Bosch KGN49XIEA aluminium - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGN49XIEA aluminium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

z**7@h**l.com 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

High class apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
Het is zeker waard om dit product te hebben zeker 10 punten ik ben er zo tevreden ik raad het iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**n@y**o.com 30-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader, prachtige grote xxl koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

8,0
Het is een prachtige grote koelkast, veel ruimte en heel fijn de " aparte" bakken voor vlees/vis en groente/fruit, waar je ook de koeling op kan aanpassen in de groente/fruitlade.
Er zijn voor mij 4 punten die ik iets minder vind maar dat was voor mij geen reden om de koelkast niet aan te schaffen.
- de glazen plateaus zijn prachtig en stevig, het was mooier geweest om deze met een zilveren rand af te werken tevens als de bakjes aan de binnendeur.
- het vries gedeelte had voor mij 1 bak minder gekund en er nog meer koel ruimte was.
- het display op de voorkant deur had voor mij datum en tijd in mogen staan als de koelkast dicht is. Nu licht alleen de temperatuur op bij het openen van de koelkast.
Nogmaals ik ben echt dik tevreden verder, goede kwaliteit/prijsverhouding.

Pluspunten

  • Het formaat
  • De glazen plateaus
  • Mooie aparte bakken voor groente/fruit vlees/vis

Minpunten

  • Display zonder tijd / of datum
  • Afwerking aan de glazen plateaus is wit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**2@g**l.com 24-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder compacte maar toch zeer grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

8,0
Fantastisch apparaat. De breedte van 70 cm bevalt me super en de inhoud ,kwaliteit van het apparaat en de verlengde garantie van 48 maande expert garantie gaven mij de doorslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fendi 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemaakt van dunne goedkope kwetsbare materialen

Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

2,0
De deur is gemaakt van zo dun materiaal dat door de koelkast in de hoek te plaatsen, de deur wordt ingedeukt. Onaanvaardbaar voor 1000+ euro. Door de simpele aanraking met de hand wordt de deur ingedeukt. Geen waarschuwingen hierover in de handleidingen. Het ontwerp van de ruimte is van binnen en van buiten is oke, maar nogmaals, alles van binnen is van goedkoop plastic en niet stabiel.

Pluspunten

  • ontwerp van de ruimte

Minpunten

  • dun kwetsbaar materiaal
  • geen waarschuwingen in de handleidingen
  • gemakkelijk beschadigen voordat installatie

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

CG 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Koel-vriescombinatie KGN49XIEA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede, complete, overzichtelijke en vooral grote koel-vriescombinatie. Gemakkelijke installatie, ook het omdraaien van de deuren is makkelijk uit te voeren.

Pluspunten

  • Groot
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Vervoeren en manoeuvreren in krappe ruimtes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**s@g**l.com 03-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koel/diepvries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Goede, ruime en hoge koel/ vries combi. Stil en zuinig. Diepvries is ruimer dan verwacht. Laden zijn allemaal diep. Handig flessenrek.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Groot koeldeel

Minpunten

  • Hoger dan verwacht ( kwam huis bijna niet in!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kathy 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Reus veroverd ons hart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Zo ontzettend blij met onze grote reus! Snel, netjes en zonder problemen geleverd door BCC en wat ben ik blij met deze stille en zo veel inhoud van de koelvries combinatie en dan hebben we het nog niets eens over het design echt een pronkstuk in onzen keuken. Dik tevreden!

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud
  • Decibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

b**a@h**l.com 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime mooie koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch XXL koelvriescombinatie gekocht voor mijn dochter en haar gezin. Zij hadden al een Bosch koelvriescombinatie maar deze was klein voor hun geworden. De XXL past perfect bij hun. Het is heel ruim voor een gezin van vier personen. Je kan heel veel in kwijt. Ook het vries gedeelte is groot. Een top koelkast met een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goed licht
  • Heel mooi

Minpunten

  • Geen min punten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**5@z**o.nl 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
goede machine werkt goed top de prijs is goed waar voor ik hem gebruik is aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r**n@h**l.com 26-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Mooie koel-vriescombinatie met groot koelvolume. Goede ervaringen met Bosch

Reageer

a**k@g**l.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
De koel vries combinatie werkt prima is geluidsarm heeft een goede inhoud en een mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sunny 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very well designed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Less noise, lots of space to accommodate lots of stuff, efficient when using eco mode. Loved everything about it until now.

Pluspunten

  • Less Noise
  • Lots of space
  • Efficient comparing size

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein R 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Na veel zoeken een goed uitziende ruime koelkast bij expert Hillegom gevonden.die uitstekend bevalt. De koelkast heeft een goede indeling dus een goed overzicht wat je in huis hebt .een goed product.

Pluspunten

  • Good looking
  • Erg praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 18-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

8,0
Het is een zeer grote koel-vries kast en behoorlijk aanwezig in de bijkeuken. Door zijn mooie moderne afwerking is t niet te overheersend. Zeer ruime en praktische laden in t vriesgedeelte. Ook de fruit-groente la in het koelgedeelte zijn zeer groot en praktisch. Dit geld ook voor de 2 andere lades. Een groot minpunt vind ik dat de liggers in de ijskast geen of weinig verstel mogelijkheden hebben waardoor je hogere potten of flesje niet passen. Ook het frisdrank rek en de andere rekjes in de deur hebben dit probleem. Verder is het geen probleem.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooie modern design

Minpunten

  • Hooge potjes passen niet. Geen verstel mogelijk
  • 2 liter flessen zijn te hoog.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

k**n@g**l.com 15-08-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Zeer goede enruime koelkast een sieraad in de keuken en alles blijft echt lekker vers

Reageer

m**u@g**l.com 14-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Refrigerators

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
Yes, Bosch Refrigerators are the best. The product I bought is noiseless, with efficient cooling and maximum storage space. The vegetables and meat remain fresh always

Pluspunten

  • Value for money
  • Storage space
  • Freshness

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**4@g**l.com 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Diamant koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
Heel mooie kwa indeling, lekker overzichtelijk de rekken waar me spa water op kan is gewoon buitengewoon mooi, tis gewoon een diamant om naar te kijken.

Pluspunten

  • Blijft heerlijk op tempratuur
  • Alles past er in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

9,0
Mooie en ruime koel-vriescombinatie. Zeer snel geleverd en geplaatst. Helder geschreven gebruiksaanwijzing. Deze koel-vriescombinatie is gebruikersvriendelijk en ziet er goed uit. Binnen 24 uur van een kapotte oude koelkast naar deze fraaie Bosch. Gewoon top!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Gebruikersvriendelijk
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**y@g**l.com 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
Big, Good looking. And it's Bosch. The Service in BCC told that it's a very good model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aziz_sammar@live.nl 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGN49XIEA aluminium

Algemene score

10,0
Ik vindt de koelkast Bosch al beste merk, het werkt prima in zit echt super uit 👍👍👍👍

Pluspunten

  • 10/10
  • 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews