raar dat een luttel meergebruik van 9kWh op een heel jaar meteen goed is voor een energielabel van wel zes klassen lager. De motor produceert volgens een Europese testmeting 42dB, goed voor het laagste label D.
De BOSCH werd afgeleverd met een gebruiksaanwijzing van 104 pagina's, maar helaas alleen in het Deens, Noors, Zweeds, Fins en Pools. Hopelijk heeft BOSCH op internet ergens ook nog een 'brugsanvisning' in een courantere taal beschikbaar.
Verder hoorde er volgens de BCC-site een flessenrek bij. Dat is niet geleverd, want dat stond ook niet op de foto. "en de foto is leading" aldus BCC.

Pluspunten

  • zeer duurzaam
  • mooi

Minpunten

  • onleesbare brugsanvisning
  • verwarring over flesserek
  • nieuw energielabel miv 1 maart 2021

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

CF 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast en mooie uitvoering.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

10,0
Deze koelkast werkt goed en is erg ruim. De afmeting zijn perfect waardoor het mooi in onze keuken past. De koelkast oogt ook nog eens mooi in de keuken. Mocht de koelkast deur niet dicht zijn dan gaat er een piep als waarschuwing af. Het fijnste is dat je de koelkast deur naar wens kunt instellen. Wij zijn erg tevreden met de koelkast en hebben ook meteen een bosch fornuis besteld. De koelkast is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Goede verdeling
  • Koelvriescombinatie
  • Ruim van binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jax 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

9,0
Heel erg blij mee! Mooi design, grote koelkast met veel opbergruimte en makkelijk aan te sluiten. Verder functionaliteiten nog testen, net een paar dagen in gebruik.

Pluspunten

  • Groot
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bosch 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN33KLEAE aluminium

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerd apparaat met heel veel ruimte en minimale oppervlakte. Geruisloos met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer