Bosch KGE36EWCP wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE36EWCP wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M**7@g**l.com 29-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de koelvriescombinatie. Hij is erg stil. Goed van temperatuur en een praktische indeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@i**d.com 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vries apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
We hebben deze koel/vries combinatie gekocht omdat het apparaat veel waarde biedt voor zijn geld. Belangrijk vond ik dat het energieverbruik laag zou zijn. Ook handig is dat het apparaat de Low Frost functie heeft zodat je hem niet vaak hoeft te ontdooien. De inhoud is ruim voldoende en de koelkast is zeer eenvoudig in te stellen. Voor ons een bijzonder fijn apparaat!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Low frost
  • Veel inhoud
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F**s@g**l.com 11-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelkast en diepvries ruimte.
Handig met een handvat.
Blij met de groentela, het blijft mooi vers.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Overzichtelijk
  • Extra vak voor vleeswaren etc

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**e@c**d.nl 06-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geschikte vervanging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
De oude koelkast was 18 jaar oud. Deze Bosch koelkast had de juiste afmetingen en was ook nog eens in de aanbieding met een refund van €35,00. De vormgeving is oké en past goed in de keuken. Nijn moeder (93) is er erg blij mee.

Pluspunten

  • formaast
  • eigenschappern

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

b**s@o**k.com 21-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Mooie grote koel-vries combinatie met apart instelbare temp voor koelen en vriezen. En behoorlijk energiezuinig!

Pluspunten

  • Groot
  • Zuinig
  • Apart instelbare temp
  • 2 groenteladen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**0@l**e.nl 21-09-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Prettige geluidlozecombi
Ruim vooral door de dubbele laden van de koelkast

Reageer

a**s@h**l.com 08-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevroren en gekoeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat. Je kunt er alles in bewaren. Gekoeld en bevroren. Altijd alles bij de hand.

Pluspunten

  • Zuinig met energie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keistamper 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Mooie strakke luxe koelkast type Excellent, met speciale grote en diepe groentela die instelbaar is in temperatuur. Verder nog een aparte vlees en vislade die circa 0 graden Celsius is. Rechte (niet gebogen) koelkast- en diepvriesdeur, waardoor plaatsing naast een muur geen probleem is (openen groentela)!
Leuke bijkomstigheid was dat ten tijde van de aankoop er zelfs een refund-actie was bovenop de scherpe prijs! Ondanks slechte levering witgoed toch direct leverbaar!

Pluspunten

  • Waar voor je geld
  • Vis en vleeslade apart
  • Grote groentelade

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerard 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenaanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
de Bosch koelvriescombinaties aan geschaft om de inrichting en veel zijdigheid van de combinaties en het overzicht. van het display.

Pluspunten

  • instelling vriesvak
  • instellingkoelval

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

l**8@l**e.nl 28-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koop een Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

7,0
Mooie uitvoering ruim stil en fijn de aparte 0 graden lade en vitafresh top

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Vitafresh systeem.
  • Prijs kwailiteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cage 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische combi koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
De KGE36EWCP is voor mij, alleenstaande, een praktische koelkast. Geen gedoe met een (te) klein vriesvak, maar een vriesgedeelte dat groot genoeg is. Het koelgedeelte is praktsich ingericht. I.p.v. van een flessenrek was een extra plaat handiger geweest voor mij. De gescheiden groente- en vlees/visladen maken het geheel overzichtelijk en de koelkast komt niet zo vol te staan dat je het overzicht kwijtraakt. De bakjes aan de deur zijn stevig en groot genoeg voor pakken, flessen, boter, etc.

Pluspunten

  • gescheiden vriesgedeelte
  • grote groentelade
  • gescheiden vlees-/vislade
  • handige bakken aan de deur
  • "super" vries- en koelfunctie

Minpunten

  • zou een extra planchet mogen hebben
  • verlichting valt wat tegen in de koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P**n@h**l.com 11-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Het ontwerp en uitstraling van deze koel-vriescombinatie kan los bij een aanbouwkeuken geplaatst worden. De VITA boxen voor groenten en vlees is een pluspunt. Bij het openen van de koelkast is een eenvoudige en overzichtelijke bediening aanwezig. De prijs/kwaliteit is gunstig een aanrader!

Pluspunten

  • ontwerp en uitstraling
  • VITA laden
  • grote vrieslade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n_loonstra@hotmail.com 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geschenk uit de hemel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Perfect product! Koelt uitstekend en mooie koeler om te zien. Wat ook geweldig is dat de temperatuur die in het display staat ook exact de temperatuur is! Erg blij mee en een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Koelt perfect
  • Makkelijk in de bediening
  • Ziet er mooi en overzichtelijk uit
  • Deur zuigt zich weer goed dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 24-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed,zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Een mooi design koelvries/combinatie,energie zuinig, bovendien zeer prettig de Vitafresh lades,om producten langer vers te houden, 1 voor vis&vlees,de ander voor groente & fruit een flessenrek is ook ideaal, in het vriesgedeelte zit een Bigbox lade hier gaan zeer veel producten in ook eventueel dozen bijv. pizza, ook een leuke accesoire het extra bakje in de koelkast voor evt. vleeswaren, verder mooie led verlichting en optimaal vriesresultaat, kortom een goede aankoop, ben er zeer tevreden over!

Pluspunten

  • klasse C
  • VitaFresh lades waardoor alles langer vers blijft
  • flessenrek, en extra doosje als accesoire
  • ledverlichting
  • Bigbox in het vriesgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s.weeldenburg 15-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
Een heel goede keuze die wij gemaakt hebben bevalt prima ,een fantastische werkende koel en vries gedeelte met fijne in deling .Een sieraad in de keuken !!

Pluspunten

  • werkt boven verwachting
  • een mooi product

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a**9@g**l.com 11-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Koel en vriest goed en wat heel belangrijk is.....bijna geluidloos. Heel fijn voor mensen die super sensitive zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

roald 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

8,0
Toch een opmerking; bij de verpakking in de fabriek is niet de zorgvuldigheid in acht genomen.
Het bovenste bakje in de binnendeur van de koeling is er veel te grof ingeduwd, waardoor het witte plastic brak en het bakje doorgleed naar beneden. De detaillist ruilde deze om met een ander showroommodel. Nu wel tevreden met goede service.
Een goede bak geeft nu veel gemak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.v. Heijster 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

9,0
Wij hebben hiervoor gekozen omdat het voor ons de goede ruimte is+ je hebt een groenten en een fruitlade. . Ook de indeling van de koelkast en de vrieskast zijn super fijn!!! In de winkel super geholpen en geadviseerd. Word voor ons lang genieten met onze Bosch.

Pluspunten

  • Genoeg ruimte
  • Koelt en vriest super goed
  • Ook genoeg ruimte in de deur.

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Minca 08-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig grote koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Het is een geweldig grote koel/vries combinatie! Ik weet gewoon niet waar ik ben! Alles kan met gemak geplaatst worden! Het werkt fantastische! Ziet er ook geweldig uit! Echt een "Parel" in mijn huis!!! En de prijs, geweldig betaalbaar voor zo'n grote apparaat van Bosch!!
Dank jullie wel een gelukkige vrouw!!!!

Pluspunten

  • Geweldig groot
  • Lage prijs
  • Lage kosten over een jaar
  • Alles kan er met gemak in geplaatst worden
  • Ideaal voor alleen of met een gezin

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel Vermont 29-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE36EWCP wit

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product gekocht, omdat we erg tevreden waren met onze vorige Bosch Koel/vries combinatie. Deze lijkt aan al onze wensen te voldoen en is bovendien erg mooi.

Pluspunten

  • Extra nul Graden Lade.
  • Heerlijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews