Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Blw1975 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top koel vries combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Super mooie grote koel/vries combi.
Veel ruimte en licht. Diverse koelzones.
Uitschuifbare schappen en 2 grote lades in koel deel.
Vriezer heeft handig la voor bv ijsblokjes.
Mooi design, verklikker als deur open staat. Van buiten bedienbaar op temperatuur

Pluspunten

  • Groot
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**e@h**l.com 13-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Superfijne koelkast, ruime lades in het vriesgedeelte en zo handig een easy lade bovenin waar je handig bij kan!!!
Liggen bij mij nu de ijsjes in😁
Ook de groente en fruitlades zijn door middel van een schuifje bedienbaar op vochtigheidsniveau.
Al met al een mooi apparaat voor een mooie prijs!!!

Pluspunten

  • Easy lade in het vriesvak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nko 12-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie en ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Wij gebruiken de koelkast nu een kleine maand en zijn positief. De koelkast koelt erg snel en goed. Verder heeft de koelkast veel ruimte en zijn de vriesvakken ideaal. Het enige minpunt is dat de koelkast op sommige momenten wat geluid maakt, maar over het algemeen is de koelkast stil.
Wij raden deze koelkast aan!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Uiterlijk
  • Koelt snel

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Os83 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie rvs koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
De combinatie staat nu een aantal weken bij ons en het ding zit goed vol. Hij werkt goed, en er zitten een aantal handige foefjes op. Het ding ontdooit zichzelf waardoor je geen ijsvorming meer hebt. Er zit een makkelijke toegankelijke lade in de vriezer. Dus grijpen maar naar de ijsjes! De koelkast zelf is ruim en het groente/fruit vak is volledig af te sluiten. Hierdoor blijven de vers producten langer goed. Iets wat ik nog niet kende! Al met al een mooie hele mooie koel/vries combi!

Pluspunten

  • Mooi rvs
  • Ruime koelkast
  • Zelf ontdooi functie
  • Een snel terug koel functie

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sunshine39 11-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Wat een fijne koelkast zeg, mooie design en heerlijk in gebruik. plateaus die je naar voren kan halen om er beter bij te kunnen. De regelbare groente la, waar je verse producten ook vers blijven door de regelaar. Vlees lade ook zo fijn alles blijft daar goed koud en hoeft niet meer zo direct de vriezer in als je het een paar dagen later gaat benuttigen. Vriezer was even even wennen ivm 2 lades en een schuifla. maar we weten nu niet beter, alles vriest snel . Blij dat ik de mogelijkheid had om hem te testen vooral omdat onze andere koel/vries kast oud was en eigenlijk waren we toe aan vervanging, dus ja we hopen dat we hem mogen houden en anders word hij zeker gelijk aangeschaft na de test periode

Pluspunten

  • groentela
  • uitschuifbare plateu
  • de ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabrina 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
De koelkast heeft een mooi strak design. Door middel van het digitale display aan de voorzijde kun je heel makkelijk de temperatuur instellen. Plus punt vind ik dat er een alarm klinkt wanneer de deur niet goed dicht zit en dat je de plateau’s naar je toe kan schuiven. Min punt vind ik dat de onderste lade er niet uit kan, hierdoor is het lastig om deze goed te vullen. De Freshbox zorgt ervoor dat je groente en fruit langer goed blijft. Kortom, een aanrader!

Pluspunten

  • Freshbox
  • Alarm wanneer deur open blijft
  • No Frost

Minpunten

  • Onderste lade kan er niet uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

laafje23 10-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker koel en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
een mooie koelkast om in een moderne keuken te hebben. Zilver / aluminium van kleur. Deze zouden voorzien zijn van een anti vlek laag maar toch krijg je wel iets vingers te zien. De indeling lijkt klein maar is het niet. De lades voor groente is bijna standaard in iedere koelkast. Maar de 0 graden lade is voor ons nieuw. Het is erg handig om vlees/vis en producten die bederfelijk zijn in te bewaren. Dit is echt een plus punt. Het licht in de koelkast is erg wit en fel , alles is duidelijk zichtbaar ook als je dus nachts even wat drinken gaat pakken. Wat ik mis is een flessen rek. in de zijkant van de deur kunnen wel flessen maar dat moet echt vol staan wil het niet wankelen als je de deur open doet. Het display voor op de koelkast had ik wel iets meer van verwacht. De functies zijn maar beperkt. Instelling van de koude stand 1 t/m 8 en extra knop voor snel invriezen. wat ik hier mis is een temperatuur meter, die had ik hier wel verwacht. De glazen platen goed verstelbaar en stevig om je eigen indeling te maken van de koelkast. De lades zijn voor zien van een stop De groente blijft veel langer mooi en vers. Ook de vlees lade Alles bij zo mooi. Meestal heb je wel iets dat als je vlees iets langer laar staan in de koelkast dat de verpakking bol gaat staan en dat het vlees verkleurd. Dit is nu helemaal niet meer. Ben helemaal happy hier mee !!! nu 3 weken deze koelkast.

Pluspunten

  • no fros
  • 0 graden lade

Minpunten

  • vlekkerig op de voorkant vingers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

BartTilburg 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer fijne koel/vries combinatie van Whirlpool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ik heb de Whirlpool W78210 nu ruim 3 weken in gebruik en ben verbluft van zijn prestaties en prijs/kwaliteit verhouding. De koelkast is heel erg mooi om te zien, de voorzijde heeft een RVS-look met een display. Erg mooi en een aanwinst voor de keuken. De verlichting aan de binnenzijde is helder wit led, dat zorgt ervoor dat je goed kan zien wat er allemaal in de koelkast ligt. Het is een ontzettend ruime koelkast met ruim voldoende opbergmogelijkheden. Ook de deur is aan de binnenzijde voorzien van veel plaats voor grote flessen, boter, eieren, sausjes etc. De koelprestaties zijn ook subliem, je kan de temperatuur op het grote display instellen en de koelkast regelt vervolgens zelf door middel van 6th sense controle de temperatuur. De koelkast herstelt snel de ideale temperatuur voor een optimaal voedselbehoud, zowel in de koelkast als in de vriezer. Ook is deze koelkast voorzien van een fresh box, daarmee kan je groenten veel langer goed houden, wel zo handig. De vriezer beschikt zelfs over Total no-frost technologie, hierdoor krijg je geen ijsvorming in de vriezer, ik wist niet eens dat zoiets bestond. Dit werkt echt heel erg goed. Een lang verhaal kort, het is een grote, mooie koel/vries combinatie met tal van handige functies voor een zeer scherpe prijs, een echte aanrader dus!

Pluspunten

  • freshbox waar groenten langer goed blijven
  • Total no-frost technologie
  • ruime koelkast

Minpunten

  • Hij maakt best veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Nel 112 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Whirlpool w782100X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Een juweel van een koel/diepvries combinatie. Werkt fantastisch . Het oogt heel mooi. Strak en modern. Helaas staat hij bij ons in de garage l Maar met het warme weer heel fijn om een drankje of ijs uit te halen. Maakt weinig tot geen lawaai. En dat is wel super fijne geen ijsafzetting . Goede keuze .

Pluspunten

  • Strak model
  • Weinig geluid
  • vers lades

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing temperaturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke A 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe en goede koelkast, toen ik de mogelijkheid kreeg deze te testen. En hij mag blijven, want wát een fijne koelkast is dit! Alle ruimte binnenin de koelkast, waardoor ik met gemak van 2 kleine koel-vriescombi's naar 1 koelkast kan. Een No-Frost systeem, waardoor ontdooien verleden tijd is. Het design is ook fraai, waardoor hij in mijn open keuken niet onder doet voor de rest van de (nieuwe) inrichting. De koelkast koelt goed, zo koud je wil, heeft voldoende scheidingsruimtes voor de verschillende producten. En een aparte 0 graden lade, zodat de vriezer vrij kan blijven van een overschot aan vlees. Aardbeien die eerder ook in de koelkast bedorven, voordat ze genuttigd konden worden, blijven veel langer vers dan normaal. Een hele mooie aanwinst!

Pluspunten

  • Inhoud
  • Koeling optimaal

Minpunten

  • Toch vingerafdrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MaartjeM 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel/vriescombinatie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Erg fijne koel/vries combinatie.
Allereerst het uiterlijk: door de combinatie van twee apparaten in 1 apparaat, oogt de standplaats erg overzichtelijk. Het RVS geeft de koelkast een luxe uitstraling. Het voordeel is dat de zijkanten ook van RVS zijn, waardoor het zijaanzicht van de koelkast ook niet lelijk is. Voor de zijkanten lijkt er wel dunner plaatmateriaal te zijn gebruikt dan voor de deur. Het RVS is voorzien van een anti-vingerafdruk coating, maar die vind ik niet zo goed werken. Gelukkig zijn de vingerafdrukken zo weg te poetsen met een vaatdoekje en zie je er niets meer van.

De koelkast is heel erg fijn. Hij is een stukje dieper dan de standaard koelkasten, waardoor je er erg veel in kwijt kunt. De achterkant van de koelkast wordt ook niet nat, waardoor er ook geen water op je eten kan druppen/lopen. Dat vind ik een groot voordeel. De planken zijn naar eigen wens op de juiste hoogte te plaatsen, zodat je een optimale indeling maakt naar eigen inzicht.
De verslade voor vlees is erg fijn. Het is hier inderdaad een stukje koeler dan in de rest van de koelkast, wat ik voor het vlees een prettige gedachte vind. Ook blikjes drinken kan je daar erg fijn koelen.

De vriezer doet wat hij doen moet: het eten lekker op temperatuur houden. De easy-acces lade zorgt dat je zaken erg snel uit de vriezer kunt halen, zonder de deur heel lang open te houden. Bij mij liggen er broden op die plek, zodat je deze snel kunt pakken. Naast deze lade heb je ook nog een grote diepvrieslade hieronder zitten. De onderste la is een kleinere variant, achter deze la zit de motor weggewerkt waar ook ruimte voor nodig was.

Enig nadeel is wel dat de temperatuur van de vriezer niet is in te stellen, in tegenstelling tot de koelkast waarbij je kunt instellen tussen de 2 en de 8 graden.

Pluspunten

  • Erg handige indeling
  • Verslade in koelkastgedeelte
  • Extra diepe koelkast

Minpunten

  • Geen instelbare temperatuur voor de vriezer
  • Bouwkwaliteit lades: ze voelen breekbaar aan
  • Vingerafdrukken zijn toch zichtbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**e@g**l.com 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ruime koelkast

Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Mooie ruime koelkast. De verschillende lades waar je groenten en fruit in kan bewaren en een aparte lade voor het vlees is erg handig!
Ook in de vriezer zit een aparte lade waar je even makkelijk spullen op kan leggen.
Het enige nadeel is dat hij heel veel lawaai maakt.

Pluspunten

  • Ruim
  • Verschillende lades met verschillende temperatuur

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Missnanda 08-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zalige koelkast als ie staat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ik vind het een zalige koelkast. Als ie eenmaal staat, de deur omdraaien is een hoop werk en niet zomaar een twee gedaan. Maar de rest is super. De verslade voor vlees is top heb daar ook me blikjes drinken liggen, zalig geen ijsklontjes meer nodig. De lades gaan er wat lastig uit. De bovenste lade in de vriezer is super handig voor spullen die je elke dag nodig heb zo als brood. De koelkast heeft af en toe een geluidje, maar daar wen je snel aan en hij maakt minder geluid dan me oude koelkast dus ik ben super happy.

Pluspunten

  • Versla voor vlees
  • Makkelijke bovenste lade vriezer
  • Verslade voor groente

Minpunten

  • Deurrichting omdraaien
  • Lade gaan er wat lastig uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim L 03-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Geschreven voor: Whirlpool W7821OOX roestvrijstaal

Algemene score

4,0
Ruime koelkast. Heeft in het motto gedeelte en nul graden lade. Geen idee wat ik er mee moet.
Had het idee bij kopen dat er een groot display op zat. Display is idd groot, maar de uitkering is waardeloos. Cijfers zijn met aan 3mm groot. Je bent 5 stranden voor koelen ook in te stellen. Heb het idee dat ze ook niet kloppen met de actuele temperatuur. De vriezer is totaal niet in te stellen. De gemeten actuele temperatuur van de vriezer en koel gedeelte bestaat helemaal niet. Mijn vorige koelkast uit 1998 deed het veel beter. Hij is ook niet echt geluidloos.

Pluspunten

  • Groot
  • Ruim

Minpunten

  • Grote
  • Waardeloos display
  • Vriezer niet instelbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer