Samsung RB29FERNCSA - Reviews

Best Reviewed jan 2016 Samsung RB29FERNCSA
Best Reviewed januari 2016
Specificaties
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
173 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 355 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Meriam 15-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na de koelkast 24 uur na bezorgtijd te hebben geinstalleerd was het makkelijk de koelkast te plaatsen door de wielen aan de achterzijde. De koelkast maakte te keuken helemaal compleet door de mooie rvs look en de moderne uitstraling. Zeer stille koelkast wat ik zelf heel belangrijk vind. Het licht in de koelkast is ook heel helder en er zit een glasplaat in die je makkelijk eruit kan trekken als een laatje wat superhandig is. Ik ben tevreden :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
remko70 15-04-2016

Even een vraagje na het inschakelen van de nieuwe koelkast blijft het alarm afgaan nu na 12.00 nog steeds alarm. Enig idee hoelang dit duurt

Reageer

Arend Jan 13-09-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk systeem!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtig product. Veel ruimte om te koelen en tegelijk veel ruimte voor het vriezen. Hij is niet te hoog, er kan makkelijk een magnetron op. Makkelijk ook met geen hendels aan de deuren.

Pluspunten

  • Instellingen
  • Grote

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauro 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

TOP koelkast-vriezer combo :)

Algemene score

9,8
Het design van de koelkast legt de toon van de koelkast meteen, zowel inwendig als uitwendig is deze koelkast een pareltje. Goede indeling, A++, weinig geluid en zeer ruim! Het is een midden model dus niet al te groot, je kan er nog iets bovenop leggen dat je niet alle dagen gebruikt (een pak water of cola bijvoorbeeld)

Vanachter is de koelkast ook ingedekt zodat de lelijke buizen niet zichtbaar zijn en daardoor kan hij dus ook volledig tegen de muur (alhoewel dit niet geadviseerd wordt)

All in all een topper voor een klein tot middelmatig gezin!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rowann9 03-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
De vormgeving aan de binnenzijde is niet optimaal. Sommige eenvoudige dingen zoals een pot mayonaise kan niet rechtop staan in de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peggy61 15-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
goede prijs/kwaliteit verhouding, ben blij met de aankoop, zal de koelkast ook aan een ander aanraden, mooie vormgeving en indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K.M Fischer 04-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De koel- vriescombinatie 1 week in huis en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben.
Staat prachtig in mijn keuken en maakt al zijn beloftes waar.
Hij staat te pronken naast mijn ook net aangeschafte combimagnetron die net als de koelkast al zijn beloftes waar maakt.
Naast de mooie vormgeving zeer gebruiksvriendelijk wat voor mij erg belangrijk is.
IK ben een SAMSUNG FAN!
(ook mijn tv en mobiel zijn van samsung.....wanneer komt er een auto op de markt? ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lientje 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie koel/vriescombinatie & fijn uiteraard. Enige min puntje vind ik zelf dat er geen handvatten aanzitten. Ik weet dat dat moderner is maar ik vind het persoonlijk prettiger en sneller werken - scheelt weer een paar vieze vingers aan de deuren. Maar hele ruime en prettige combinatie & de service van Coolblue was top en super snel !!!

Pluspunten

  • Mooi ruim zowel koel als vries gedeelte
  • lichtjes + geluid bij te lang open staan
  • staat op achterzijde op wieltjes
  • mooie uiterlijk

Minpunten

  • handgrepen mis ik toch
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

B.Ronner 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

MOOI MODEL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor een kleine 500 euro heb je een geweldig apparaat. het is een mooi model en er zitten veel leuke extra's aan. Zo heb je bijvoorbeeld uitschuifbare lades, een wijnrek en hij geeft een geluidssignaal als je de deur te lang open laat staan. Ik heb hem op een studenten kamer staan en het geluidsniveau is niet storend.

Pluspunten

  • top prijs/kwaliteit
  • mooi model/ strak

Minpunten

  • los rekje voor de eieren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Giovanni 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

Samsung RB29FERNCSA

Algemene score

10,0
Besteld op Coolblue volgende dag in huis, Aangesloten en werkt perfect. Genoeg ruimte voor het hele gezin, Zelfs een aparte ruimte voor vleeswaren zodat deze langer vers blijven, ook heb je ruimte voor groente en dat soort zaken, En niet te vergeten een flessenrek(Let wel op de 1.5L flessen passen hier niet echt in)

Des al niet te min, Een perfecte koelkast voor een aardige prijs, en natuurlijk 2 jaar garantie! Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
dit is een mooie ruime koelkast,, ik zocht groter dan ik had maar toch degelijk in mijn keukentje. met mijn criterium kwam ik uit bij deze koelkast . toen die thuis geleverd werd, was ik nog enthousiaster. hij was ruim, mooie indeling, goede koeling die makkelijk digitaal omhoog of omlaag is te zetten, flessen rek,, en extra diepe lades in de vriezer.. ik wist niet wat me overkwam zoveel ruimte en zo mooi van binnen.

Pluspunten

  • flessenrek
  • digitaal te verstellen
  • diepe vries lades
  • goede koeling
  • bijna geruisloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SAMSUNG COMBINATIE KOELKAST 07-08-2016 Product paar weken in bezit

COMBI KOELKAST

Algemene score

9,0
MOOI VAN VORM EN VOOR GEBRUIK,JA EEN AANRADER
MET VOORAL AIR FLOW NO FROST IDIAAL EN MIJN PERSOON KAN
HET WETEN?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellie 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

SUPER KOELVRIEZER

Algemene score

9,0
het is een super mooi koelvriezer veel ruimte koelt en vries goed mooie vormgegeven je hoort hem haast niet is een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

fijne koelkast

Algemene score

7,5
mooie koelkast ,moest een beetje aan de indeling wennen.
laat geen vingerafdrukken na op de deur. het geluidsniveau is wat een de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

philjo 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Super koelvries combinatie

Algemene score

8,5
Super koelvries combinatie , makkelijk in gebruik , mooie vorm... heel blij mee een aanwinst in onze keuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AvS 29-07-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een luxe

Algemene score

8,2
Mooi vormgegeven stillen koelvriescombinatie die voor mij heel veel luxe kent, omdat de indeling zo goed en overzichtelijk is.
Na jaren inbouw gehad te hebben heel erg blij met deze losstaande koelkast.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

yvandeleur 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie en praktische koelkast voor een goede prijs

Algemene score

8,7
Voor de prijsklasse 400-500 euro is dit een erg mooi afgewerkte koelkast met praktische indeling en makkelijk in gebruik. Verder nog 10 jaar garantie op de motor, dat geeft me ook wel vertrouwen in de duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

remko70 16-04-2016 Product paar dagen in bezit

Teleurgesteld

Algemene score

5,8
Na het instaleren van de koelkast blijft het alarmsignaal maar afgaan. Heb de koelkast nu 2 dagen aan staan en het alarm blijft maar doorgaan. Na telefonisch contact duurt het een paar uur voordat de koelkast op temperatuur is. Een paar uur is toch wat anders dan een paar dagen. Vandaar als eerste review teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

Mrh 20-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De koelkast hoor je amper.Veel licht is erg prettig. De laden maken het erg overzichtelijk.Bovenste lade van de vriezer is krap om spullen er in en uit te halen.Er passen geen gangbare flessen in het flessenrek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllaT 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Deze koelkast van Samsung heeft een strak design en een metallic look. Het is praktisch ingericht met veel ruimte om in te vriezen en een speciaal vak voor vleeswaren. Absoluut pluspunt voor mij is dat de koelkast muisstil is. Ben er echt superblij mee!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Shanyssa 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Prachtige ruime koelkast met een mooie blauwe verlichting. De uitschuif lade is superhandig. De cool select zone lade maakt de koelkast ook uniek.
En ik ben zo blij dat ie No Frost is!!
Waarschijnlijk haal ik wel de flessenrek eruit omdat ik vind dat ie iets te veel ruimte inneemt ,maar ik stouw m nou eenmaal graag vol.
Verder is ie geruisloos en zeker niet duur.
Kortom geweldige aankoop!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews