Liebherr CNP 4313-23 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNP 4313-23 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GP 31-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goede koeling en lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
Wij hadden al 25 jaar een koelkast van Liebherr, deze koelde ook nog steeds erg goed. Omdat het verbruik van de nieuwe generatie koelkasten factor 5 lager is, besloten we tot aanschaffen een nieuwe. In dit geval een koelvriescombinatie omdat de kinderen het huis uit zijn en we geen grote diepvries meer nodig hadden. De grote diepvrieskast, die nog niet zo oud was, hebben we aan onze zoon gegeven.
Wij vonden het daarnaast logisch dat we weer voor een Liebherr gingen want daar zijn we al die jaren heel erg tevreden over geweest. Deze nieuwe combinatie is met een nofrost diepvries en dat is zeker zo handig, hoeven we niet meer elk jaar de diepvries van aangekoekt ijs te ontdoen.
De koelkast is ruim genoeg en koelt toch weer iets beter dan de oude en is dus een stuk zuiniger.

Pluspunten

  • NoFrost diepvries
  • Erg goede koeling

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 11-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede uitstraling degelijke uitvoering kortom een TOP kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

10,0
Heb eerder 23 Liebherr gehad zeer tevreden .
Zijn nu verhuisd en weer voor Liebherr gekozen , de beste op koel vries gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shahab 10-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een TOP Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
- Deze model heeft geen handvat maar de deuren kun je met weinig kracht openen. Ik heb bewust deze model gekozen want een koelvriescombinatie zonder handvat geeft in eerste instantie een beter uitstraling aan je keuken. Daarnaast het is ook iets veiliger voor gezinnen met kinderen. Soms komen kinderen tijdens hun spel onbewust met hoofd tegen het handvat van de koelkast.

- Het merk Liebherr voor huishoudelijke apparaten lijkt meer als het merk Mercedes of BMV binnen auto-industrie.
Als je 12 jaar in het bezit ben van dit merk wil je nooit meer naar ander merken kijken!

- Het apparaat is fluisterstil, energiezuinig, betrouwbaar met een goede uitstraling.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMAMNI ABBAS 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bijna geen geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
Ik zochte een koelkast die past met mijn kleine keuken die minder geluid heeft dan mijn oude koelkast,ik zochte echte merk die kan ik verder mijn leven volgen zonder spijt !, IK HEB VEEL GEZOCHT MAAR DE KEUZE WAS NOOIT MOIELIJK WANT IK VERTROUW OP LIEBHERR, 5 MANDEN GELEDEN IK HEB VRIJSTAND VRIEZER VAN MERK LIEBHERR GEKOCHT daarom ik heb van merk LIEBHERR dit KEER wel met trots gekozen ,ben erg blij mee.bedankt !

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jaap 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

10,0
Prachtige hoge en diep koel-vries combinatie. Veel ruimte en zeer zuinig. Dankzij de hoogte kunnen we nu overal makkelijk bij en niet meer zo vaak bukken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast met vriesgedeelte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
Een ruime koelkast met vries gedeelte welke overzichtelijk en makkelijk is in te stellen.
Een nofrost systeem is prettig om erbij te hebben. Zoals ook een kinderbeveiliging en meerder interessante instellingen o.a. Sabbat-modus , en vele ander functies.

Pluspunten

  • No-Frost -
  • kinderbeveiliging
  • Sabbat-modus
  • Deur en temperatuur beveiliging
  • Geluid is vd koel en vriesged. stil

Minpunten

  • 3 vriesladen i.p.v. 4

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katie 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
Een fijne koel-vries combinatie van een goed en vertrouwd merk. Fijn dat het koel- en vriesgedeelte los van elkaar qua temperatuur in te stellen zijn en uit te schakelen zijn.

Pluspunten

  • Veel koelruimte
  • Veel vriesruimte (3 lades)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 11-07-2020
  • Product gekocht

Geluid

Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

5,0
De koelkast geeft regelmatig harde knallen waardoor je je rotschrikt gebeld met importeur zit waarschijnlijk ijs tussen de achterwand

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Hard geluid knallen

Reageer

SIMON JELLEMA 06-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

de koelkasten van LIEBHERR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

10,0
Motivatie tot koop van een LIEBHERR Koelkast, als je 13 jaar in het bezit ben van dit merk koelkast wil je nooit meer iets anders! ze zijn betrouwbaar nooit geen extra kosten en vooral energie zuinig. vandaar is dit mijn derde koelkast in dit huis.

bedankt LIEBHERR

Pluspunten

  • BETROUWBAAR
  • DOELGERICHT
  • ENERGIE ZUINIG

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HAGB 26-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

8,0
Mooie koel-vriescombinatie en zuinig in gebruik. Derhalve goed voor het milieu. Prettige indeling en goed schoon te houden. De ergonomie is prettig. Minder punt(je) is het wat luide geluidsniveau.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Frank 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het is de miele onder de koelkasten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

10,0
Het is een Liebherr en dit is de beste keuze bij koelkast combi. Waarom zou je een minder merk kiezen als je een liebherr kunt kopen.

Pluspunten

  • Temperatuur instelbaar digitaal
  • Heel snel op temperatuur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
Koelkast is zeer geruisloos. Je hoort hem niet. De deuren kun je met weinig kracht openen. Ook de deurgrepen vallen niet op. Van binnen is hij erg ruim en is goed verlicht van binnen. Diepvries is goed in te delen. Gewoonweg een mooie koelkast.
Goede prijs en kwaliteit verhouding met nu 7 jaar garantie!

Pluspunten

  • Ruim
  • Goed verlicht
  • Lichte deuren
  • Extra garantie
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jac 18-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote koelkast met handige indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

10,0
Mooie combi ijskast vriesgedeelte is groot genoeg voor een gezin. Een mooie grote groente la, gaat veel in. Flessen rek is zeer handig voor wijn of als je meerdere flessen gekoeld wild hebben. Erg zuinige koelkast. Fijn dat er een deur signaal op zit als de koelkast te lang open blijft staan, vooral handig als je denkt dat de deur niet goed sluit, alleen de tijd hiervan had wat langer gekund, gezien als je iets zoekt in de ijskast, gaat vrij snel het signaal af. Ben zeer te spreken over deze koelkast ook als extra koelkast. Voldoet aan al onze eisen en de site van Liebherr heeft veel informatie over hun systemen die ze gebruiken voor koelen en vriezen.

Pluspunten

  • Voldoende ruimte
  • Handige indeling

Minpunten

  • Deur signaal gaat snel af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.M. Rietveld 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Korlvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

8,0
Doordachte kwaliteit en goede service van Liebherr heeft mij wederom doen besluiten weer een Liebherr koelkast aan te schaffen.

Pluspunten

  • Stille koeljast
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Buitenhuis 01-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer functioneel ingericht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
Veel volume, ook erg functioneel ingericht, no frost is ook een hele mooie optie, daarbij 7 jaar garantie, wij hebben hoge verwachting van de kwaliteit, , daar betalen wij ook wel voor, maar wij hopen er vele jaren plezier van te hebben..

Pluspunten

  • Volume
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne koel/vrieskast met goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
na heel veel problemen met een kast van de concurrent is dit een verademing deze kast is vrijwel geluidloos en heeft een goede temperatuur beheersing

Pluspunten

  • zeer stil
  • goede temperatuurregeling

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter J 24-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel-vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CNP 4313-23

Algemene score

9,0
Heb deze koel-vries combinatie nog maar kort in gebruik en kan over duurzaamheid nog geen oordeel geven. Het apparaat is fluisterstil en doet wat het moet doen. Koel en vries gedeelte temperatuur apart instelbaar. Laag energieverbruik. Onafhankelijke aan- en uitschakelaar voor koel- en diepvriesgedeelte was voor mij een must.

Pluspunten

  • Zeer ruime diepvriesladen
  • handgrepen over de gehele hoogte van de deur
  • hoge kwaliteit afwerking
  • goede indeel mogelijkheden
  • ruime, grote groentelade

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer