Ik ben 1 van de gelukkige die deze mooie koelkast mocht testen.
Om te beginnen bij het uiterlijk, het is een super mooie koelkast die heel mooi is afgewerkt. Ik heb een donker grijze versie van de koelkast die heel mooi is.
Uiterlijk is belangrijk vind ik, maar nog belangrijker is de werking en de indeling van de koelkast. De koelkast is zeer ruim en goed ingedeeld aan de koelkast kant heb je genoeg ruimte voor al je producten zo is er een lade voor de vleeswaren en kaas, 2 lades voor groente en fruit met een functie zodat deze ook langer vers en goed blijven.
De koelkast heeft een door in door systeem dat houd in dat aan de voorkant van de koelkast in de deur nog een deur zit voor producten die vaak worden gepakt lees, drinken toetjes etc. Zo heeft de koelkast minder kou verlies en is deze ook zuiniger . Zelf vind ik dit een hele goeie. De door in door is een deur met een glasplaat door tweemaal te kloppen op het glas gaat er een licht aan en kan je de inhoud van de koelkast zien zonder deze te openen.
De koelkast heeft nog eens mooi innovatie bedacht die de ervoor zorgt dat de koelkast fris blijft ruiken door de lucht te circuleren ik had een blikje tonijn in de koelkast staan en zelfs deze rook ik niet.
Als we dan overschakelen naar de vriezer kan is deze ook zeer ruim met 2 aparte lades voor vlees en vis . Aan deze kant zit ook het compartiment voor het ijs en water wat je aan de buitenkant van de koelkast kunt verkrijgen. Aan de buitenkant zit namelijk de functie om water te tappen en of ijsblokjes in je glas te laten glijden. Het water word gefilterd door een ingebouwde filter voor water drinkers is dit een ideale uitkomst. Voor ons als gezin in ieder geval wel.
De koelkast is ook nog is te verbinden met een smartphone zodat temperatuur geregeld kan worden vanuit een app.
Kortom een koelkast die niet alleen mooi is maar ook echt functioneel. Als ik wat moet verzinnen dat iets minder is dan is dat het feit dat het glas door het kloppen toch wat eerder een doekje nodig heeft. En dat hij af en toe geluid maakt door het husselen van het ijs.
Verder echt niets klagen mooie en goedwerkende koelkast !
Pluspunten
- Mooi design
- Door in door systeem
- Water filter
- Lucht circulatie
Minpunten
- Vinger afdrukken op het glas
- Af en toe geluid van de ijsmaker