Liebherr CN 4213 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
165 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CN 4213 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Charlot 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super veel ruimte in de vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

9,0
Wat een ruimte heeft deze vriezer. 4 Laden, dit maakt het verschil met andere koel- vriescombinaties.
Het koelgedeelte heeft een hele ruime lade, hier kan echt heel veel in.
We zijn blij met deze aanschaf.

Pluspunten

  • Groot vriesgedeelte
  • grote koellade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarijkeP 07-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving hèèl strak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

10,0
Ik ben eigenlijk gewoon trots op mijn nieuwe koelkast, ik laat het ook aan iedereen zien, hoe mooi strak de deurgrepen zitten heel mooi in de deur verwerkt, wat ik ook zo mooi vind is hoe de buitenkant is niet dat glimmende metaal maar net alsof er een gewone kast staat, dit model is mooi in tweeën gedeeld, de binnenkant vind ik groot genoeg om alles kwijt te kunnen, ik heb het flessen rekje in het midden geplaatst zodat er bovenin wat grotere\hogere potten kunnen, de groentelade is hèèl ruim er kan veel in, (bijvoorbeeld de prei zit niet omgebogen) beter dan twee kleinere lades, en de kers op de taart is het vriesgedeelte vier grote ruime laden met 129 liter inhoud No frost echt een aanrader, daar wordt ieder mens blij van.En ik hoor hem niet aanslaan en ik zit er vlakbij ook een groot pluspunt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Hèèl veel vriesruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Consument 29-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast Liebherr CN 4213-22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

8,0
Simpel maar mooie design en heeft 4 diepvriesladen!
Let p:
De binnenkant van de deur heeft 2 vakken i.p.v. de gebruikelijke 3 vakken waar je drank e.d. kan zetten. Er is hierdoor een grotere 'groente/fruit' bak.

Pluspunten

  • Simpel en overzichtelijk
  • Grote bak voor groente/fruit
  • 4 diepvries laden

Minpunten

  • (Nog) niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Z Blankers 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

9,0
Eerdere vriezer was ook Liebherr en beviel zeer goed.daarom weer gekozen voor Liebherr ook de gelijke verdeling van koelen en vriezen was voor ons een pluspunt.

Pluspunten

  • koelen en vriezen ongeveer. gelijk
  • afwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fam. de Vries 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel/vries combi met een solide en professionele uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

9,0
De keuze is gevallen op de CN4213, een koel/vries combi met voor ons de ideale verhouding van ruimte, energie zuinig en oogt maar voelt ook als een zeer solide kast. Met name de no-frost optie was voor ons de doorslag en hoewel pas een maand in bezit voldoet hij uitstekend.

Pluspunten

  • Ruim en handige verhouding van vries/koel ruimte
  • staat en voelt stevig aan
  • Geen ijslaag meer in het vriesdeel
  • vlg specs energiezuinig
  • Bij levering netjes en waterpas geplaatst.

Minpunten

  • bovenste plaat is 'n drankrek ipv vlakke plaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gino 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

10,0
Zeer mooie ruime koelkast. Ik zocht een koelkast met een extra groot vries gedeelte en welke in de schuur kan staan. Zeer blij mee!

Pluspunten

  • Kan in de schuur
  • Extra groot vries gedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene de Groot 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze koel/vriescombinatie vanwege de ruimte in de vriezer. Heerlijk die 4 lades!(een van de/ zoniet de enige met 4 lades) En natuurlijk ook vanwege de no-frost, nooit meer ontdooien. Ook de koelkast is prima, door de slimme indeling ruim genoeg! combinatie staat bij ons in de bijkeuken (achter de deur naast de woonkamer) en soms als ik daar binnenkom maakt hij iets geluid, maar zeker niet hinderlijk en ook niet hoorbaar in de kamer) maar vaak is hij helemaal stil. Goede keus gedaan!

Pluspunten

  • Ruim, zowel koel- als vriesgedeelte
  • 4 lades in vriezer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Jansen 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor een combi een groot vriesvolume

Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

8,0
Koel/vries combinatie is stil en gebruikt minder energie dan opgegeven.
Goede indeling en goede bediening.
Het flessenrek heb ik omgekeerd en geeft daardoor voor ons meer bruikbare ruimte in de koeler.

Pluspunten

  • Inhoud vriesdeel
  • Geluid
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard van de Walle 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

8,0
Een groter vriesgedeelte is ideaal voor gebruik als gezin van 4. Ik kan voldoende invriezen! Ontdooien hoeft ook niet meer door het no-frost. Het koelgedeelte bevat een flessenrek, ook erg praktisch! Verder is het koelgedeelte ruim genoeg

Pluspunten

  • Grote vriezer
  • No-frost

Minpunten

  • Koelkastplaten niet in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math van Hoef 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr koel en vriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

8,0
Schitterende mooie koel- vries combinatie van Liebherr met zeer ruime diepvriesladen en mooi afgewerkte koelkast.

Pluspunten

  • ruime diepvries
  • mooi afgewerkte koelkast
  • zeer stil

Minpunten

  • niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie CN 4213

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

9,0
Grote vriezer met vier laden en fijne koelkast . Voldoende voor klein huishouden. Duidelijk display en gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Simpele bediening.
  • Zuinig en mooie vormgeving

Minpunten

  • Nog niet ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fokko 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelvriescombinatie die tenminste eerlijk verdeeld is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

9,0
Mooie en nette koelvriescombinatie die kwa ruimte goed verdeeld is
de bediening is ook super gemakkelijk
4 lades vriesgedeelte

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Koeler en vriezer mooi gelijke grote

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

10,0
Geweldige mooie en super goede koelvriescombinatie koelt super goed en makkelijk het no frost in het vries gedeelte producten blijven ook langer vers . Daarom was het ook geen moeilijke keuze om een extra koelkast die er moest komen ook van liebherr moest zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius 26-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

RUIME KOEL_VRIES COMBINATIE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

9,0
Ik had een AEG vrieskast met 6 lades welke na 37 ( ! ) jaar nog steeds prima functioneerde ( wel met verouderde techniek natuurlijk en freon ) met wat kleinere ondergeschikte mankementjes en deze stond in de garage ( freon doet het altijd ). Garage ingrijpend verbouwd en toen toch ook maar een nieuwe vriesruimte gezocht. 4 lades; nu ruim voldoende; extra koelruimte, altijd welkom. Vriezen in een ruimte, waar het in de winter ook behoorlijk koud kan zijn is perfect. Mooie kast.

Pluspunten

  • grote vriesruimte
  • temperatuurbereik

Minpunten

  • niet 100% handige indeling / ruimte koelgedeelte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick van Lottum 27-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte combinatie van koelen en vriezen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

8,0
De motivatie om deze koel/vriescombinatie aan te schaffen ligt voor een belangrijk deel aan de indeling.
Voorwaarde was minimaal 4 vriesladen. We zijn een tijdje bezig geweest met een ideale combinatie te vinden en kwamen iedere keer weer uit bij het type koel/ vriescombinatie CN4213-22 van Liebherr.
Tot onze verbazing wordt de garantie met 5 jaar verlengd naar 7 garantie jaren. Tot nu toe uiterst tevreden. Bedieningsgemak moet nog worden ervaren. Groet Dick van Lottum.

Pluspunten

  • Indeling
  • Degelijkheid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Monique 03-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte combi inhoud koel en vriesgedeelte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr CN 4213

Algemene score

10,0
Een nieuwe vriezer was nodig en wat extra koelruimte was wenselijk. Veel koelvriescombinaties hebben grote inhoud koeling en beperkt vries. Deze combinatie is voor ons perfect. Meer dan genoeg vriesruimte met 4 lades en genoeg extra koelruimte. Het no frost systeem was een extra bijkomstigheid en zeer welkom. Bij het lezen van de handleiding verbaast dat er zelfs een kinderslot en sabbatfunctie mogelijk is.

Pluspunten

  • grote vriesinhoud
  • no frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer