Samsung RB37J502VB1 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A+++ energieklasse
Inhoud koelruimte
255 liter inhoud

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB37J502VB1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yeggypop 15-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superkoelkast maar no freeze werkt niet helemaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

8,0
Ik heb deze koelkast 24-02 aangeschaft en ben zeer tevreden over de ruimte en zijn stilheid. Heb nu echter in 4 maanden tijd al 2 keer een ijsplakkaat weg moeten halen onder de onderste vrieslade.

Pluspunten

  • Stilheid
  • Ruimte
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Vriesgedeelte maakt ijsplakkaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy1988 13-03-2020

Geweldige koel-vries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu al een paar weken in huis en ben er super tevreden mee. Het is zeer ruim, ik kan er meer dan genoeg in kwijt voor een huishouden van 5 personen. Ik kan de koelkast makkelijk naar eigen wens indelen. Daarnaast is de zwarte kleur en vormgeving zeer stijlvol. Hij voldoet compleet aan mijn verwachtingen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yeggypop 24-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koelkast. Stil, ruim en mooi. Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
Geweldige koelkast. Stil, ruim en mooi. Aanrader! Volop ruimte en zeer praktische indeling. Vriesgedeelte werkt ook super en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
De ruime indeling deed mij smelten heerlijk dat je alles kwijt kan en hij koelt snel en vriest ook heel snel een het design zwart staat heel mooi wist niet dat zwart zo mooi kon zijn

Pluspunten

  • Ruimte
  • grootte

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-02-2020

Samsung Koelvries combinatie

Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
Hoe gelukkig kan een mens zijn dat je een mooie ruime koelkast heb gekocht en ook nog eens een mooie uitstraling heeft heb nooit geweten dat zwart mooi kon zijn in je keuken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AJK 29-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie indeling van het koelgedeelte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

9,0
Goede prijs- kwaliteit verhouding. Mooie indeling van de koelkast. Ruime koel/vrieskast voor 2 personen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yinthe 30-12-2019

Mooi en praktisch

Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
In november deze koel/vriescombinatie gekocht. Heel tevreden. De verhoudlades zijn een uitkomst om groente, vlees en vis langer vers te houden. Door de matte zwarte
kleur staat deze koel/vriescombinatie ook nog eens mooi.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-12-2019

Geweldige koelkast.

Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
Het voldoet aan de grootte, en de betrouwbaarheid van de koelkast. Alles past er in en het is zeker een mooi afgemeten koelkast die doet wat je vraagt. :)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kleppie68 23-11-2019

geweldig

Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
wat een fantastische koel-vriescombinatie en nooit geweten dat een zwarte koelkast ook zo mooi kon wezen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Doaa 12-11-2019

Stille en stijlvolle koelkast

Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
Een mooi koelkast, lekker stil en Stijlvol, staat prachtig in onze woonkamer i.v.m open keuken. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

TCNguyen 30-10-2019

Uitstekende kwaliteit voor een zachte prijs

Geschreven voor: Samsung RB37J502VB1

Algemene score

10,0
Deze koelkast is een no nonsense een. Zeer goede bouwkwaliteit, mooie, luxe uitstraling maar bovenal het voldoet aan de verwachtingen. Energiezuinig. Groot. Slank. Perfect. Meer kan kan ik er niet van maken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer